Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Jednoducho neries vydrz bude to lepsie je zbytocne to akokolvek riesit. Hlavne mas novy mobil a stale s nim daco robis;)
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Broslo, ved s takou kockou sa musis furt hrat !!
Spoiler: ukázať
No ja ho mám už 3 mesiace takže kalibrovaním to nebudeBroslowski napísal:Jednoducho neries vydrz bude to lepsie je zbytocne to akokolvek riesit. Hlavne mas novy mobil a stale s nim daco robis;)
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Fón na nabíjacke dve hodiny ( 22% ) ani hore, ani dole Asphalt 8 to istí
Kup si tlačítkovú nokiu ak ti vydrží pri takej záťaži 1 deň je to super výdrž na smártfónSpacepen napísal:No ja ho mám už 3 mesiace takže kalibrovaním to nebudeBroslowski napísal:Jednoducho neries vydrz bude to lepsie je zbytocne to akokolvek riesit. Hlavne mas novy mobil a stale s nim daco robis;)
Lumia Black update http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/ uz u nas dostupna zatial pre 925 a 1020
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Mne to žiadnu aktualizáciu neponúka :/
edit:Uz mam.
Chlapi, nikoho z vas netrapi ten problem s internetom co mna? Casto mi z nicoho nic nefunguje nic cez wifi. Tvari sa,ze je pripojena, ale akekolvek nacitavanie mi vypise, ze ide cez mobilne data.... pomaha vypnutie a zapnutie telefonu... a o par minut zas.
edit:Uz mam.
Chlapi, nikoho z vas netrapi ten problem s internetom co mna? Casto mi z nicoho nic nefunguje nic cez wifi. Tvari sa,ze je pripojena, ale akekolvek nacitavanie mi vypise, ze ide cez mobilne data.... pomaha vypnutie a zapnutie telefonu... a o par minut zas.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Ja mam problem iba s LTE Telekomu..ale typci potvrdili, ze je problem v sieti
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Odkedy som aktualizoval, tak zatiaľ bezproblemov. Dokonca celý telefon miode sviznejsie
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
cus pri normalnom vyuzivany sem tam hra semtam net a telefonovanie mi 920 vydrzi cca 2 dni a v nocnej ked kukam filmy, drtim hru a browsujem tak rano mi ostava oko 10-20%
Galaxy S9+
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
..aby som sa mal z coho zatial tesit, tak som si nainstaloval aspon App Folders (a podla mna je to nepouzitelne) inak niektore clanky o GDR3 a Black na nete su celkom vtipne ohladom toho, co to udajne prinasa a co uz realne existuje nejaky ten tyzden vo WP8 Store
As the tittle says it's out for lumia 920 and 820.
920tka uz teraz skoro vsetky, 820tka obmedzene...
820-CV FW .3002 este nema
920tka uz teraz skoro vsetky, 820tka obmedzene...
820-CV FW .3002 este nema
http://www.nokia.com/global/support/sof ... -in-europe
Pre SK distribuciu sa caka na schvalenie. Moja je PL Polkomtel, predpokladam, ze sa to riadi tymto a nie ty, ze tam mam Orange kartu. V kazdom pripade tiez waiting for approval.
Pre SK distribuciu sa caka na schvalenie. Moja je PL Polkomtel, predpokladam, ze sa to riadi tymto a nie ty, ze tam mam Orange kartu. V kazdom pripade tiez waiting for approval.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
aj vam to ponuka aktualizaciu na extras+info [920] ? pise mi pri nej, ze pred jej instalaciou mam aktualizovat soft v telefone cez settings/check update (cize asi na Black) ..ale tak soft este dostupny nie je a aktualizacia uz svieti asi 3 dni, ze je dostupna a chce aby som ju instaloval