Všeobecná diskusia
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Re: Všeobecná diskusia
kamarat sa par dni do zadu vyklepal na aute, v neprehladnej zakrute mu siel v jeho pruhu kamion, uhol v pohode no zial blato pri krajnici ho dostalo do smyku (je to asi najopatrnejsi sofer akeho poznam) a potocilo ho a skoncil v jarku... je zivy zdravy len auto si to odnieslo...
ide o bmw 320d z roku 2002/3 110kw verzia... treba vymenit ale nasledovne veci
32106777504 Spojovacia tyč riadenia
32106777503 Spojovacia tyč riadenia
32131096910 Opravna sada manžet riadenia
31351094556 Uloženie priečneho stabilizátora
31356780847 Tyčka/Vzpera stabilizátoru
v servise mu povedali ze u nich 272€, znacka neviem aka... ja som mu nasiel vsetko Meyle dokopy za 108€...vasa skusensot s meyle? citam na nich tak 80 percent dobre veci 20 percent zle... chalan sa snazi usetrit kde to ide ale nie na ukor kvality no ma zle financne obdobie a toto ho este dokleplo... a prosim moralne reci typu naco si kupoval bavo ked nema na servis si nechajte
ide o bmw 320d z roku 2002/3 110kw verzia... treba vymenit ale nasledovne veci
32106777504 Spojovacia tyč riadenia
32106777503 Spojovacia tyč riadenia
32131096910 Opravna sada manžet riadenia
31351094556 Uloženie priečneho stabilizátora
31356780847 Tyčka/Vzpera stabilizátoru
v servise mu povedali ze u nich 272€, znacka neviem aka... ja som mu nasiel vsetko Meyle dokopy za 108€...vasa skusensot s meyle? citam na nich tak 80 percent dobre veci 20 percent zle... chalan sa snazi usetrit kde to ide ale nie na ukor kvality no ma zle financne obdobie a toto ho este dokleplo... a prosim moralne reci typu naco si kupoval bavo ked nema na servis si nechajte
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
co som dost cital tak meyle je vslmi dobra nahrada origo dielov...dobra zivotnost a kvalita vzhldom na cenu...radsej kazde 3roky nove ako 6rokov prve origo
- sh4d0wko
- Používateľ
do 3 rokov to auto vymeni aj 2x tiez take veci citam ako hovoris, este uvidim co napise taky turbo atd ale zatial mi to pride ako dobra volba
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
co ti mam napisat. Meyle v pohode, lepsie Meyle HD, neviem ci je na henten model. Su aj ine znacky, Lemforder atd, ale tie nebudu taketo lacne.
Keci o bananoch a opiciach si necham, ale prepana snad nikoho z nas neprekoti 108eur... navyse ked si zoberie ze ten kamion ho mohol zaintegrovat do navesu a by to nebolo lacnejsie akurat by namiesto makovice mal dve palety... jednu cez lave očko, druhu cez prave...
teda samozrejme ked tam nejaky kamion bol. Ked to nahodou nebolo tak ze som velky frajer s malym bmv vyklepanym na koleso kvoli sikovnym paprciam a snahe sumienkam predvadzat pravy nefalsovany drift na 316i och pardon 320d.
prepana co je to v zivote cloveka sto eur. Hadam nezije sam na svete. Rodina. Kamarati. Nedajboh kolegovia, nevedia pozicat 50 eur jeden druhy ?
PS: meyle nevyreklamujes : maju sice zaruky krizomkrazom, ale montaz dielu spravis takym sposobom ze demontaz bez odvrtania, odnitovania alebo odpalenia COckom nehrozi. Premyslena konstrukcia sa tomu hovori. V zaujme minimalizovania reklamacnych nakladov. Ale robia to aj ine znacky, asi tak 95% z nich.
Keci o bananoch a opiciach si necham, ale prepana snad nikoho z nas neprekoti 108eur... navyse ked si zoberie ze ten kamion ho mohol zaintegrovat do navesu a by to nebolo lacnejsie akurat by namiesto makovice mal dve palety... jednu cez lave očko, druhu cez prave...
teda samozrejme ked tam nejaky kamion bol. Ked to nahodou nebolo tak ze som velky frajer s malym bmv vyklepanym na koleso kvoli sikovnym paprciam a snahe sumienkam predvadzat pravy nefalsovany drift na 316i och pardon 320d.
prepana co je to v zivote cloveka sto eur. Hadam nezije sam na svete. Rodina. Kamarati. Nedajboh kolegovia, nevedia pozicat 50 eur jeden druhy ?
