AMD Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)
Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)
Viete mi dakto odpisat vase teploty pri hrani bf3?
Moje su cca 75C pri 70% vykone vetrakov a 90>99 zataz. Hra mi laguje jak sprosta. Mam podozrenie ze to robi grafika.
Konkretne hd6970 lighning, ostatok v podpise. Zacne to dost lagovat ked mam teplo v izbe. Skrina je Silverstone RV01. Uplny shit
Moje su cca 75C pri 70% vykone vetrakov a 90>99 zataz. Hra mi laguje jak sprosta. Mam podozrenie ze to robi grafika.
Konkretne hd6970 lighning, ostatok v podpise. Zacne to dost lagovat ked mam teplo v izbe. Skrina je Silverstone RV01. Uplny shit
neviem či ti to pomôže ale toto sú moje namerane hodnoty po hodine hrania. Mam odomknutú 6950 na 6970 a pretaktovaniu na 950 MHz chladenie Arctic Accelero Xtreme Plus II. BF3 mi ide bez akéhokoľvek problému
Zostava:
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
na to ze tam mas acc mas dost vysoku teplotu si myslim
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja mam fany na 1700rpm a teplota v bc2 nejde cez 67°C
/
kyselinkov medziprispevok sa vyparil
/
kyselinkov medziprispevok sa vyparil
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Hej, chcel som len, ze si myslim tie teploty su celkom fajn. Ked si zoberies kolko tepla sa za hodinu hrania dostane do skrinky a ako ju vykuri a pri tom fany idu iba na 65% (co je aspon v mojom pripade 1450rpm) a este + karta je pretaktovana
Tych 67°C aj v jeho pripade je fajn. A DCII je tiez dobre chladenie, si myslim, ze v niektorych pripadoch porovnavatelne s ac.
Tych 67°C aj v jeho pripade je fajn. A DCII je tiez dobre chladenie, si myslim, ze v niektorych pripadoch porovnavatelne s ac.
Diky Gury, btw na akych detailoch ti to beha?
hrám v rozlíšení 1920x1200 všetky nastavenia na max akurát antialiasing mam znížení na 8x všetko behá tak ako ma
Zostava:
Spoiler: ukázať
To mas pohodke teda. Skusil som vsetky mozne tweaky ale nic nepomaha. Hodil som to teda cela na low profil a trha to stale. Bude to asi teda netom. Nechcem prijat nazor ze moja masina nezvlada bfko na low detailoch. To je preca blbost nie?
//btw linku mam od Terror-comu turbo 3
//btw linku mam od Terror-comu turbo 3
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
co znamena trha podla teba ? vies to detajlnejsie opisat ?
Ide to plynule asi 5 sekund, potom to trhne 1-2x ze "pohlad" sa vrati o meter dozadu napriklad a zas to ide par sekund pohode a potom zas to trhne. Neviem ci to je netom alebo zostavu. Nechapem to. Este ked som hraval BC2 tak to slapalo na najvyssich detailoch pohode a potom z nicoho nic ked som zacal s kamosom cez teamspeak hravat to zacalo takto trhat.
Potom to zacalo robit v bf3, na dlhe obdobie prestalo a teraz asi dva tyzdne alebo kolko dozadu zacalo. Obcas to robi obcas nie.
//skusal som to vela krat aj bez teamspeaku ze by to zahlcovalo linku ale robilo to aj tak
Potom to zacalo robit v bf3, na dlhe obdobie prestalo a teraz asi dva tyzdne alebo kolko dozadu zacalo. Obcas to robi obcas nie.
//skusal som to vela krat aj bez teamspeaku ze by to zahlcovalo linku ale robilo to aj tak
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Mne SP lagoval jak prasa, to len na okrajneurotick napísal:trha to stale.
To je netom.neurotick napísal:Ide to plynule asi 5 sekund, potom to trhne 1-2x ze "pohlad" sa vrati o meter dozadu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jj,net..nemas nejaky dedinsky shit ako ja?..mne toto robi vkuse..skus pingnut napr sme.sk a ci ti to nestraca pakety,alebo ci nemas velky ping
teamspeak nehra rolu,tu nejde o prenesene mnozstvo dat data ale o o odozvu a stracanie dat
teamspeak nehra rolu,tu nejde o prenesene mnozstvo dat data ale o o odozvu a stracanie dat
Zvazujem uz dlhsie iny net, len co ked tu mame same dedinske shity jak pises muco
ten ping, average no nic moc
ten ping, average no nic moc
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
480 ms..jasne..shit net..skus este prikaz ping -t