Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
.
.
.
.
len si dalej kupujte male lacne k0k0ciny aby som ja, moja zena a deti boli na cestach bezpecnejsi v pripade vasich chyb :
http://automix.atlas.sk/revue/866507/vi ... kto-z-koho
.
.
.
.
.
.
.
len si dalej kupujte male lacne k0k0ciny aby som ja, moja zena a deti boli na cestach bezpecnejsi v pripade vasich chyb :
.
.
.
.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Neobjednavame to, ak si clenom klubu, da sa to objednat. Plus ta klubaci ukamenuju keby ta s tym stretli na ceste a nie si clen klubuAsnod napísal:Nenajde sa tu nahodou niekto, nejaka dobra dusa kto mi to moze objednat? http://acislovensko.sk/produkt/podlozky ... gom-klubu/
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Neviem co to znamena byt "clenom" pre nich, zakupit mi to nejde ale ucet tam mam na acis uz dlhe roky.
Kazdopadne ak to nepojde zislo by sa mi poradit aspon nejaku normalnu nahradu namiesto tych reklamnych trapasov od predajcu... Daju sa kupit niekde aspon ciste?
Kazdopadne ak to nepojde zislo by sa mi poradit aspon nejaku normalnu nahradu namiesto tych reklamnych trapasov od predajcu... Daju sa kupit niekde aspon ciste?
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
u nas v tescu maju tusim ciste
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
No pracujem v CR a tu v Caslave v Kauflande maju tak akurat s nadpisom czech republic ked som to videl tak mi dvihlo zaludok
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
http://registracia.acislovensko.sk/Asnod napísal:Neviem co to znamena byt "clenom" pre nich, zakupit mi to nejde ale ucet tam mam na acis uz dlhe roky.
Plati sa clensky poplatok (15€/rok)
.
ja som kupil v normalnej mototechne ciste, ale to bolo pred 5 rokmi. Pripadne niektore su tak nekvalitne, ze cistenim to zosuchas, mam to overene, podobne ako tie 'pochromovane'
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
to vies, videl som podobnu nehodu octavia vs octavia.. pri brzdeni sa bezne znizi predok a dvihne zadok.. to sposobilo ze octavii ktora nestihla dobrzdit vrazila do octavii ktora este brzdila = jedna octavia mala suchnuty naraznik a druhej uz tiekla chladiaca na zem a predok mala na franforc.. lebo to schytala mimo def. zony..mp3turbo napísal:.
.
.
.
.
.
.
.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
ano, taketo veci zohravaju ulohu, ale tie Ocktavie boli inaksie "disproporcne" dofranforcovane ako toto tu. Vyjadrenie ze to schytala mimo deformacnej zony nie je technicky spravne ale to nie je dolezite teraz.
I ked hento hore je to zlahka neferovy suboj, ja mam rad neferove veci hlavne ked taham za silnejsi koniec - sorry ale to Wolwo bolo sotva doskriabane a konkurent bol o pol metra kratsi. Skoda ze u nas v garazi neviem parkovat normalne vozidla, by som jazdil FH12kou
I ked hento hore je to zlahka neferovy suboj, ja mam rad neferove veci hlavne ked taham za silnejsi koniec - sorry ale to Wolwo bolo sotva doskriabane a konkurent bol o pol metra kratsi. Skoda ze u nas v garazi neviem parkovat normalne vozidla, by som jazdil FH12kou
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
ale jazdene seicento stoji menej ako naraznik na volvo
Turbo, zasa silno neprehanaj. Ano, je to vtipne, ale sam tusis ze realita nie je az taka dramaticka. Pozri sa kde ma to male auto blatnik. Konci krasne pred kolesami, cize len to zatlacilo prednu masku na uroven blatnika, kde zacinaju nosniky. Cize nic hrozne. Taktiez deformacne zony - vpredu velke, kvoli chodcom a pohlcovaniu energie z narazu, co sa presne stalo. Vzadu ziadne, pevna priecka. To je uplne normalne. Plus rozdiel hmotnosti. Nerobte z toho kovbojku...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
myslim ze chcel hlavne podotknut na pripadnu bezpecnost pri havarii v tom malom prde a v normalnom aute.
Myslim ze to male auto malo stastie, ze situacia nebola opacna. Keby to volvo nedobrzdilo a naburalo zo zadu toho maleho, tak minimalne osoby v sediace v zadu, by mali pokrcene chbtice.
tiez pre rodinu preferujem vacsie auto, pred malym. Mozno mam o trochu vyzsiu spotrebu, ale prvorada je bezpecnost
Myslim ze to male auto malo stastie, ze situacia nebola opacna. Keby to volvo nedobrzdilo a naburalo zo zadu toho maleho, tak minimalne osoby v sediace v zadu, by mali pokrcene chbtice.
tiez pre rodinu preferujem vacsie auto, pred malym. Mozno mam o trochu vyzsiu spotrebu, ale prvorada je bezpecnost
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
nemali by, vzadu prosto nemas take deformacne zony ako bolo vyssie pisane.
-
- Pokročilý používateľ
ja to skusat neplanujem... presne o to islo, ked si to nejake siestimi tonami nalozene Iveko (ktore malo viest maximalne tri tony, ze) s neprilis idealnymi brzdami a vodicom 0.4 promile namieri na moju zadnicu, tak dofrasa...
Ze neexistuje take Iveco ? Ale no tak, kamarat servisuje. Ocelove profile, stavbari, sedi na ceste jak Dacia. No a ?
Kapitalizmus nezastavis.
Ze neexistuje take Iveco ? Ale no tak, kamarat servisuje. Ocelove profile, stavbari, sedi na ceste jak Dacia. No a ?
Kapitalizmus nezastavis.
keby ta nalozene Iveco sfuklo v hocijakom aute nizsej strednej triedy tak nedopadnes idealne.
Spoiler: ukázať