Pokuty, pokuty, pokutky :D
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
felipe, uplny suhlas s oboma odstavcami..
tiez som vela krat slusnou komunikaciu vela "vyreklamoval", neuveritelne ustupky robia niektore firmy, lebo si ctia a cenia zakaznika, respektive tych 80% asi aj ano.. a pritom to bola podla "podmienok" plne moja chyba...
dokonca aj zopar revizorov ci sprievodcov vo vlakoch u nas su OK.. pokial je clovek slusny..
tiez som vela krat slusnou komunikaciu vela "vyreklamoval", neuveritelne ustupky robia niektore firmy, lebo si ctia a cenia zakaznika, respektive tych 80% asi aj ano.. a pritom to bola podla "podmienok" plne moja chyba...
dokonca aj zopar revizorov ci sprievodcov vo vlakoch u nas su OK.. pokial je clovek slusny..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
suhlasim, ja mam napr. dobre skusenosti aj s policajtami /okrem uplne prveho zastavenia../. vzdy som slusny, kedze viem, ze oni maju tiez svojho sefa. mozno za to moze aj to, ze mam par znamych dopravakov, a viem presne, co ich caka, ked nedonesu ocakavanu "trzbu" a pod. nepacia sa mi skor taki, co absolutne este ani nezacnu komunikovat, a uz su arogantni a totalne mimo - takych som zazil len raz (a bol taky len jeden z hliadky). ale to plati asi vsade, ze ludi co sa nevedia chovat neznasam. ci ma kontroluju, ci mam, ci nemam, medzi ludmi sa treba vediet chovat.
ulavy: treba to brat tak, ze ulavou smerom k tebe porusuju interne pravidla a prakticky ich mozu vyhodit. lenze revizor vo vlaku /alebo sprievodca/ a revizor v MHD je nebe a dudy. ved na nete je x video z busov, ako sa arogantne, dementne a neviem ako chovaju. tiez mam dakedy pocit, ze to niesu ludia, len nejaky tvor s IQ pod 100. lebo tak vyzera ich spravanie.
ulavy: treba to brat tak, ze ulavou smerom k tebe porusuju interne pravidla a prakticky ich mozu vyhodit. lenze revizor vo vlaku /alebo sprievodca/ a revizor v MHD je nebe a dudy. ved na nete je x video z busov, ako sa arogantne, dementne a neviem ako chovaju. tiez mam dakedy pocit, ze to niesu ludia, len nejaky tvor s IQ pod 100. lebo tak vyzera ich spravanie.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
http://i.imgur.com/Ye9gKIZ.jpg
toto je paradne miesto na meranie, odbocovaci pruh
toto je paradne miesto na meranie, odbocovaci pruh
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
S takymi som sa castejsie stretol. Vacsinou tak stoja az kym nepride prve auto co chce odbocit, potom sa odpracu na ine miesto.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
par dni dozadu idem hore kremnicou smer martin, zbadam informacny radar na ceste a nastavim tempomat na 54km/h, nohy vylozene, tempomat taha, rucicka sa na tacho nepohne. prechadzam eskovym usekom cesty a tam oni. trojnozka na chodniku, obaja strazcovia galaxie odstavene auta a kesuju. ako ma trojnozka zamerala s mojimi neuveritelnymi 54km, ten mensi strazca galaxie dvojmetrovym priskokom za 0,001 sekundy skocil k trojnozke, dobre ze ju nezhodil do zahradky a uz cumi do displeja. zrazu hlava sklonena a cely skormuteny odchadza pokracovat v kesovani. od smiechu som skoro napratal do nich :laugh
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
ja som raz isiel 85kmh tacho na dialnici, skoro ma prisiel tlacit, ukazoval tam agresivne ze pridaj pridaj, tiez som pukal od smiechu, ale az ked som ich obehol, nameral to na mna a meral a meral (ale to som uz mal 90tacho)
takze hej, obcas da ich da provokovat
ja by som najradsej sam sa zastavil pri hliadke nech mi overia, ci nahodou neprisla posta ktora sa stratila, lebo sa mi nedza, zeb ysom vyse 1 roka nedostla z rychlost.. az tak dobre jazdit zas neviem, cele divne.
