Leon napísal:Mne hlavne nejde do hlavy ako sa tu ľudia môžu potiť na stoličkách? To na nich robíte kliky a stojky a brušáky či čo?
Ja som strasne "zohraty" clovek, vonku staci aby bolo cez 30 a ked sedim doma na stolicke, tak som mokry a rit mam kompletne spotenu, preto je velmi velmi dobre + ked je sedak prevetrany
Erazer napísal:Môžete niekto pls odfotiť ten sieťovaný sedák aj s detailom hrany / sieťoviny ? Ďakujem.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Prave som si chcel skusit, ake by to bolo, keby som mal podrucky zarovno so stolom a co nezistim piest je zaseknuty na uplne spodnej polohe, neda sa vytiahnut, uz sa mi to dnes nechce riesit, ale ked sa piest po stlaceni cylindra nevytiahne tak ho ani nevytiahnem z mechaniky. Preco ja ? No preco musim mat ja take stastie na taketo veci?
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Hej, v tricku a boxerkach v lete ci zime. A neverim ze ta sietka je nejaka pohodlna. To asi nevyskusam v obchode. Zatial som sedel iba na kozi, brusenej, latke a bez problemov. A urcite si na stolicku nebudem davat uterak alebo mikiny lebo to vyzera ako z kosa.
Leon napísal:Mne hlavne nejde do hlavy ako sa tu ľudia môžu potiť na stoličkách? To na nich robíte kliky a stojky a brušáky či čo?
Noa v panelaku 30c, pc topi, nervy hreju a uz to ide..
Dosiel mi dnes novy piest (opat bez poplatku), ale uplne cely nerezovy - netusim, preco taky neposlali hned nazaciatku, aby ladil s nerezovym krizom.
+ poslali mi aj "darcek" 4GB usb v tvare kreditky
- Satoshi Nakamoto
mne prišiel hneď nerezový, ale za reklamovanie hlavovej opierky som nedostal usb :/
inak asi jediná vec čo mi na celej stoličke vadí je, že sa mi sem tam "sám" posúva sedák, keď na ňom sedím, a opriem sa dozadu a späť dopredu tak sa nejak uvolní a posunie dopredu, po 2 hodinách sedenia to sú niekedy aj 4-5 polôh dopredu.... musím to tam nejak fixnúť na úplne zadnú polohu
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
Ja ho zvyknem uvolnit nohami, ktore tak skrucam pod sedakom - lytkami
- Satoshi Nakamoto
Tak uz konecne vsetko v pohode, len ten novy piest mi zdvihol minimalnu poloho cca o 5 cm a uz sa mi kreslo nezmesti pod stol :-/
- Satoshi Nakamoto
Ano, na uplnom minime, najnizsia poloha, mozno to tak ma byt, nezistoval som si celkom najnizsiu moznu polohu s podruckami.
- Satoshi Nakamoto
wingo napísal:So sieťovým sedákom má rozpätie cca 46-56cm. Len dodám že si nie som istý či ide o ten istý model alebo mi dodali vyššiu triedu (X5H), keďže sedák sa mi dá posúvať aj dopredu-dozadu. Objednané z tej istej stránky, ten istý link.
Obe sú pre mňa v pohode pre cca 70-75cm vysoký stôl (od zeme po spodok dosky), mám 182cm.
No a ako za ten plast nedám ruku do ohňa, nemám ani jednu z nich 10 rokov, ale zdá sa mi v pohode. Je to na tebe, ja som vzal plastový, ale tiež som uvažoval aj nad kovovým. Ja som zase mal predtým kreslo ktoré slúžilo pekne dlho, polámal sa plast okolo sedáku a opierky, ale plastový kríž držal v pohode, takže pre zmenu som kukal na to aby uchytenie opierok bolo kovové
Pár strán dozadu som uviedol rozpätie pre výšku sedáku aj pod aký stôl sa v pohode zmestí (je tam ešte rezerva).