Všeobecná diskusia
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Všeobecná diskusia
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
tak som bol dnes v prebmw/autodetail .. pokecal so slecnou .. a zobral od glypu cleaner a od chemical kondicioner .. a este tu vonacku co ste odporucali, a najviac sa mi pacilo cranberry ... uvidime ako sa to bude lubit kozi
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Ked uz tu mame tie ziarovky... Chcel by som kupit nove tlmene halogenky do Commandera a mam s tym maly problem. Idu tam ziarovky 9006 (alebo tiez HB4). Toto je americke svietivo a u nas az tak vela modelov ziaroviek nedostat. Rad si namiesto "obycajnych" ziaroviek kupujem tie s vacsim svetelnym tokom a kratsou zivotnostou. V USA sa daju kupit napr. Philipsy VisionPlus +60% alebo X-tremeVision +100%. U nas je viacmenej dostupne toto:
1) Bezne ziarovky, niekolko vyrobcov.
2) Philips Vision +30%, normalna priehladna ziarovka.
3) Osram Night Breaker Unlimited +110%, pochybne namodrala ziarovka.
Ide mi prave o tie Night Breakery. Doteraz to boli uplne normalne ziarovky. Tato posledna generacia (Unlimited) je uz pochybne namodrala, i ked okolo vlakna je stale priehladna. Nejako sa mi to nepaci. Kedze modre ziarovky su uplna kravina a nemame ich radi, chcem sa opytat, ci tie Night Breakery uz povazujeme za modre. Su tie modre casti na ziarovke len na okrasu a vacsina svetla ide skor do boku, alebo je hento uz nahovno? Viem, ze tie percenta navyse su uz ako pasiky na Adidase, ale rad by som vybral nejake dobre svietivejsie ziarovky.
1) Bezne ziarovky, niekolko vyrobcov.
2) Philips Vision +30%, normalna priehladna ziarovka.
3) Osram Night Breaker Unlimited +110%, pochybne namodrala ziarovka.
Ide mi prave o tie Night Breakery. Doteraz to boli uplne normalne ziarovky. Tato posledna generacia (Unlimited) je uz pochybne namodrala, i ked okolo vlakna je stale priehladna. Nejako sa mi to nepaci. Kedze modre ziarovky su uplna kravina a nemame ich radi, chcem sa opytat, ci tie Night Breakery uz povazujeme za modre. Su tie modre casti na ziarovke len na okrasu a vacsina svetla ide skor do boku, alebo je hento uz nahovno? Viem, ze tie percenta navyse su uz ako pasiky na Adidase, ale rad by som vybral nejake dobre svietivejsie ziarovky.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
mam namodrale nightbreakery, modry filter robi len to, ze svetlo je belsie o nieco od klasickej ziarovky. v noci to svieti bohovo. horsie je vsak ked prsi, ale zas oproti niektorym cisto modrym ziarovkam pohoda... takisto oproti lacnym ziarovkam lepsie...
som s nimi relativne spokojny /mam ich v H4 verzii vo firemnom tatosovi/
som s nimi relativne spokojny /mam ich v H4 verzii vo firemnom tatosovi/
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tych "modrych" NájtBrejkrov sa ani trosicku nemusis bat - obidvaja sme z Petržlenky tak ma vyhmataj ak sa chces prist pozriet. Sice nemam 9006 ale H7 plus H1 sa daju predviest a patica na farbe nic nezmeni.
Executive summary : to svetlo ma daleko-predaleko od bieleho. Je totiz slabo zlte. Ze modra farba ? Ani nahodou. Cestne pionierske.
Moj nazor na nelegalne HID xenony vsetci poznaju.
Executive summary : to svetlo ma daleko-predaleko od bieleho. Je totiz slabo zlte. Ze modra farba ? Ani nahodou. Cestne pionierske.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
NB su v pohode. Pouzivam ich roky. Pri dialkovych mozes mat trochu pocit ze idu do modra, ale od modreho svetla to ma daleko
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
nemate niekto lepsiu cenu na origo VW 1J0 199 555 AQ? ja viem origo za 58,5€ (nieže by to bolo zlé) ale pýtam sa zo zvedavosti
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
neverim, ze si to niekto vsimol..
vo firme mame take uzke parkovacie miesta, ze jeden musi byt zaparkovany predkom a druhy zadkom, aby boli pri sebe spolujazdcovou stranou s medzerou 15cm. A to mame vacinou auta strednych tried.. Nejake MPV ale SUV ani neskusa zaparkovat na parkovisko, ale stoji na trave.
vo firme mame take uzke parkovacie miesta, ze jeden musi byt zaparkovany predkom a druhy zadkom, aby boli pri sebe spolujazdcovou stranou s medzerou 15cm. A to mame vacinou auta strednych tried.. Nejake MPV ale SUV ani neskusa zaparkovat na parkovisko, ale stoji na trave.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ak si tym mieril na mna, pisem belsie, nie biele, ak nie tak nicmp3turbo napísal:tych "modrych" NájtBrejkrov sa ani trosicku nemusis bat - obidvaja sme z Petržlenky tak ma vyhmataj ak sa chces prist pozriet. Sice nemam 9006 ale H7 plus H1 sa daju predviest a patica na farbe nic nezmeni.
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
nie, nemieril - pisal som to len tak. Povedzme este inak : xenonove svetla su oproti tomuto extremne belase, namodrale, nafialovene. Vyrazne belšie.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
asi by som tam supol bixenon projektor a dal tam normalne d2s.. celkova prestavba ta vyde na nejakych 400e a to svietenie je na nezaplatenie. nikoho tym nebudes oslepovat.. horsie to bude s legalitou ked budes na TK
samozrejme treba volit 4300k vybojky .. tie maju neutralnu bielu ..
samozrejme treba volit 4300k vybojky .. tie maju neutralnu bielu ..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000617/ ... reti-valec
tfuj do ... to fakt uz taketo humusy sa musia vyrabat? ludia sa zblaznili prisaham...
tfuj do ... to fakt uz taketo humusy sa musia vyrabat? ludia sa zblaznili prisaham...
ako inak chces usetrit 4,2% paliva?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.