Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Jedna vec je kupit, druha vec kde drzat. Kopa ludi drzala coiny tam kde tazila, vid. nicehash a jak to dopadlo. Uvazujem nad nejakou lokalnou penazenkou na HDD s tym, ze by bola zaheslovana nejakym slusne dlhym heslom a hodena v priecinku ktory je v cloude /napr. onedrive?/
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a potom ho zabudni jak ja 1.4BTC
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
ja som uz objednal hw penazenku - jedina istota. Pokial nemas privatny kluc ty u seba, nevlastnis prachy, ani vo vlastnej penazenke, vlastni ich ten, kto ma od nej privatny kluc.
nicehash - ako som pisal muselo sa to stat - tak nam treba mali sme si to vyplacat do ext penazeniek. Co dodat. Treba sa poucit a ist dalej.
LordKJ - k tomu dodam len ze au
nicehash - ako som pisal muselo sa to stat - tak nam treba mali sme si to vyplacat do ext penazeniek. Co dodat. Treba sa poucit a ist dalej.
LordKJ - k tomu dodam len ze au
Dobre lenze HW kluc moze zlyhat nie? A potom co. Kludnejsie by som spaval kebyze mam coiny ulozene niekde u seba na zalohovanom disku, idealne oddeleny tak aby sa mi tam nedostal nejaky ransomware a podobna pliaga.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
NAS / Synology / Docker
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
broslowski, aku si si?
https://www.alza.sk/ledger-bitcoin-wall ... 97.htm?o=1 dostupnost je vsak viac ako chaba ...
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
ja uvazujem nad trezorom, je to sice drahsie, ale zase robia na tom cesi/slovaci a celkom dobre referencie su na to.
ja som objednal obe, ktore pride skor, to budem mat ALe predpokladam ze ledger bude skor tak som postol ten
Stále mi tam chýba nejaká forma backupu keď ten malý kľúčik zlyhá. Alebo mi niečo uniká?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
to ti moze aj disk zlyhat ci ? resp. hocijake medium... jedine, kde ti to nezmizne je zpod vankusa, teda ak nepride zena a nebude potrebovat kabelku alebo topanky
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no sak si vytlacte sukromne kluce na papier
v kazdom pripade ten trezzor by vam mal vygenerovat nejaky seed podla ktoreho si viete restornut wallet ak som to dobre nasiel narychlo
https://doc.satoshilabs.com/trezor-user/emergency.html
v kazdom pripade ten trezzor by vam mal vygenerovat nejaky seed podla ktoreho si viete restornut wallet ak som to dobre nasiel narychlo
https://doc.satoshilabs.com/trezor-user/emergency.html
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
neda sa ten klucik / disk zduplikovat ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
https://blog.gridplus.io/hardware-walle ... 0688361b88
vsetko ale pada na tom ze utocnik musi mat fyzicky pristup k mediu keby daco. Rovnako je to s normalnou penazenkou v ktorej mas 20e. pokial ti ju neukradnu, tych 20e ti nijak nevyfuci von
Ledger vyzera lepsie
vsetko ale pada na tom ze utocnik musi mat fyzicky pristup k mediu keby daco. Rovnako je to s normalnou penazenkou v ktorej mas 20e. pokial ti ju neukradnu, tych 20e ti nijak nevyfuci von
Ledger vyzera lepsie
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Vie niekto poradit normalny DGB pool? Tu dgb-scrypt.theblocksfactory.com sa mi nespusti worker. Netusim preco. Tu dgb.miningfield.com maju strasne vysoke poplatky.