Tiez tam ziadne cislo nemamGeralt napísal:jj, určite sa do toho pustím...inak ty máš na boku krabice nejaké číslo (akože koľký kus to je z tej zberateľskej edície) ?.. lebo čo som pozeral nejaké unboxing video ľudia ho tam mali, ale ja ho tam nemám

Tiez tam ziadne cislo nemamGeralt napísal:jj, určite sa do toho pustím...inak ty máš na boku krabice nejaké číslo (akože koľký kus to je z tej zberateľskej edície) ?.. lebo čo som pozeral nejaké unboxing video ľudia ho tam mali, ale ja ho tam nemám
To je ako + damageMučo Mačo napísal:co znamena " sila znameni" ? ake ma ucinky ?
ako mne je to tiež v podstate úplne fuk, len ma to trošku zaujímalo....inak už mám poskladaného Geralta, Triss aj nejakeho pozieraca a akurát sa chystám na toho veľkého DraugaMichiGen napísal:Tiez tam ziadne cislo nemamGeralt napísal:jj, určite sa do toho pustím...inak ty máš na boku krabice nejaké číslo (akože koľký kus to je z tej zberateľskej edície) ?.. lebo čo som pozeral nejaké unboxing video ľudia ho tam mali, ale ja ho tam nemámnevadi mi to neriesim, aspon je krabica pekna cela cierna.
o kolko ? ja viem ze to je nieco take,len nikde nevidim ani demage aktualneregain napísal:To je ako + damageMučo Mačo napísal:co znamena " sila znameni" ? ake ma ucinky ?
Čiže čím väčšia sila znamení tým väčší damage/poškodenie nimi dáš
Je tam tabulka kde ukazuje podrobnosti postavy, musis ist do skillov stlacenim klavesy C a tam vpravo dole potom mas rozsirenu moznost vlastnosti postavy, som si to vsimol tusim az v druhej kapitoleMučo Mačo napísal:nie nie..je trait " niciva magia..to je zosilnenie + 10 k zraneniu znameniami..otazka je ,aka je velkost zranenia bez tohoto traitu ? je jasne ze -10..ale od coho odpocitas tych 10 ? vobec nevidim ze by tam niekde bola tabulka na damage znameni
a druhy trait na ktory sa pytam je "zosilenie magie " to je + 1 k sile zraneniam..ale co ta sila je,ako sa prejavuje,kde to mas vyjadrene cislami ?
mam polsku collectors ediciu zaklinaca 1 ta ma cislo , potom mam cesku zberatelsku ta nema a ani Zaklinac 2 CZ nema cisloMichiGen napísal:Tiez tam ziadne cislo nemamGeralt napísal:jj, určite sa do toho pustím...inak ty máš na boku krabice nejaké číslo (akože koľký kus to je z tej zberateľskej edície) ?.. lebo čo som pozeral nejaké unboxing video ľudia ho tam mali, ale ja ho tam nemámnevadi mi to neriesim, aspon je krabica pekna cela cierna.
Laro22 napísal:ako do p...sa niecia hniezda harpii?diki