Zo skúseností to bude čokoľvek, každému z nás prišli snáď všetky možnosti. Mne na Amazon.com ale v objednávke potom aj ukázalo, že kto to bude doručovať (u mňa to bolo DPD).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Mam Prime (mal som ho v US a taktiez v Rakusku) a fakt som neveril, aka silno navykova vec to je.
Maju kopec bonusov, ako napr. dobitie za 50 Euro a store credit navyse za 6 Euro a celkovo sa tam daju najst veci, ktore u nas nachadzam bezne aj za dvojnasobok sumy.
V Prime je tiez zahrnuta kopa veci navyse (Cloud, Prime Video), cize je to celkom pekny deal.
Tiez som od nich kupil Fire-Stick ako nahradu starej Apple TV a je to super. Odporucam. Nahodil som na tu vec VPN klient (priamo to Fire-Stick podporuje) a mam kompletnu US ponuku TV programov a streamov.
Akurat nemam rad ich monopolne nevyhody a vytlacanie malych obchodov z trhu, ale to uz je problem vlad a regulacnych organov.
Zial nie, ale ja nie som na Slovensku. Kazdopadne si pamatam na casy, ked mal Amazon u nas este dopravu zdarma (tusim to bolo nad 29 EUR). Trosku nechapem, preco to zrusili, ale tak co uz.
V Miami ked som nieco objednal, tak to vedelo byt aj do 90 minut u mna Nechapacka.
Ako funguje? Ja tiež veľmi nerozumiem, prečo nás nemôže riešiť napríklad CZ office (tých ponúk prác pre Amazon napríklad v Prahe som videl kopu) a neriešiť logistiku CZ/SK, hlavne keď je u nás sklad.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
loleqboleq napísal: St 29. Júl, 2020, 12:28
Ako funguje? Ja tiež veľmi nerozumiem, prečo nás nemôže riešiť napríklad CZ office (tých ponúk prác pre Amazon napríklad v Prahe som videl kopu) a neriešiť logistiku CZ/SK, hlavne keď je u nás sklad.
U nas Amazon nema sklad tovaru na predaj. U nas ma Amazon sklad pre zber vrateneho tovaru. A ten "sklad" v CR tiez nie je bezny sklad, ale skor take prekladacie centrum.