PS: meyle nevyreklamujes : maju sice zaruky krizomkrazom, ale montaz dielu spravis takym sposobom ze demontaz bez odvrtania, odnitovania alebo odpalenia COckom nehrozi. Premyslena konstrukcia sa tomu hovori. V zaujme minimalizovania reklamacnych nakladov. Ale robia to aj ine znacky, asi tak 95% z nich.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
repasoval som napravu s meyle HD a zatial po par tisic km v poho...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- sh4d0wko
- Používateľ
presne tej moralnej chvilke som sa chcel vyhnut chalan je uz teraz dost zadlzeny, kamion tam bol, az by si sa smial ako opatrne soferuje (kazdy si z neho robi srandu) a nie je to typ cloveka co sa predvadza, no nejdem tu opisovat dakoho koho poznam iba ja... 108 ho neprekoti, len ma zaujima ci to je totalky shit a tych 108 sa fakt neoplati setrit... odpoved som dostal, debatu zavaram, bez zbytocnych kecov... dakujem
edit: kukol som Lemforder, opravnu sadu manzet a ulozenie priecneho stabilizatora nemaju, ale tyce vsetky maju, celkovo o 60 eur drahsie, navrhnem mu a on sa uz rozhodne
edit: kukol som Lemforder, opravnu sadu manzet a ulozenie priecneho stabilizatora nemaju, ale tyce vsetky maju, celkovo o 60 eur drahsie, navrhnem mu a on sa uz rozhodne
preboha nech sa nehra na soc a nech kupi vsetko lemforder. viac to uz menit nebude.. ani nik po nom.. meile a uz vobec nie meile HD a ani ine nahrady by som nedaval.
lemforder:
32106777503 59e
32106777504 59e
32131096910 12e
2x 31351094556 2x 13e OEM BMW
2x 31356780847 2x 15e
186 vsetko v kvalite oem bmw
lemforder:
32106777503 59e
32106777504 59e
32131096910 12e
2x 31351094556 2x 13e OEM BMW
2x 31356780847 2x 15e
186 vsetko v kvalite oem bmw
Spoiler: ukázať
meyle je tvrda sracka, to HD neni nic ine nez viac uchyteni a tvrdsia guma, dovi. Origo LMI nahodit.
.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Tiez pritakavam na Lemforder, na napravovych dieloch se neoplati davat lacne shity a ani vela zdanlivo "dobrych" znaciek ala Meyle, Feby a podobne.
-
- Pokročilý používateľ
tycky stabilizatorov a hentie diely co napisal kludne meyle... keby ramena capy a pod ,tiez sa priklonim k lemf, ale je to otazka penazi,mozno naozaj o dva roky to auto nebude
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Easa napísal:Co ja viem, moja 39tka ma 20 rokov pomaly ale že by na tom niekto každú zimu zhadzoval tapacíre ? Všetko funguje v poriadku, na pohyblivé časti mimo motoru streknem HHS2000 a ide sa...
mam barak pri potoku a auto parujem tam, od potoka ide proste vlhkejsi vzduch a kazdu zimu bojujem s primuznutymi zamkami.
ja sa len pytam, ci treba osetrit komplet tiahla na central + zamok co si vyzaduje dat dole tapacirung, ak ano, co nato pouzit, alebo staci nastriekat iba ten sprej co postol snejk
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
hlavne ked cenovy rozdiel medzi meyle a lemforder je minimalny vzhladom na cenu. Takisto ked si polozis vyrobky vedla seba, rozdiel nezistis
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Prepac, ale toto je top vyrok. Rontgenove oci, materialove inzinierstvo podla vone, pribeh vlakien na "omak" (dotyk), ...Chris napísal: ked si polozis vyrobky vedla seba, rozdiel nezistis
Proste tam je skrytych tolko veci a preto niektore capy a diely praskaju a praskaju.
Za kvalitu sa plati. Lacnejsie diely na napravy nepatria. Ono to chvilu vydrzi, ale nikto ti nikdy nezaruci, ze to vydrzi to co original vydrzat ma. Nemyslim len zivotnost, ktora je zrejma, ale aj pevnosti v krizovych situaciach a podobne.
-
- Pokročilý používateľ
ano ale ked vieme ,ze ma niekto financnu tiesen a este mozno ani auto nebude opatrovat dalsich 5 rokov, tak nebude z posledneho kupovat diely, kupi teraz take na ake ma financie a ked sa o rok dva tri pokazia tak kupi podla moznosti ine...
usetrit moze na veciach, ktore nemaju priamy dopad na ovladanie/spravanie auta. minimalne tycky riadenia by som ine ako lmi nedaval. tycky stabiku su uz prakticky jedno, ale co tam usetri? euro?
sam som sa poucil ze na podvozok ine diely ako prvovyroba(lmi)/oem nepatria, lebo sa to len zbytocne predrazi.
sam som sa poucil ze na podvozok ine diely ako prvovyroba(lmi)/oem nepatria, lebo sa to len zbytocne predrazi.