Armored Warfare
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Armored Warfare
Leo 1A5 je fajn. Mne celkom sedel, ked som si nanho zvykol. Je uplne skvely na hulldown a ma fakt dobre delo. Asi najlepsie delo na T5. Veza je velmi silna, dohlad to ma dobry...ale nie je jednoduche ho hrat.
Begleitpanzer je skvely, vidim, ze ti to s nim celkom ide
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pokiaľ ho nieje jednoduché hrať zase až taký dobrý nebude
z pohľadu hráča ako ty čo sa narodil z tankom v ruke sú dobré všetky
z pohľadu hráča ako ty čo sa narodil z tankom v ruke sú dobré všetky
No Bagel 57 je celkom dobry, aj ked s nim samozrejme zdaleka nedosahujem stale tak dobre vysledky, hlavne ta rychlost striel mi obcas robi problemy nieco dobre trafit, ale inak fajn vozitko. Teraz expim arty kvoli retrofitom a velitelom a je to podstatne vacsia zabava ako vo WOT.M1ch4l napísal:Leo 1A5 je fajn. Mne celkom sedel, ked som si nanho zvykol. Je uplne skvely na hulldown a ma fakt dobre delo. Asi najlepsie delo na T5. Veza je velmi silna, dohlad to ma dobry...ale nie je jednoduche ho hrat.
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
Centauro 120: 5 bitiek v rade, z toho 4 vyhry a 4 zlate medajly, a jedna prehra s 0 damage Priemerny damage 5272, a to vratane tej blbej bitky s nulou.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
No čo hovoríte na to WZtko? Zatiaľ som s tým dal 3 či 4 bitvy, gun not bad, je to trochu pomalé, armor som ešte úplne neočekoval ale druhému WZtku som horko ťažko prestreloval LFP. Ale tá cena, t5 premium za 1500g, se pomátli
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tak som teda aj ja presedlal z WoT-ka na AW-čko a zatiaľ nemám pocit, že by som mal dôvod sa vracať späť k wotku a ničiť si svoje nervy ešte viac.
btw: dnes sa mi podarila celkom slušná bitka
btw: dnes sa mi podarila celkom slušná bitka
PC1:
MB: MSI Z68A-G45 (G3) ● CPU: Intel i5 2500K, 3.3Ghz ● CPU Cooler: Thermalright HR-02 Macho ● GPU: Gainward Phoenix GTX 1070 ●
PSU: Be Quite L7-530W ● RAM: Kingston 2x4GB 1600Mhz CL9 ● HDD: Seagate Baracuda 7200.12 2TB ● CASE: Silverstone KL07 Kublai ● MOUSE: Dream Machines DM1 Pro S ● HEADPHONES: Philips SHP9500S
NTB: Acer Aspire V5-573G
CPU: Intel i5-4210U @1,7Ghz ● GPU: Nvidia GTX 850M, 4GB ● RAM: 8GB DDR3 ● HDD: 1TB Hybrid
MB: MSI Z68A-G45 (G3) ● CPU: Intel i5 2500K, 3.3Ghz ● CPU Cooler: Thermalright HR-02 Macho ● GPU: Gainward Phoenix GTX 1070 ●
PSU: Be Quite L7-530W ● RAM: Kingston 2x4GB 1600Mhz CL9 ● HDD: Seagate Baracuda 7200.12 2TB ● CASE: Silverstone KL07 Kublai ● MOUSE: Dream Machines DM1 Pro S ● HEADPHONES: Philips SHP9500S
NTB: Acer Aspire V5-573G
CPU: Intel i5-4210U @1,7Ghz ● GPU: Nvidia GTX 850M, 4GB ● RAM: 8GB DDR3 ● HDD: 1TB Hybrid
To je akoze malo, alebo vela? Nejak neviem este zhodnotit ceny premiakov v AWShairachaz napísal:Ale tá cena, t5 premium za 1500g, se pomátli
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
podla mna primerane...mozno dokonca malo.
T4 premka stoja 1000 a T6 stoja 3250. Takze tych 1500 je celkom prijemne medzi tym.
Premka co sa neoplatia, su T3...tie stoja 950, co je len o 50 menej ako T4.
Na T5 premium potrebujes kupit balicek 1650 goldov, co mas za 7 EUR. Na T4ku ti staci balicek 1100 goldov za 5 EUR. No na T6 uz potrebujes balicek 5500 goldov za 22 EUR, pretoze ten s 2750 goldami ti stacit nebude. Samozrejme sa to da obist, ked su akcie a tank je v ponuke v nejakej specialnej edicii, alebo ked je priamo in-game v zlave.
Minuly tyzden rozdavali po 3000 (alebo 1500 a menej) goldov a kazdy tyzden mozes dostat 50 goldov (za to, ze sa denne nalogujes do hry).
T4 premka stoja 1000 a T6 stoja 3250. Takze tych 1500 je celkom prijemne medzi tym.
