Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Ved poslali, na skusku.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
co ci funguje? tak hadam ta stranka funguje
coinbase si nakupoval? Fungovat funguje ale ked su amerikani up tak daco kupit/predat je skor vec nahody ako istoty..
-
- Pokročilý používateľ
zatial som si dal len prachy poslat na coinbase ... to je otvorene na nakup/predaj 24h daily, nie ?
je ale ako som pisal, to ci ti obchod prejde alebo nie je cisto zavisle od momentalneho zatazenia siete
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
do vaginy aj s hentymi fiktivnymi srackami... keby som sa nebal uz som mohol byt miliardarom
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
to co sa stalo s BTH ked ho zalistoval coinbase... sialenstvo
Az na to ze to s tym nema nic spolocne. Dak veleryba nakupila masivny obnos... az nasledne sa zalistoval na coinbase. Apropo tam sa neda nakupuvat bth odkedy sa zaviedol uz som to viac krat skusil...
Je to len lobing na bth imho
Je to len lobing na bth imho
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
coinbase blokol bch lebo tam nastal bordel.
spustaju naraz aj na coinbase aj na gdax a to im robilo neplechu
spustaju naraz aj na coinbase aj na gdax a to im robilo neplechu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
ten masivny order bol inside job, takze tak, ma to spolocne a dost
hey @coinbase , @GDAX and @brian_armstrong by being part of a product index for @CMEGroup you agreed to certain rules. Since bch news was clearly leaked around 2:30pm CST to certain parties. this qualifies as insider trading. Hope you enjoy the incoming complaints.
https://www.ccn.com/coinbase-probes-ins ... sh-launch/
hey @coinbase , @GDAX and @brian_armstrong by being part of a product index for @CMEGroup you agreed to certain rules. Since bch news was clearly leaked around 2:30pm CST to certain parties. this qualifies as insider trading. Hope you enjoy the incoming complaints.
https://www.ccn.com/coinbase-probes-ins ... sh-launch/
Uz to viete ?
NiceHash is coming back tomorrow!
Dear miners:
Final checks are in progress and NiceHash.com platform will be back online and operational tomorrow, December 20, 2017 until 24.00 CET.
Dufam ze to bude vynosne ako pred hackom
Inak od vcera pouzivam toto pise to paradne cisla na denny profit. Pouzivate to este niekto ? Automaticky to meni tazenu menu podla vynostnosti ako NiceHash.
NiceHash is coming back tomorrow!
Dear miners:
Final checks are in progress and NiceHash.com platform will be back online and operational tomorrow, December 20, 2017 until 24.00 CET.
Dufam ze to bude vynosne ako pred hackom
Inak od vcera pouzivam toto pise to paradne cisla na denny profit. Pouzivate to este niekto ? Automaticky to meni tazenu menu podla vynostnosti ako NiceHash.
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
keby, keby. Kedy sa mi slovaci naucime ako funguje kapitalizmus....
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
stale ma zaujima realna ziskovost pri normalnych podmienkach ... bolo to tu niekde mam listovat?
tj doma si poskladam pc, par gpu, normalny platca elektriky atd... cize zapocitat vstupne aj prevadzkove naklady / navratnost/ ziskovost...
tj doma si poskladam pc, par gpu, normalny platca elektriky atd... cize zapocitat vstupne aj prevadzkove naklady / navratnost/ ziskovost...
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Inak preco to posielate amikom na Coinbase ? Pouzivam dlhodobo Bitstamp. SEPA vklad tam bol tusim do 3 dni, vyber bol na ucte dalsi pracovny den...
Spoiler: ukázať
Je na to kalkulacka vies sa na nete dopatrat kolko aka karta ma hashrate. Plozis do kalkulacky cenu energie priblizbu spotrebu a vyhodi ti to pofit denny, mesacny a uz vies kolko ta to stalo kedy sa ti to vrati. Moja karta 300 € sa mi vrati behom 3 mesiacov. Ale netazim nonstop lebo PC vyuzivam aj na pracu a druha vec pomaham GPU aj s CPU. 1/3 zisku ide na elektriku. Mam zapli mining len preto aby sa PC nenudilo