tak sorry, ale TROŠILILINKU zapnem rozum sám nie? veď ak nemáš zapnutú dvojitú autentikáciu, tak ti ju steam núti pri každom zapnutí (ak ju máš tak si v cajku) ... a už len z princípu keď ti príde nejaký mail o logine, tak si hneď automaticky zmením heslo ... nato nepotrebuješ radu ľudí z fóra ale selský rozum
mne ten mail s prihlasim z ruska tiez prisiel, ale nejak som na to pozabudol az kym som necital prispevok tu. som cakal ze z bezpecnostnych dovodov budem musiet sa znova prihlasit, ale nic. tak teraz som to zmenil a uvedomil som si ze v suvislosti s pripravanym predajom je na case vsetky sluzby kde ide o prachy prestahovat k nejakemu doveryhodnejsiemu providerovi. ale to ze ako prisli na heslo trapi aj mna (ak ked to nebolo nic extra sofistikovane, 10 miestna kombinacia cisiel a pismen)
edit: preco to neviem normalne napisat y.a.h.o.o ale dava to sem to yebleho smajlika???
Páni taká teoretická otázka, ak mám kúpenú normálnu krabicovú verziu hry (v mojom prípade CoD4), viem si ju pridať aj s origo kľúčom na Steam? Alebo to si ju musím zakúpiť priamo na Steame. Diky
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: Asus TUF GAMING B760- PLUS WIFI II RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MTs CL30 Ripjaws M5 RGB White GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 990 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Raijintek CRATOS 850 WHITE CASE: Lian Li DAN Cases A3-mATX White Mouse: Logitech PRO X Superlight HS: SteelSeries Arctis 7+ White Monitor: ASUS ROG Strix XG27ACS-W OS: Win 10 64bit
Chcel som kvôli mojej CoD4 originálke, že si to niekedy zahrám ale nie je v tom zozname :/ Dik
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: Asus TUF GAMING B760- PLUS WIFI II RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MTs CL30 Ripjaws M5 RGB White GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 990 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Raijintek CRATOS 850 WHITE CASE: Lian Li DAN Cases A3-mATX White Mouse: Logitech PRO X Superlight HS: SteelSeries Arctis 7+ White Monitor: ASUS ROG Strix XG27ACS-W OS: Win 10 64bit
Štandardne pokiaľ si kúpil krabicu čo sa origináln neaktivuje na STEAMe tak nepôjde aktivovať, aj keby sa tá hra predávala s krabicou zároveň aj na STEAMe - takto to funguje napr. u Witcher 2. Dokonca nepamätám si že by mi vôbec niekedy šla hra mimo STEAMu aktivovať na STEAMe - ak nerátam špeciálne akcie vydavateľa/vývojára (aj to zvyčajne dodali nový kľúč), ale tých bolo fakt minimum.
Per napísal:prisiel mi mail,ze sa niekto z ruska pokual lognut na moj profil a ze si mam zmenit prihlasovacie udaje..
mam sa zacat obavat ?
dnes mi ten email prisiel znova. ALE: prisiel na staru adresu, ktoru som mal uvedenu pred zmenou pred par tyzdnami. na aktualny kontaktny email ktory mam uvedeny v steam aplikacii neprislo nic. vyzera to ako klasicky phishing, ale adresy v maily vyzeraju byt ok. mate nejake tip co to moze byt?