Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa hawkeye »

:(
http://autobild.cas.sk/clanok/203940/ik ... o-dochodku

najsmutnejsie natom je ze final edition je len USA a stoji 33k...u nas standard 50k
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Vela veci je u nas predrazenych. Uz len taky Mustang sa u nas predava ako premiovka za 50 litrov, pritom zaklad stoji tusim pod 30k USD. Charger, Challenger detto. Dotiahnu to do EU a hned double price.
Inak toho eva bude skoda, ale asi sa pomaly meni doba a pre taketo auta asi pomaly miznu trhy.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

takze to je koniec jednej legendy, kupujte rychlo pokial su a pokial su lacne.

Zachvilu budu drahe. Ojazdene. Cim originalnejsi stav, tym drahsie, klasika. Poznam jedneho fesaka ktory kupil Ferary F40 a po 15 rokoch ho predal skoro o milion v dolaroch drahsie. Takze tak. A vsetci ste poculi o tom dvakrat rozbitom MekLerene Mr.Beana, to je tiez totalne neracionalne rozhodnutie kupujuceho.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

mustang s 2.3 Ecoboostom kupis za 35k ;)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Uzasny ecoboost, nie dakujem to radsej trojkolku ;) :D
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa beardie »

mp3turbo napísal:Ferary (...) MekLerene
tie kusky si zasluzia, aby si o nich nepisal ako posledny buran
:OO=
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ono zas tych 2.3l nie je tak malo, naviac ked je to prifuknute. Mustang nebol vzdy len o 5 litroch, takmer vzdy boli v ponuke 2.7, 2.5 a podobne motory ako zaklad.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

lenze take auto si kupim koli tomu ,ze to je ikona s poriadnym motorom, a nie aby som usetril 5l na palive :facepalm: :P aspon moj nazor.

inak je podla mna velmi pekny ten novy mustang, a charger je uplne mnamka :( vlastne cela seria hellcat amerik :smutny: :cry:
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Nejde tu o setrenie na palive. Ked zaklad je za 35k a V8 za 50 tak je to aj o tom, ci chcem len Mustanga, alebo chcem nalozeneho Mustanga. U nas je to mozno ikona, ale skus sa previezt po nejakej hlavnej ulici v US a stretnes ich tam aspon 5.
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Tak tak, tam asi bude problem, ze pre nich je to take lepsie auto. Ako by si priemerny slovek namiesto trapneho SuperB (cize total B-cka) kupil Audi A6 napridlad, alebo BMW 5.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
undertaker007
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31

Príspevok od používateľa undertaker007 »

Nepracuje náhodou niekto v Žilinskej Kii?
Zaujímalo by ma, čo sa vyrába v motorárni Engine 1 a čo sa vyrába v Engine 2?

Inak, pár dní/možno týždňov dozadu k nám do práce prišlo myslím 3700kg LED svetiel. Na takmer každom je logo Audi, na tých pár zvyšných Nissan. Údajne u nás skončili len kvôli tomu, že hliníkový blok na ktorom sú priskrutkované plošáky s LEDkami a iný balast bol nesprávne vyrobený [chemické zloženie nebolo 100% podľa danej normy (AlSi10Mg)]. Plne funkčné, nepoškodené, zmontované... ...už len osadiť... :cry:
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

to je normalne, to sa deje bezne. A co robi firma ? Recykluje, ekologicky likviduje ? Lebo ked tie "uplne pokazene" heligony dorazili k vam a na autiaky nepojdu...

ozaj, vyhmataj ma ze ake LEDky sa tam pouzivaju. Nejako som lenivy kukat na internete a radsej by som mal informaciu z prvej nohy a ruky.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
undertaker007
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31

Príspevok od používateľa undertaker007 »

mp3turbo napísal:to je normalne, to sa deje bezne. A co robi firma ? Recykluje, ekologicky likviduje ? Lebo ked tie "uplne pokazene" heligony dorazili k vam a na autiaky nepojdu...
Firma ich kúpila ako odpad. Šlo to z tretej strany. (Ako keď triesky po obrábaní z Kie idú nejakej spoločnosti HMS, ktorá ma v Kii na starosti odpady a následne tá nám ich dodá.) My tie svetlá ďalej spracujeme - zrecyklujeme ako obvykle. Rozložíme ich na jednotlivé skupiny [Al kus. bez Zn & Cu; Cu rafinačná; nebezpečný odpad (kondenzátory)] a spracujeme spolu s iným odpadom rovnakej kategórie.
mp3turbo napísal:ozaj, vyhmataj ma ze ake LEDky sa tam pouzivaju. Nejako som lenivy kukat na internete a radsej by som mal informaciu z prvej nohy a ruky.
Keď zasa raz prejdem okolo tej hromádky, schytím to teda ešte do ruky, ale čo by ťa vlastne zaujímalo? Sú tam SMT LEDky :laugh:

A robí teda ktosi v tej Žilinskej Kii? :-) Čo sa robí v Eng. 1 a v Eng. 2 ?
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

len si skusam predstavit kolko to bolo svetlometov... 3700 KILO... cojaviem tak 2000 svetlometov, fakt neviem odhadnut a nechce sa mi vrtat po internete.

Krat 6000 eur za kus :) joooooj to by bol velky domcisko :)
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

tak Mustang GT 5.0 stoji okolo 45k , co tiez neni zle na kategoriu a urcenie auta. :-)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"