Všeobecná diskusia
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: Všeobecná diskusia
No tak určite by som tam nestál jak trt a pozeral sa, ako sa na mna rúti vlak
Naposledy upravil/-a Sphyn0x v Pi 05. Feb, 2016, 02:01, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Zetorom som vytŕhal korene stromov zo zeme, Tatrou 815 som dal dole cely stromcek a to teda nebol zdaleka taky trojcentimetrovy priemer ako panelakove vianocne. Na Kirovci sedemstovke sme s krsnym oborávali trojmetrovou radlicou vymennicku plynu a na zaver kabinu olizovali stvormetrove plamene (nie, stovky litrov nafty nevybuchnu ako v americkom filme). 199ha padlo, vymennicka funguje dodnes.
Fakt si chces tipnut co by som spravil na 30tonovej suprave s nejakou zavorou ktora ma dvanast centimetrov vysku, dva centimetre hrubku, styri kilo a drzi napákovaná na troch čapíkoch o dva metre naboku dalej KED MI POJDE O ZIVOT ?
Fakt si chces tipnut co by som spravil na 30tonovej suprave s nejakou zavorou ktora ma dvanast centimetrov vysku, dva centimetre hrubku, styri kilo a drzi napákovaná na troch čapíkoch o dva metre naboku dalej KED MI POJDE O ZIVOT ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
neviem, ale toto je tazky no-brainer, proste na priecesti nezostanem ani keby co bolo... sak zavoru a este k tomu s kamionom prerazit, pochybujem ze by vobec mal nejake funkcne poskodenie, maximalne kozmeticke...
a co sa tyka toho ze policajti spravili hovadinu, ano, a ten vodic este vacsiu, lebo kamionisti jazdia jak pri*ebkany a potom sa toto stane... ozaj, co vlastne ten exot v pondelok v sitine robil? padol mu salam dole tak sa zohol a zrazu bol v stene celom vzad?
a co sa tyka toho ze policajti spravili hovadinu, ano, a ten vodic este vacsiu, lebo kamionisti jazdia jak pri*ebkany a potom sa toto stane... ozaj, co vlastne ten exot v pondelok v sitine robil? padol mu salam dole tak sa zohol a zrazu bol v stene celom vzad?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Preto radšej chodim v lavom rýchlejšie jak všetci ostatní, a no prob .
Jaaa takýto debilizmus nebudem absolvovať
Jaaa takýto debilizmus nebudem absolvovať
.
na, tu mate niečo k tým vašim vysnívaným Fabiam vo fullke... ale bez automatu a iba s 1,2, lebo viac je už zbytočnosť
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no dneska auto predomnou v obci zastavilo z 50 na 0, ze skoro hodiny dostalo ... len tak zo srandy lebo som mu blikol ked ma obiehal cez priecestie
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
niečo na piatkové pobavenie vymením Passat za Duster
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
bola nejaka roztrzka ?LordKJ napísal:no dneska auto predomnou v obci zastavilo z 50 na 0, ze skoro hodiny dostalo ... len tak zo srandy lebo som mu blikol ked ma obiehal cez priecestie
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
cosi, ja som zastavil a on uz utekal, ani len spztku neviem lebo ju mal taku spinavu, ze neni sanca
ale este teraz mam pred ocami jak mu stocilo zadok dolava ked dupol na brzdu
ale este teraz mam pred ocami jak mu stocilo zadok dolava ked dupol na brzdu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
To je tak keď kúpiš starý šrotSurrendeR napísal:vcera som prvy krat musel dostavit tatosa na krajnici (D2)
Btw. čo sa ti pokazilo?
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
nuze.. toto bola moja blbost.. vela vody v systeme a tlak vody si nasiel svoju cestu von.. takto mi voda pod tlakom cikala z chladica az mi z nej vytieklo 6.5L ..
najskor prestalo kurit - to som uz tusil ze nieco nieje dobre.. a sledoval som teplotu motora.. ked sa odtrhla rucicka od stredu, tak som uz len hladal vhodne miesto na zastavenie .. vypol motor, nechal chvilku vychladnut a postupne som dolial 6.5L a odvzdusnil.. a pokracoval dalej.. novy chladic objednany (Nissens), cidlo hladiny tiez... uz len zas najst cas kedy to nahodit .. dufam ze medzi tym nebudem muset doplnit dalsich x L vody.. a dufam ze nebude mrznut, lebo mam pocit ze tam je uz daleko viac destilky ako nemrznucej
najskor prestalo kurit - to som uz tusil ze nieco nieje dobre.. a sledoval som teplotu motora.. ked sa odtrhla rucicka od stredu, tak som uz len hladal vhodne miesto na zastavenie .. vypol motor, nechal chvilku vychladnut a postupne som dolial 6.5L a odvzdusnil.. a pokracoval dalej.. novy chladic objednany (Nissens), cidlo hladiny tiez... uz len zas najst cas kedy to nahodit .. dufam ze medzi tym nebudem muset doplnit dalsich x L vody.. a dufam ze nebude mrznut, lebo mam pocit ze tam je uz daleko viac destilky ako nemrznucej
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
SurrendeR napísal:vcera som prvy krat musel dostavit tatosa na krajnici (D2)
Len tak na krajnici? Ako?SurrendeR napísal:a odvzdusnil..
