Jo mne aj mojmu fotaku, tak isto aj mojmu PC veselo jebe ze?

Ja chapem co je to idle teplota, vravim ze ten screen som spravil hned ako som prisiel domov, a mal som doma zimu, kedze cely den nikto nekuril v krbe, a boli zapnute len gamatky.
TEMPIN0=System Temp
TEMPIN1=North Bridge ziadna CPU temperature
TEMPIN2=South Bridge
Idle teplota je teplota viac menej v "klude" pri surfovani a beznej praci v systeme

preto tam mas na 1 screene 8 v klude, pri surfovani, rozbalovani a instalovani programov na zistenie temp to slo do 14 co tam je ako max temp, trollujte si vase chladenie moje chladi na moj vkus az moc dobre, ale mam taky dojem ze preto ze ide aj v klude na tejto sracke doske na full, nereguluje ho.
Jo skusim to aj v burne lenze ked to piska ako retardovane tak mam strach o komp, nemam prachy na rozhadzovanie. Ako vravim, ked bude novy zdroj

Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator