Battlefield: Bad Company 2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
tak o 19:00 na Zumpa serveri. kto nepride, tak dostane na jeden den ban na fore
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
je presny ten nazov?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tak sa sphynox pripoj
posledny krat som bol na takejto akcii .. aby som pozeral ako sedi v bredlim na kopci a strelal na nas .. a mcom ma v ... zahram si inde .. diky hosi ...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:29
nezaplnilo sa to tak koli tomu bol problem skoda no...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
No neviem, bol tam punisher, sphynox, killswitch, fear, unknow, ja a este asi 1-2 som zabudol, potom tam poprichadzali daki slovinci tak som to ako 3/4 ostatnych opustil.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
kolo sme dokoncili a pozeram , ze 3 vs 1 hrac ok, vidim, ze tu sa toho moc dohodnut neda...
bohuzial nebudem tam dakomu behat ako kkt .. a on sedi v bredlim na mcom ma v ... 5 hraci nazaciatku stoho 2x sniper ... samozrejme unknow ... konec snim som dohral .. si moze toto hrat de chce no ne somnou.. som si myslel ze ked sa zidu ludia stadial to bude mat hlavu petu .. no nemalo ..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
suhlasim s fearom...
sa tam mozem aj strhat s par ludmi.. .. neviem uz skym som to tam behal a dakto ma proste na salame zebere si bredliho .. zebere si snajpu .. zebere si UAV .. posadi sa na skalu .. a ja sa cudujem ze si na nejakom buruskvar servry nemozem zahrat ... a ked sa zijdeme tutok jak sme ta to vyzera rovnako .. C4 na mcome .. ako neviem ciij to bol napad ale bolo to v mojom teame kde sme branili .. potom neskor ked uz bola chalupa okolo mcomu fuc tak sa zdalo superovy zaujimave ze posadi svoje zadky do vedlajsej budovy oproti mcomu a tam bude na dialku sa snazit ho aktivovat strelami .. strelami ponas ..
- killswitch
- VIP
to ze niekto vyuziva tanky v mape dostupne alebo UAV ti vadi? na to tam su, aby sa pouzivali... UAV som si vzal raz aj ja, spotol som spoluhracom aspon 10 ludi. neviem ako presne si tu hru predstavujes. myslis, ze vsetci budu hrat podla tvojich predstav? ja som napriklad velmi slaby v boji z blizka, nemam take rychle reflexy a preto sa malokedy hrniem k m-comu. radsej mam, ked mozem kryt z vacsej dialky. lenze to tebe vadi.
ja myslim, ze je skor neteamove opustit hru pred koncom kola, ako si to spravil ty. to zase vadi mne.
uvedom si, ze bc2 funguje tak, ze nikdy nebudes mat uplne hru podla svojich predstav. ja som napriklad viackrat volal Unknowna, nech ma z vozidlom pocka a odvezie. vobec nereagoval. ale z hry som neodisiel a snazil som sa ju dohrat nalepsie ako viem. mozno by si to mohol skusit aj ty a nie urazene hned odchadzat, lebo to zase nie je po tvojom.
ja myslim, ze je skor neteamove opustit hru pred koncom kola, ako si to spravil ty. to zase vadi mne.
uvedom si, ze bc2 funguje tak, ze nikdy nebudes mat uplne hru podla svojich predstav. ja som napriklad viackrat volal Unknowna, nech ma z vozidlom pocka a odvezie. vobec nereagoval. ale z hry som neodisiel a snazil som sa ju dohrat nalepsie ako viem. mozno by si to mohol skusit aj ty a nie urazene hned odchadzat, lebo to zase nie je po tvojom.