Všeobecná diskusia
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
nahodou nemate niekto napredaj 2ks aspon 6mm dezen a nie starsie ako 2-3 roky 225/45 R17 zimnych pneu ?
Pytam sa predtym, nez pojdem kupit nove , lb tie klince su svina
Pytam sa predtym, nez pojdem kupit nove , lb tie klince su svina
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
nemam... snad si neznicil klincom pneu, ze sa neda opravit? pokial to teda nebolo toto
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... _strip.jpg
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
mám 225/55 R16, 2ks na odpis, 2ks nové mínus 7000 km a neviem čo s nimi, lebo na túto zimu by som potreboval nové gumy a keď už nové, tak všetky štyri...Chris napísal:nahodou nemate niekto napredaj 2ks aspon 6mm dezen a nie starsie ako 2-3 roky 225/45 R17 zimnych pneu ?
No ja som napríklad na svojom aute zažil 2 defekty. Dostal som defekt prvý (pravé zadné koleso), kým som si to uvedomil a zastavil, guma bola totálne rozsekaná... ...nahodil som rezervu a behal na nej 2 dni. Ku koncu druhého dňa som si išiel pre 2 zánovné pneumatiky. Gumy som kúpil, naložil, cestujem si naspäť keď zrazu cítim, že s autom chveje rovnako ako pri prvom defekte. Zastavujem teda s pocitom, že som asi len paranoidný a prd: defekt + rozšalátovaná pneumatika na ľavom zadnom kolese.mirjak napísal:nemam... snad si neznicil klincom pneu, ze sa neda opravit? pokial to teda nebolo toto
Prečo obe totálne rozškubalo mi je osobne záhadou. Môže s tým čosi mať zadný náhon? Ale na prvom aute FWD som tiež raz zažil defekt a gumu nerozsekalo...
Tak som mal jednu rezervu nahodenú, dve gumy bez diskov v kufri a ďaľší defekt. Tak som čakal asi 120 minút na kamaráta, čo mi doviezol ďaľšiu rezervu...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
S tým rádiom a občasným stratenim signálu napr. Pri státí na krizovatke- mne sa to stáva na novom suzuki splash a tiež rozmýšľam čo to môže byť... Na novom aute snáď nieje zrychtovana anténa... Ono ja som myslel či tam není zlý spoj, ale ani dobrá rána do stropu pod anténou nepomáha bohvie kde to nemá kontakt... Alebo nemôže byť že je napr. Zakorodovany závit vonku na anténu? Pred vjazdom do mycky vždy dávam dolu, tak možno sa tam dostáva voda a jak to nasrobujem nazad to koroduje a stráca kontakt zakladna s anténou...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
ľudia čo používate na mazanie zámkov pred zimou ?
mám doma nejaký lidl silikónový olej v spreji, môže byť ? mal by byť určený aj na zámky. či mate niečo špeci ?
mám doma nejaký lidl silikónový olej v spreji, môže byť ? mal by byť určený aj na zámky. či mate niečo špeci ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
dikes, ale zase hocijake nechcem a 225/55 R16 je rozmer mimo mna.undertaker007 napísal: mám 225/55 R16, 2ks na odpis, 2ks nové mínus 7000 km a neviem čo s nimi, lebo na túto zimu by som potreboval nové gumy a keď už nové, tak všetky štyri...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Snake napísal:HHS2000
a staráš sa aj nejako o centrálne zamykanie ? či netreba keď už nikto nemáme zámky na dverách zvonku ?
PS5 Slim
PS5 Slim
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tiez by ma zaujmalo ako sa starate o central, ci pred zimou davate dole aj tapacir z dveri a mazete komplet mechanizmus, alebo len nastriekate do zamku
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
landrower napísal:S tým rádiom a občasným stratenim signálu napr. Pri státí na krizovatke- mne sa to stáva na novom suzuki splash a tiež rozmýšľam čo to môže byť... Na novom aute snáď nieje zrychtovana anténa... Ono ja som myslel či tam není zlý spoj, ale ani dobrá rána do stropu pod anténou nepomáha bohvie kde to nemá kontakt... Alebo nemôže byť že je napr. Zakorodovany závit vonku na anténu? Pred vjazdom do mycky vždy dávam dolu, tak možno sa tam dostáva voda a jak to nasrobujem nazad to koroduje a stráca kontakt zakladna s anténou...
Mne sa to stáva zase na novom suzuki swift. A tiež dávam dole anténu pri umývaní na kefách.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> a staráš sa aj nejako o centrálne zamykanie ? či netreba keď už nikto nemáme zámky na dverách zvonku ?
co nemate ? uz aj na tomto usetrili ?
co nemate ? uz aj na tomto usetrili ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
sorry len som si to zle vybavil v pamäti. Predné dvere majú zámky zvonka majú.
Ale zadné nie (či sú pod tými krytkami plastovými?),
ale to je fuk, väčšinou odomykáš cez centrál, tak že či treba aj celý ten mechanizmus nejak premazať. Tapacíry dole a ide sa
Ale zadné nie (či sú pod tými krytkami plastovými?),
ale to je fuk, väčšinou odomykáš cez centrál, tak že či treba aj celý ten mechanizmus nejak premazať. Tapacíry dole a ide sa
PS5 Slim
PS5 Slim
Co ja viem, moja 39tka ma 20 rokov pomaly ale že by na tom niekto každú zimu zhadzoval tapacíre ? Všetko funguje v poriadku, na pohyblivé časti mimo motoru streknem HHS2000 a ide sa...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
zase dalsi shit clanok o spotrebe
http://autobild.cas.sk/clanok/204275/au ... gn=HP-new2
http://autobild.cas.sk/clanok/204275/au ... gn=HP-new2
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook