Bavime sa tu o konkretnej veci a konkretnom problemi . Nie o analnom koliku ktory mi nepasuje tak ako som si predstavoval .
Bavime sa tu tablete na ktorom vraj ide youtube video a audio mimo seba , a applikacie sa samovolne resetuju . Napisal som aj na customer support , odpoved c1. o takomto problemi nepoculi odpoved c2. potom ako som im poslal linky na inych co maju ten problem uz zo zakupenym tabletom bola : problem vyrieseny updatom sw .
Vsetko v poriadku nie ?
Nie . U niektorych problem aj po update sw pretrvava , niektorym to problem vraj vyriesilo a niektory problem nikdy ani nemali . Comu mam teraz ja ako kupujuci verit ? Pridem ku tebe na predajnu ma nechas nainstalovat vsetky updaty a potom velky update na 4.4 ? Aby som zistil co je nakoniec pravda ?
Povedzme ze je tam naozaj sw problem . A neni ziadne riesenie ktore by to opravilo . Vratim ti to na reklamaciu ? " Nejde mi UTUBE " " Nikde neni napisane ze Supports synced audio/video playback on youtube "

je to vobec dovod na reklamaciu ?... Mesiac ? Budem dufat a cakat kym vyrobca fixne sw ? Dalsi mesiac ? Co ked len updatenu stranku , this tablet doesnt support youtube/installing app from playstore ?
----
este davnejsie som potreboval vymenit dosku , pred kupou novej som si samozrejme skontroloval supported cpus , sedelo vsetko , revizia atd . No ani bohovi to neslo rozbehat . Tak davaj reklamacia , 2-3 tyzdne ... > doska vratena s tym ze je funkcna .... no furt nejde . Tak davaj ASUS customer support . Po dalsich dvoch tyzdnoch sme sa dopracovali k tomu ze " dear customer sme sory ze doslo ku chybe v zozname , v CPU v tejto revizii nie je podporovane , je podporovane iba v revizii inej . Chyba v zozname bola opravena . Faaaaakt je nam to luto . " a koniec ... Do obchodu vratit sa neda , na reklamaciu neni dovod , za iny kus nevymenia ...
Kto je tu ten zly ?

Ja ? predajca ? Vyrobca ?