Steam digitalna distribucia hier
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Steam Digital Distribution
nemoze to byt len cisto kopirujuci tvariaci sa akoze mail o tej informacii? tiez mi take nieco prislo, ale hodne davno, par rokov do zadu
wingo napísal:Štandardne pokiaľ si kúpil krabicu čo sa origináln neaktivuje na STEAMe tak nepôjde aktivovať, aj keby sa tá hra predávala s krabicou zároveň aj na STEAMe - takto to funguje napr. u Witcher 2. Dokonca nepamätám si že by mi vôbec niekedy šla hra mimo STEAMu aktivovať na STEAMe - ak nerátam špeciálne akcie vydavateľa/vývojára (aj to zvyčajne dodali nový kľúč), ale tých bolo fakt minimum.
No napr. Supreme Commander dodatocne pridali na steam a pritom mam klasicku non-steam krabicu... skoncil totiz gamespy ale hraci MP hrali stale.. tak mierne aktualizovali hru a vyuzili steamworks...
Spoiler: ukázať
Hej, to spadá pod špeciálne akcie vydavateľa/vývojára, museli sa dodatočne dohodnúť s VALVE. Dostal si nový kľúč či ti fungoval pôvodný?
otazka...doom 4 a novy deus nainstalovany na inom PC...
ako to preniest na moj PC? (gamesy boli kupovane na "pol"). Obycajne copy paste nezabera. Treba back-up a restore hier ci?
ako to preniest na moj PC? (gamesy boli kupovane na "pol"). Obycajne copy paste nezabera. Treba back-up a restore hier ci?
cize ak mam skopirovane len foldre nerozbeham to nijak?
uplne v pohode, len pridas danu zlozku cez nastavenie do vyhladavania
DOOM funguje, mam to overene.
DOOM funguje, mam to overene.
Mne to na STEAMe vždy fungovalo tak že som to nakopíroval do adresára kde mám aj ostatné hry a dal som normálne akože stiahnuť do daného umiestnenia. Keď STEAM tú hru už na danom mieste našiel, tak len overil a nič nesťahoval ak nebolo treba.
uz som to rozbehal...ale zafungovalo ak som to dal na iny disk..netusim preco
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Chalani kamosovi zacalo same z nicoho nic spamovat spravami (nejaky link) ludi z friendlistu, viete pomoct ?
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
jesenny vypredaj spusteny + mozno to nic neda ale tak za pokus to hadam stoji:
https://www.reddit.com/r/HalfLife/comme ... alve_know/
https://www.reddit.com/r/HalfLife/comme ... alve_know/
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Vianočné steam sales už bežia
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<