Steam digitalna distribucia hier
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Re: Steam Digital Distribution
Pokial mate steam prepojeny z paypalom pripojte sa na paypal a zruste autorizaciu z paypalu a nie zo steamu. Tu je priamy link kde to mozte zrusit:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... ge-paylist
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?c ... ge-paylist
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ja len stale nechapem, ako v dnesnej dobre digitalnych kradezi kadecoho, niekto z Vas pouziva normalnu kartu k paypalu.
ja na paypal pouzivam kartu, kde mam momentalne 2eura. mozu ich ukradnut, mozem fuckat.
mate tu mbank /sice za euro mesacne karta/, zuno - karta uplne free, kde si mozte presuvat love este aj tak, ze ich date na sporenie, a ked budete ist nieco platit, bude presun na normalny ucet - aby ste neriesili, ze treba cakat dva dni na medzibankove operacie a zaroven na rizikovej karte mate love /tie tam nebudu, budu na sporeni/.
ja som nikdy na nete nezadal udaje kreditky/debetky, kde mam viac penazi. nikdy. a ked aj ano, sposobom: odblokovat net transakcie, a po platbe - zablokovat /hotely na booking.com riesim cez kreditku/.
proste, mozte zadarmo vyriesit bezpecnostny problem, a nemusite pouzivat ani paypal, ale rovno kartu, a nikto Vam ju nehackne a ked hej, ukradne velke HO.
ja beriem, ze steam na seba vezme pripadne skody, ale kolko budu ludia cakat?
ja na paypal pouzivam kartu, kde mam momentalne 2eura. mozu ich ukradnut, mozem fuckat.
mate tu mbank /sice za euro mesacne karta/, zuno - karta uplne free, kde si mozte presuvat love este aj tak, ze ich date na sporenie, a ked budete ist nieco platit, bude presun na normalny ucet - aby ste neriesili, ze treba cakat dva dni na medzibankove operacie a zaroven na rizikovej karte mate love /tie tam nebudu, budu na sporeni/.
ja som nikdy na nete nezadal udaje kreditky/debetky, kde mam viac penazi. nikdy. a ked aj ano, sposobom: odblokovat net transakcie, a po platbe - zablokovat /hotely na booking.com riesim cez kreditku/.
proste, mozte zadarmo vyriesit bezpecnostny problem, a nemusite pouzivat ani paypal, ale rovno kartu, a nikto Vam ju nehackne a ked hej, ukradne velke HO.
ja beriem, ze steam na seba vezme pripadne skody, ale kolko budu ludia cakat?
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Zmizlo mi 9 poloziek ako prichadzajuce, prislo mi potvrdenie na mail, ze mi prisli, ale v inventary ich nemam. Fasa.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
parada felipe ty si najlepsi, ale keby som mal stale pri nakupe niecoho cez internet prehadzovat peniaze v ramci uctu tak si radsej nekupim nic
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Lord: cez smartfon a appku banky to trva dokopy 15sekund. Problem? Lepsie ako mat vybieleny ucet.. Potom sa netreba stazovat. Moznosti su, a SU ZADARMO.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
sme OT, ale aj tych 15 sekund ma odradi od kupy hovadiny ako je hra pripadne nieco na ebayi.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na ebai/aliexpress pouzivam druhu kartu v inej banke, ale na steam som mal primarnu co pouzivam bezne.
ten prevod, no bezne to trva aj den kym mi pridu peniaze z VUB do mbank tak eviem
inac tento utok na steam bol ohlaseny, mali napadnut aj PS a XBOX
ten prevod, no bezne to trva aj den kym mi pridu peniaze z VUB do mbank tak eviem
inac tento utok na steam bol ohlaseny, mali napadnut aj PS a XBOX
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
presne, z jednej banky do druhej je to vzdy den pracovny.
ale ak mate na svojom ucte este priradeny nejaky sporiaci ucet /po novom to napr vub vyzaduje, aby minmalne 10e mesacne sa na ten ucet prenieslo z hlavneho. nestoji to nic, a vysku si mozte lubovolne menit podla potreby/, presuvanie medzi uctami je autorizovane smskou z banky a presun je zreaalizovany do par sekund aj cez vikendy /nedela, sviatok/, cize nechat si na hlavnom ucte len to co budem potrebovat v najblizsej dobe by malo byt safe.
z toho uctu sa neda platit ani kartou ani paypal /ak si nenalinkujete, co je ale blbost robit/
nanestastie, vela ludi si na sviatky taketo "backupy" nerobi lebo nakupuju kokotiny a rataju s nepredvidanymi vydavkami.