takze hej, obcas da ich da provokovat
ja by som najradsej sam sa zastavil pri hliadke nech mi overia, ci nahodou neprisla posta ktora sa stratila, lebo sa mi nedza, zeb ysom vyse 1 roka nedostla z rychlost.. az tak dobre jazdit zas neviem, cele divne.
tak už som dostal prvú pokutu za skoro štyri roky čo mám vodičák.
a hneď som sa nechal oklamať.
pár týŽdňob dozadu som v Nitre išiel so zapnutými prednými hmlovkami keď snežilo (áno viem, že vo viditeľnosti mi moc vtedy nepomôžu, aôe proste som ich mal)
a pozerám rozblikali sa mi spätné zrkadlá, tak som zastavil a došla otázka, pán vodič, viete kedy sa smú používať hmlovky ?
hovorím reku za zńíženej viditeľnosti (čo teda husté sneženie podľa mňa spôsobuje), a on že "v zákone je jasne napísané, že iba za hmly" tak teda dobre uznávam chybu, tak mi to skresal z 30€ na 10€.
potom doma pozerám do zákona o cestnej premávke, a hľa čo nevidím
a hneď som sa nechal oklamať.
pár týŽdňob dozadu som v Nitre išiel so zapnutými prednými hmlovkami keď snežilo (áno viem, že vo viditeľnosti mi moc vtedy nepomôžu, aôe proste som ich mal)
a pozerám rozblikali sa mi spätné zrkadlá, tak som zastavil a došla otázka, pán vodič, viete kedy sa smú používať hmlovky ?
hovorím reku za zńíženej viditeľnosti (čo teda husté sneženie podľa mňa spôsobuje), a on že "v zákone je jasne napísané, že iba za hmly" tak teda dobre uznávam chybu, tak mi to skresal z 30€ na 10€.
potom doma pozerám do zákona o cestnej premávke, a hľa čo nevidím
asi si vytlačím celý zákon, dám do auta a zakaždým keď ma za niečo zastavia budem listovať aby som si to overil..§ 32 (3) Predné svetlomety do hmly a zadné svietidlá do
hmly vodič smie použiť len za hmly, sneženia alebo za
dažďa
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no dostali Ta, co uz... Neviem, ake mas auto, ale ked zapnes predne, automaticky Ti idu aj zadne? Ak ano, je to naprd...
Nabudúce skus googlit zakon hned na mieste v mobile
Nabudúce skus googlit zakon hned na mieste v mobile
bolo to v noci, asi chceli behnut na bagetu a nemali drobne
mal som zapnuté iba predné. oni nešli za mnou, ale asi oproti a keď videli hmlovky tak sa otočili.
asponže to bolo za 10€, no nabudúce si tie hmlovky just zapnem keď pôjdem okolo hliadky a bude pršať/snežiť, môžu potom presviedčať, keď im budem citovať zákonník
mal som zapnuté iba predné. oni nešli za mnou, ale asi oproti a keď videli hmlovky tak sa otočili.
asponže to bolo za 10€, no nabudúce si tie hmlovky just zapnem keď pôjdem okolo hliadky a bude pršať/snežiť, môžu potom presviedčať, keď im budem citovať zákonník
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Neviem, ake mas auto, ale ked zapnes predne, automaticky Ti idu aj zadne?
uz si niekedy videl auto ktoremu - ked zapnes predne hmlovky - sa automaticky rozsvietia aj zadne ?
uz si niekedy videl auto ktoremu - ked zapnes predne hmlovky - sa automaticky rozsvietia aj zadne ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no ja mam pocit, ze skoro vsetky, co v poslednej dobe stretavam a svietia mi zadnou cervenou do ksychtu... hadam nie su taki debili, ze by to robili zamerne, ci nie?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ale áno, niektorí zapínajú hmlovky už aj v meste ak trošku začína pršať...
neviem ci sa mi to len zda, ale tusim na octavii a vlastne skodofkach, ak chces predne hmlovky, tak tym koleckom najskor zapnes zadne az potom predne... no mozno sa mi to len zda
aha, takze dobre sa mi to zdalo, ze niektora strana nevie fungovat bez druhej.. cize ziadne separatne zapinanie nehrozi