Politicka debata
Re: Politicka debata
co placete, ved boli volby
a ludia si zvolili istoty
tak mame istoty
a ludia si zvolili istoty
tak mame istoty
lava, prava, lava, prava ...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Zasa raz istoty...ze niektore 3-izbove byty su luxus Este dake vtipy poprosime, sudruh hranol...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2005, 20:00
byty s hodnotou nad 100.000€, tazko povedat, ci je luxus, v kazdom pripade aj tie dane (poplatky) nie su nejake vysoke. Vacsina ludi si ani nevsimne, ze im nieco odislo z uctu.
http://byvanie.pravda.sk/peniaze-a-para ... stat-viac/
http://byvanie.pravda.sk/peniaze-a-para ... stat-viac/
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Úplná idiotina. Dúfam že sa tešíš na platenie, si pozri ceny bytov napr. v BA, a to nielen tam. Ja mám viacerých známych, ktorý sú z 5 a viac detí, takže podľa teba nech bývajú v byte menšom...nuž a keď vo väčšom, tak určite si ten odlev peňazí kvôli vyšším daniam ani len nevšimnú. Fico proste hnusne klamal pred týmito voľbami, a neprekonal len sám seba, ale aj Mečiara. A to s tým, že ako poriešia dôchodcov, tak to je už úplný fór Prečo má Fico za poradcu takého dementa, podľa ktorého sú starí ľudia žijúci v starom meste boháči...oni si to kúpili najmenej(!) pol storočia dozadu. Ale veď čo, nebudeme si hovoriť, sú bohatí, nech platia.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Sorry, ale tak je mi zle, ked vidim dochodcov, co byvaju sami (!!) v 5 izbaku v centre BA. A ze ich nie je malo. Nic im nebrani byt predat za brutalne peniaze a prestahovat sa niekde do okrajovej casti. Vsak uz ekonomicky nie su aktivni, aby to potiahli. Teraz myslim iba tuto skupinu a nikoho ineho, kedze par takychto ludi, co sa stazuju osobne poznam. Osobne inak celkovo tieto extra dane z nehnutelnosti povazujem za somarinu, mohli by usporit na XY inych veciach a ovela viditelnejsie a oni si vezmu prave toto ako priklad.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Samozrejme, aj ja takych poznam...alebo aj takych co silou mocou nechceli predat byt (mimo stareho mesta), napriek tomu ze boli 3/4 roka v zahranici. Ale uz vidis tych starych jak sa budu stahovat. Okrem toho to je len jeden pripad...a vobec nikde som nepocul o tom, ze by sa mal zohladnovat pocet ludi, ktory v danej nehnutelnosti byvaju.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
gratulujem mr. fico. tak clovek maka, zoberie hypo 100 000€ aby kupil byt/pripadne zacal stavat dom a ten uboziak posr*any zato ze makam a snazim sa nieco nadobudnut tak ma bude este viacej sklbat.
okazujem len ludom co tu obhajovali toho idiota. Na tu mate a divajte sa ako do tych ludi co chcu nieco dosiahnut stak kope. Je tu X veci kde sa da setrit, ale nie. Zoberme ludom co sa snazia.
Hlavne ze PPP projekty sa zas otvaraju kde bude rodinkarstvo jak svina, dialnice budeme budovat 4 x drahsie. Toto nem skonci dobre
okazujem len ludom co tu obhajovali toho idiota. Na tu mate a divajte sa ako do tych ludi co chcu nieco dosiahnut stak kope. Je tu X veci kde sa da setrit, ale nie. Zoberme ludom co sa snazia.
Hlavne ze PPP projekty sa zas otvaraju kde bude rodinkarstvo jak svina, dialnice budeme budovat 4 x drahsie. Toto nem skonci dobre
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- icefire
- Pokročilý používateľ
Cakal si nieco ine? Zober nejaku pusku a odpraskni ho. Nic ine nepomoze. j/k
Kazdopadne tie opatrenia co zavadza su ovela horsie ako vsetky mozne, co planovala pravica. Tie aspon mali hlavu-patu.
Kazdopadne tie opatrenia co zavadza su ovela horsie ako vsetky mozne, co planovala pravica. Tie aspon mali hlavu-patu.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
icefire: navadzanie na trestny cin je u nas, myslim, trestne
- icefire
- Pokročilý používateľ
Trestne je aj to, ze poriadne necitas moj prispevok.killswitch napísal:icefire: navadzanie na trestny cin je u nas, myslim, trestne
j/k = just kidding
po lan dal výpoveď v robote a odišiel sa naskillovať do Kanady? .) Ja som tam do neho tlačil nejaké kaleráby, ale nepamätám si moc .)Snake napísal:Kde je STENLY a kedy ma začne presviedčať že to je vlastne pre moje dobro?
//tw, j/k je aj jbnt kkt, alebo jbm krvy
//Edit broslo: alebo jem kaleráb
Me like Pentium
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ice: necakal som nic ine. ale ze bude az tak vysieriat, toje proste sila. najhorsie je ze mu to proste ludia zeru.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
J ludia ktori nemaju byt za 100K . Ak sa chces mat proste lepsie ako priemer, budes cvakat. Cize sa v podstate oplati zostat dolu...ved ti hore ti to zaplatia :-/