Na T5 premium potrebujes kupit balicek 1650 goldov, co mas za 7 EUR. Na T4ku ti staci balicek 1100 goldov za 5 EUR. No na T6 uz potrebujes balicek 5500 goldov za 22 EUR, pretoze ten s 2750 goldami ti stacit nebude. Samozrejme sa to da obist, ked su akcie a tank je v ponuke v nejakej specialnej edicii, alebo ked je priamo in-game v zlave.
Minuly tyzden rozdavali po 3000 (alebo 1500 a menej) goldov a kazdy tyzden mozes dostat 50 goldov (za to, ze sa denne nalogujes do hry).
Super toto je to, co som potreboval hlavne vediet, cize premiove stroje az od t4+ stoja za zvazenie. Mam tych 3k goldov z akcie, tak nad nejakym rozmyslam. Len vaham ci sa oplati premko stroj, alebo si dat radsej nejaky vyssi tier ako "battle hardened", ci ako sa to vola.M1ch4l napísal:podla mna primerane...mozno dokonca malo.
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
mam aj jednu premiovu trojku (bola v ramci balika) a je to tiez ok. Cosi to zarobi.
S T6 premiakom sa da za dobru (mozno az velmi dobru) bitku s premiovym uctom zarobit vyse 500k cisteho. Bez premioveho uctu je to tak 300k. T4 premiaky neviem, uz som ich dlhsie nehral. Pod 100k sa s nimi ide len velmi tazko, no myslim, ze je to skor tak 150 - 250k bez premioveho uctu.
Ak to chces na kredity, mas asi najlepsie posetrit na T6. Battle hardened je zaujimava vec, ale za tie goldy si spravis len sedmicku...a s BH T7 podla mna nedas tolko, co das s prem. T6. BH zasa ma vyhodu, ze od 50% vyssie si mozes ten tank urychlit. No asi to ma viac zmysel vyuzivat na tanky, co ta fakt bavia a budes ich hrat vela.
Kredity v AW ale nie su ani zdaleka takym problemom ako vo WOT. V AW sa len velmi zriedka stane nieco take, ze za hru stratis kredity. Skoro vzdy rozumne zarobis. Ked das dobru bitku, tak pekne zarobis.
S T6 premiakom sa da za dobru (mozno az velmi dobru) bitku s premiovym uctom zarobit vyse 500k cisteho. Bez premioveho uctu je to tak 300k. T4 premiaky neviem, uz som ich dlhsie nehral. Pod 100k sa s nimi ide len velmi tazko, no myslim, ze je to skor tak 150 - 250k bez premioveho uctu.
Ak to chces na kredity, mas asi najlepsie posetrit na T6. Battle hardened je zaujimava vec, ale za tie goldy si spravis len sedmicku...a s BH T7 podla mna nedas tolko, co das s prem. T6. BH zasa ma vyhodu, ze od 50% vyssie si mozes ten tank urychlit. No asi to ma viac zmysel vyuzivat na tanky, co ta fakt bavia a budes ich hrat vela.
Kredity v AW ale nie su ani zdaleka takym problemom ako vo WOT. V AW sa len velmi zriedka stane nieco take, ze za hru stratis kredity. Skoro vzdy rozumne zarobis. Ked das dobru bitku, tak pekne zarobis.
- Shairachaz
- Používateľ
1500g za to konkrétne vozítko je krutě nízka cena!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
A co take Zhalo-S? pozeral som nejake recenzie/videa + je to asi moj najobavanejsi nepriatel (zazil som bitky kde jedna takato mrcha sama na konci zabila 3-4 tanky, lebo ju jednoducho nedokazali spotnut). Vyplati sa co sa tyka zarobkov? A je naozaj taka silna, alebo je to len moj noobovsky pocit?
WoT/AW - Hadent
- M1ch4l
- VIP
Zhalo je skvele. AMX-10P 90 tiez.
Edit: Dnes 11 hier, z toho 8 vyhier a 3 prehry. Ta posledna prehra zamrzela...vyse 7000 damage s Cent. 120, uplne brutalny koniec bitky...no nedal(i) som (sme) to.
Kupil som WZ-1224, hrali sme ho v cate, 5 vyhier, 1 prehra. Vacsinou sme mali prve dve pozicie v time. Mam pocit, ze je to dost OP.
Edit: Dnes 11 hier, z toho 8 vyhier a 3 prehry. Ta posledna prehra zamrzela...vyse 7000 damage s Cent. 120, uplne brutalny koniec bitky...no nedal(i) som (sme) to.
Kupil som WZ-1224, hrali sme ho v cate, 5 vyhier, 1 prehra. Vacsinou sme mali prve dve pozicie v time. Mam pocit, ze je to dost OP.
Hmm, tak este porozmyslam, aj ked teoreticky by som mohol kupit aj Zhalo aj WZ. Inak je dnes nejaky problem so servermi, alebo co? nejde mi pripojit sa do bitiek a podla general chatu nie som sam.
Edit. tak vraj je to garage bug, to si robia prdel?
Edit. tak vraj je to garage bug, to si robia prdel?
WoT/AW - Hadent
- Shairachaz
- Používateľ
nj, dosť to hádže Match Failed. Včera to ešte bolo horšie, 30 tankov šlo do bitvy, žiadny hráč sa ale nepripojil takže po 15min. draw