medzi napísaním príspevku sem do fóra a objednaním chladiča si mohol nechať zopár hodín času a mohol si len vyzistiť číslo chladiča a snáď by som ti v práci nejaký našielSurrendeR napísal:novy chladic objednany (Nissens)
veď ty asi vieš, asi si na tom aute aj čosi porobil, ale podľa mňa výmena chladiča ak si už v prednej časti motora kedysi čosi robil je na maximálne, ale vyslovene maximálne 3 hodiny...SurrendeR napísal:uz len zas najst cas kedy to nahodit
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
k tomu kamionu vs pendolino..
ahaaa, takze vy ste necitali, co povedal?????
http://ostrava.idnes.cz/tragedie-ve-stu ... zpravy_jog
rampy boli hore !!!!!! mozem ist!! sak co, ze svieti cervena!!
Obžalovaný při líčení několikrát zopakoval, že zvukové znamení neslyšel, červených světel (i když podle videozáznamu prokazatelně svítila - pozn. autora) si nevšiml a zaměřil se jen na zvednuté závory.
„Když jsou dva bezpečnostní prvky v rozporu, jsou pro mě důležitější závory,“ řekl. Soudce reagoval replikou, že v tom případě neměl za volantem co dělat.
Myslel jsem, že nějaká fotobuňka upozorní, že na přejezdu stojí vozidlo. Jenže za šest vteřin přijel vlak,“ prohlásil řidič.
opat raz zasa: typek, asi nejaky polsky magor ziskal po rokoch pracu vodica... kedze tam robil ani nie mesiac, asi sa bal prerazit zavory. sak samozrejme, ked mal v hlave, ze fotobunka zastavi vlak tak sa niet co cudovat.
kazdy normalne sudny clovek by tie zavory prerazil, ja este v momente, keby som videl, ze zavora predomnou ide dole, by som pridal. on este aj zastavil.. a stal... proste, cisty imbecil, pako a neviem co v jednom, CO NA CESTACH NEMA CO HLADAT..
ahaaa, takze vy ste necitali, co povedal?????
http://ostrava.idnes.cz/tragedie-ve-stu ... zpravy_jog
rampy boli hore !!!!!! mozem ist!! sak co, ze svieti cervena!!
Obžalovaný při líčení několikrát zopakoval, že zvukové znamení neslyšel, červených světel (i když podle videozáznamu prokazatelně svítila - pozn. autora) si nevšiml a zaměřil se jen na zvednuté závory.
„Když jsou dva bezpečnostní prvky v rozporu, jsou pro mě důležitější závory,“ řekl. Soudce reagoval replikou, že v tom případě neměl za volantem co dělat.
Myslel jsem, že nějaká fotobuňka upozorní, že na přejezdu stojí vozidlo. Jenže za šest vteřin přijel vlak,“ prohlásil řidič.
opat raz zasa: typek, asi nejaky polsky magor ziskal po rokoch pracu vodica... kedze tam robil ani nie mesiac, asi sa bal prerazit zavory. sak samozrejme, ked mal v hlave, ze fotobunka zastavi vlak tak sa niet co cudovat.
kazdy normalne sudny clovek by tie zavory prerazil, ja este v momente, keby som videl, ze zavora predomnou ide dole, by som pridal. on este aj zastavil.. a stal... proste, cisty imbecil, pako a neviem co v jednom, CO NA CESTACH NEMA CO HLADAT..
"dostavil" myslel som "odstavil"undertaker007 napísal:Len tak na krajnici? Ako?
a co ti je divne na odvzdusneni na krajnici? mal som v kufri 10L destilky, tak kde bol problem
nuze pozri ci mas a za aku cenu 17111728907undertaker007 napísal:medzi napísaním príspevku sem do fóra a objednaním chladiča si mohol nechať zopár hodín času a mohol si len vyzistiť číslo chladiča a snáď by som ti v práci nejaký našiel
ano viem, a presne tie 3 hodiny moc nemam, nakolko garaz, ktoru mozem mat k dispozicii je bud obsadena a ked nie, tak len po 18.00 vecer cca 30km od mojho "bydliska"undertaker007 napísal:veď ty asi vieš, asi si na tom aute aj čosi porobil, ale podľa mňa výmena chladiča ak si už v prednej časti motora kedysi čosi robil je na maximálne, ale vyslovene maximálne 3 hodiny...
on to asi myslel tak, ze tam ma byt fotobunka na zavory - ze ked tam stoji vozidlo, ze sa zavory dvihnu.. mozno v polsku take maju.. no ked vidim ze zavory idu dole a ja stojim a priecesti, tak sa pozrem na jednu aj druhu stranu ci "nahodou" nejde vlak.felipe25 napísal:
inak teraz sa mi vynara otazka.. ako je to s priecestami, kde vlaky mozu chodit 160? u nas koli 160tke museli urobit podchody pod zeleznice prave aby sa nevyskytli taketo pripady.