sry za ot
ale ak mate na svojom ucte este priradeny nejaky sporiaci ucet /po novom to napr vub vyzaduje, aby minmalne 10e mesacne sa na ten ucet prenieslo z hlavneho. nestoji to nic, a vysku si mozte lubovolne menit podla potreby/, presuvanie medzi uctami je autorizovane smskou z banky a presun je zreaalizovany do par sekund aj cez vikendy /nedela, sviatok/, cize nechat si na hlavnom ucte len to co budem potrebovat v najblizsej dobe by malo byt safe.
z toho uctu sa neda platit ani kartou ani paypal /ak si nenalinkujete, co je ale blbost robit/
nanestastie, vela ludi si na sviatky taketo "backupy" nerobi lebo nakupuju kokotiny a rataju s nepredvidanymi vydavkami.
sry za ot
Tak na PP vy historii nemám žiadne "necakane" platby.
Ako je to teraz, mam teda pomeniť hesla alebo akom jebto stave ?
Ako je to teraz, mam teda pomeniť hesla alebo akom jebto stave ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ze vraj to uz fici ako ma, podla postov na twitteri, ale aj tak by som si daval bacha este nejaky cas.
K prevadzaniu penazi na paypal -
kazdeho limituje jeho vlastna rozmaznanost a lenivost. Ked takemu cloveku vybielia ucet kvoli 5 minutam prace navyse, este si zasluzi za vlastnu blbost prefackat navyse. 5 minut casu je nic oproti vybielenemu uctu a je fuk, co ktory rozmaznany lenivec na to hovori. Vybieleny ucet je vzdy najvacsi strasiak, aj keby prevod trval hodinu. Kto toto nechape, zasluzi si byt okradnuty.
Tiez si na paypal prevadzam $$ len ked potrebujem, inac tam mam par centov alebo nic, takze sa pri podobnych problemoch nebojim. Za par minut $$ nabehnu a kupujem.
K prevadzaniu penazi na paypal -
kazdeho limituje jeho vlastna rozmaznanost a lenivost. Ked takemu cloveku vybielia ucet kvoli 5 minutam prace navyse, este si zasluzi za vlastnu blbost prefackat navyse. 5 minut casu je nic oproti vybielenemu uctu a je fuk, co ktory rozmaznany lenivec na to hovori. Vybieleny ucet je vzdy najvacsi strasiak, aj keby prevod trval hodinu. Kto toto nechape, zasluzi si byt okradnuty.
Tiez si na paypal prevadzam $$ len ked potrebujem, inac tam mam par centov alebo nic, takze sa pri podobnych problemoch nebojim. Za par minut $$ nabehnu a kupujem.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
nemusis nic menit, bola to len podla valve read-only chyba v cachingu, nikto nemohol vidiet tvoje heslo ani nic robit z acc, len proste videl tvoje udaje, to je vsetko...Vsetko by uz malo byt v poriadku dnes.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
problém je že strkajú hlavu do piesku
osobne si myslím že je to výsledok tých útokov
btw niektoré platby z paypalu nejdú ak máš nabíjacie konto
osobne si myslím že je to výsledok tých útokov
btw niektoré platby z paypalu nejdú ak máš nabíjacie konto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
shiro: neni som nijak pohodlny ani nic podobne. ale cakat na prevod 1 den v dnesnej dobe je .....
nastastie idu banky smerom dopredu co sa tyka internetovych platieb. Karta sa da dnes cez internet blokovat, nastavit platobne limity, limity cez internet a podobne (ked ides nakupovat cez internet limit povolis, ked skoncis limit zmrusis). Konecne aj VUB v tomto smere sa trochu hybe smerom dopredu. MOmentalne uz ani netreba mat dva rozne ucty a tak riesit platbu cez internet, hlavne aby boli nastavenia na tieto limity rychlo a lahko dostupne
nastastie idu banky smerom dopredu co sa tyka internetovych platieb. Karta sa da dnes cez internet blokovat, nastavit platobne limity, limity cez internet a podobne (ked ides nakupovat cez internet limit povolis, ked skoncis limit zmrusis). Konecne aj VUB v tomto smere sa trochu hybe smerom dopredu. MOmentalne uz ani netreba mat dva rozne ucty a tak riesit platbu cez internet, hlavne aby boli nastavenia na tieto limity rychlo a lahko dostupne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ved tiez krutim hlavou nad tym, preco dnes, ked vsetko bezi automaticky, nieje mozne prevadzat $$ napr. cez vikend a podobne.
No nic nieje vacsi problem ako problem s uctom, tak preto som pisal co som pisal.
Limity a podobne samozrejme pomozu.
No nic nieje vacsi problem ako problem s uctom, tak preto som pisal co som pisal.
Limity a podobne samozrejme pomozu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB