Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Viete poradit nejaky schopny messenger? hlavne kvoli fb. Skusal som napr IM+ ale ten mi moc nesedi,oneskorene notifikacie/niekedy ziadne aj ked mi sprava prisla.
nepomoze ti nic, FB na WP nejde dobre jednoducho to je cele. A notifikacie tiez stoja za nic. Presiel som opat na inu platformu dokedy to opravia lebo takto sa to neda ked je vyššie nasadenie.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
najlepsie aj ked nie dobre funguje ta vstavana - kde ti fb spravy chodia medzi normalne smsky..
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
to je pravda - tam mi to zasa robi to, ze tam mam len spravy ktore som poslal z toho mobilu, nic viac,
uz je ohlaseny FB Messenger... takze integracia konci
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
Broslowski: To aj mne, ale aspon chodia notifikacie
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
este ze na FB chodim raz za mesiac:) mne len vadi nastavenie hlasitosti.. bo spravy ani nepocujem ked pipnu
Galaxy S9+
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
neviete niekto nahodou, preco prave L620 stale nema Black ? frajerka mi dost zavidi niektore ficury a tazko sa to vysvetluje, ze som jej nekupil taky co sa da aktualizovat
nasiel som takyto zdroj
Black will come on Lumia 620 on February 31.
-
- Čierna listina bazáru
a kedy uz bude ta 8.1?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Cize v tomto pripade nikdy, kedze 31.Februar akosi nie je .CageJ napísal:nasiel som takyto zdroj
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
http://www.theverge.com/2014/2/24/54417 ... ate-springlacikaboss napísal:ste si vsimli, ze opat dalsia sluzba/aplikacia, Spotify, je na WP dostupna len v platenej verzii?
Prebehol som si aj Android verziu na bluestacku a ta dokaze fungovat aj vo free verzii. iOS detto.
Preco mi opat nemame moznost volby?
6€ na mesiac nie je vela, ale ani malo. Pre rypalov mna stoji pausal na mesiac 5€, cize v tomto smere je 6€ dost.
The new update will only be available for Spotify premium subscribers initially in spring, but the company is also working to bring its Spotify Free mobile service to Windows Phone at some point in the future.
nepochopil si ironiu_Mato_ napísal:Cize v tomto pripade nikdy, kedze 31.Februar akosi nie je .CageJ napísal:nasiel som takyto zdroj
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
tak nakoniec vyzera, ze to bude fakt do toho 31. februara
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-620-black-update
inak BT 4.0 LE vraj mal pribudnut s tym Black ? nejako som nepostrehol, ziadne zariadenie s BT 4.0 co mam, neviem telefonom najst (vyhladavacie tlacitko, hodinky, merac pulzu - niezeby cokolvek z toho slo sparovat s WP8, ale aspon by to teda mohol vidiet nie ?)
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-620-black-update
inak BT 4.0 LE vraj mal pribudnut s tym Black ? nejako som nepostrehol, ziadne zariadenie s BT 4.0 co mam, neviem telefonom najst (vyhladavacie tlacitko, hodinky, merac pulzu - niezeby cokolvek z toho slo sparovat s WP8, ale aspon by to teda mohol vidiet nie ?)