Najvačšia hlúposť, akej sa ludia bežne dopuštajú, je porovnávanie sveta informatiky s autami...
Ale dobre, uvediem ti príklad z tvojho sveta - auto za 50k môže byť aj ťahač, u ktorého palubovka môže vrzgať a predssa to malokto vráti, ako "nekvalitné" Navyše plasty môžu vrzgať v závisloti od teploty okolia, pretože rozpínanie a sťahovanie.
V každom prípade, akekolvek podobné príklady sú už len z princípu retardované, pretože ta 7900 splňa deklarovaný výkon, nepriehrieva sa, ani ti predpokladám neskáče po stole. Robí to, čo robiť má, akurát bohužial, software ešte stále blbne, ale to neznamená, že hardware je špatný.
Predstav si, že aj telefon za 1000 eur može byť spomalený, zhadzovať aplikácie a žrať batériu neúmerne k zaťaženiu, pretože vyšla nová verzia OS, ktorá neni dokonale odladená (čo je technicky aj tak nemožné) a na tie chyby sa nemuselo prísť pri bežneom betatestovaní, pretože sa ukázali niektorým uživatelom až po vypustení ostrej verzie.
Je to úplne štandardný proces a deje sa to v menšej, alebo vačšej miere vždy. Nakoniec sa to ale podarí odladiť a ked uživatel neni zakomplexovaný, dôležitý a emocionálne trochu menej zdatný chuj, nemusí nič vrátiť.
No vidíš a ja som pri RX 570 nemal jediný problém a u tej RX 5700 po odladení takisto žiadny problém a aj tam spočívala vačšina problémov v Modern Warfare MP, ktorý vtedy blbol všetkým, vrátane tým s geforce. Tie náhodne reštarty boli možno tak raz za tyždeň, čiže nič, čo by som kvôli nejakému pomyselnému egu musel hned ofrflať a vracať tovar. Ostatné problémy sa týkali napr. prehliadača, ktorý mi občas preblikol, alebo spadol. Stačilo vypnúť hardwarovú akceleráciu kým to neodladili. Potom ta grafika bežala bez problémov
Ty máš inak bud velmi staré informácie, alebo máš menej skúsenosti s PC všeobecne, pretože AMD rozhodne nemá celkovo horšie produkty, ale práve a presne naopak. Obdivujem ludí, ktorí dobrovolne vyhodia viac penazí za to isté v iných farbách a ešte sú so sebou aj spokojní. AMD konkurujé viac než výborne a je to krásne vidieť na príklade RX 6600 vs RTX 3050, čo je rovnaká cenovka, ale výkon v prospech AMD niekde inde. Nvidia je mimo s cenou strednej triedy a ak to niekto nevidí, tak je mimo tiež.
Dexter skús lepšie čítať, alebo aspoň chápať písany text a nevytrhávaj z kontextu. S týtmo môžeš isť na puberťákov, ak chceš.
Písal som, že grafika z kategorie 3050 je svinstvo od nvidie, čo je proste fakt a každy súdny človek to vie. Absolutne nepochopitelné nacenenie grafiky z tohto segmentu, pričom akoby nvidia úplne ignorovala a odvrácala hlavu od RX 6650XT, ktora ju prevalcuje snad aj v tom RTX nakoniec. No, čo sa čudujem, ked podla niektorých nvidia nemá konkurenciu.. neuveritelné