máš doklad o kúpe ? faktúru ? tak im to pošli na RMA a ak do 30 dní peniaze nevrátia alebo niečo nespravia, tak ich od nich okamžite požiadaj a ak nie, tak ŠOI...vybavené a nie ty s vadnou kartou...ak je to problém karty samozrejmeP3T077 napísal:Kupil som ju od tipka s 2 rocnoy zarukov a ked som tam zavolal tak sa firma začala vykrucat, ze ju kupilu z velkoskladu ktory s nimi nechce komunikovat a rma mi neuznaju z dôvodu vymeny teplovodivej pasty a take kokotiny. Tak teraz nebudem posielat kartu cez pol slovenska nejakej zjavne podvodnickej firme s tym, ze sa mi uz karta vobec nevrati...
Moja chyba, artefakty sa ukazali az nejake 2 mesiace od kupy kedze som pred tym hru neskusal, keby vyskocili hned na prve zapojenie tak by som sadol do auta a isiel ju ojebat tomu človeku o hlavu.
Najdivnejsie je, ze som spustil aj zatazovy test specialne na artefakty a nevyskocili ziadne, az pri spustení watch dogs. S novym ovladacom bola chyba v kazdej texture, po nahodeny ovladaca co bol ku karte sa to ukludnilo.
čo teba má zaujímať, že nejaký veľkosklad, teba zaujímajú zákony