Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution
15,49 €. Dufam ze to za tie prachy pojde kurierom. Wallet predpokladam stav v penazenke. Niekedy musim znova popredat nejake unikatne itemy, byvaju za ne celkom slusne prachy a mozem zase nakupovat na Steame
edit: tak nepredam nic najblizsi mesiac. Asi som uz davno na Steame nic nekupil, takze predavat mozem az 30 dni od posledneho nakupu.
edit: tak nepredam nic najblizsi mesiac. Asi som uz davno na Steame nic nekupil, takze predavat mozem az 30 dni od posledneho nakupu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Tak hru mozem v dane jcene naozaj len odporucit. Hodina hrania (skor blbnutia za mnou) pribehu som sa ani nedotkol, ale to je fasaloleqboleq napísal: ↑Št 23. Nov, 2017, 13:20A kllr, ber XL, ja som bral za 16, či 17€ a stálo to za to. Je to príjemná odreagovačka.
Ano hra ma svoje chyby, fyzika aut a pod., ale inač je to čistokrvna zabava, veci ktore by mi inde vadili (ako to ze naburam a nic ale ked z auta vyskocim a ono len nieco skrabne tak vybuch ako z atomovky)(hlasky hlavneho hrdinu - nedaboval ho Ezio ? ) mi tu uplne sadli ako riť na šerbeľ.
Zasa jedna z hier ktora vďaka akcii milo prekvapila (podobne Mafia 3 - za 7€ som odohral 30 hodin zabavy)
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Pridávam pre felipeho pár slov o SC:
No, Steam ovládač je špecifický, veľmi špecifický - v podstate s ním komfortne nezahráš nič a zároveň všetko. Vysvetlím...
Racing? Triggerky majú príliš krátku dráhu - ja keď hrám ETS2, tak mám čo robiť, aby som udržal konštantný plyn - klasické gamepady ako X/PS majú tú dráhu oveľa oveľa dlhšiu - ak si mal niekedy XOne Elite ovládač, tak tá dráha je podobná ako keď tam "zaktivuješ" tie západky, aby triggery mali kratšiu dráhu (našťastie Steam ovládač má dobrú retenciu, takže po čase a s troškou trpezlivosti sa to dá).
U autíčiek vieš využiť zadné tlačidlá - sú veľké a komfortné pre používanie - pre prevodovku (v podstate to, čo má XOne Elite ale namiesto 4 sú "len" 2). Takže ak sa nebavíme o ETS2 a dostanem dotaz, či by som radšej bral hocjaký X/PS ovládač alebo SC, tak si vyberiem X/PS - konkrétne XOne Elite, no ten je neprimerane drahý (snaží sa vyzerať fenci šmenci ale popritom som ho po mesiaci reklamoval, lebo bol rozheganý a plasty už jemne vŕzgali... ).
FPS? Neznie to ako tak šialený nápad, úprimne? Je to niekde medzi tradičným gamepadom a M+K; v podstate by si nepotreboval ani aim assist a na konzole by si mal prevahu, aj keď, znovu, žiadalo by si to tréning.
RPG? Okrem K+M toto je celkom komfortné zariadenie, v pohode; pokojne si trebárs nabinduješ aj nejaké klávesy a bude to taká...gaučová verzia K+M.
Iné? Také skákačky sú samozrejme v pohode.
Nakoniec pár poznámok:
- tvar nie je najlepší, definitívne môžem povedať, že aj menší X360 ovládač je príjemnejší na držanie, hlavne po dlhšej dobe. Toť hlavne kvôli umiestneniu pravej dotykovej plochy a samotným rozmerom - mám pocit, že niekto s malými rukami by mal problém, no to je len špekulácia; to môže ale nemusí byť,
- je potrebné mať trpezlivosť pri nastavovaní, štýl, akým si ho môžeš prispôsobiť je naozaj prepracovaný, no to znamená, že si to vyžiada aj čas,
- ak si niekedy chcel mať "diaľkové" pre PC, tak SC tak v pohode môže fungovať, môžeš si ho pokojne aj prispôsobiť podľa svojho gusta, aby zvládal hocjakú prácu pri desktope,
- baterky vydržia asi večnosť - mám pocit, že na jedno nabitie (i keď zase ja mám Panasonic Eneloop Pro s vyššou kapacitou) vydrží večnosť.
Možno ma ešte niečo napadne neskôr....
Ľutujem kúpu? Vôbec! Mám ovládač pre PC, pre ETS2 (aj keď som mal volant, ETS2 nemám záujem hrať na volante) a už len to mi stojí za to. A ktovie, kedykoľvek môže prísť nejaká hra, kde mi bude vyhovovať práve ten formát SCčka.
No, Steam ovládač je špecifický, veľmi špecifický - v podstate s ním komfortne nezahráš nič a zároveň všetko. Vysvetlím...
Racing? Triggerky majú príliš krátku dráhu - ja keď hrám ETS2, tak mám čo robiť, aby som udržal konštantný plyn - klasické gamepady ako X/PS majú tú dráhu oveľa oveľa dlhšiu - ak si mal niekedy XOne Elite ovládač, tak tá dráha je podobná ako keď tam "zaktivuješ" tie západky, aby triggery mali kratšiu dráhu (našťastie Steam ovládač má dobrú retenciu, takže po čase a s troškou trpezlivosti sa to dá).
U autíčiek vieš využiť zadné tlačidlá - sú veľké a komfortné pre používanie - pre prevodovku (v podstate to, čo má XOne Elite ale namiesto 4 sú "len" 2). Takže ak sa nebavíme o ETS2 a dostanem dotaz, či by som radšej bral hocjaký X/PS ovládač alebo SC, tak si vyberiem X/PS - konkrétne XOne Elite, no ten je neprimerane drahý (snaží sa vyzerať fenci šmenci ale popritom som ho po mesiaci reklamoval, lebo bol rozheganý a plasty už jemne vŕzgali... ).
FPS? Neznie to ako tak šialený nápad, úprimne? Je to niekde medzi tradičným gamepadom a M+K; v podstate by si nepotreboval ani aim assist a na konzole by si mal prevahu, aj keď, znovu, žiadalo by si to tréning.
RPG? Okrem K+M toto je celkom komfortné zariadenie, v pohode; pokojne si trebárs nabinduješ aj nejaké klávesy a bude to taká...gaučová verzia K+M.
Iné? Také skákačky sú samozrejme v pohode.
Nakoniec pár poznámok:
- tvar nie je najlepší, definitívne môžem povedať, že aj menší X360 ovládač je príjemnejší na držanie, hlavne po dlhšej dobe. Toť hlavne kvôli umiestneniu pravej dotykovej plochy a samotným rozmerom - mám pocit, že niekto s malými rukami by mal problém, no to je len špekulácia; to môže ale nemusí byť,
- je potrebné mať trpezlivosť pri nastavovaní, štýl, akým si ho môžeš prispôsobiť je naozaj prepracovaný, no to znamená, že si to vyžiada aj čas,
- ak si niekedy chcel mať "diaľkové" pre PC, tak SC tak v pohode môže fungovať, môžeš si ho pokojne aj prispôsobiť podľa svojho gusta, aby zvládal hocjakú prácu pri desktope,
- baterky vydržia asi večnosť - mám pocit, že na jedno nabitie (i keď zase ja mám Panasonic Eneloop Pro s vyššou kapacitou) vydrží večnosť.
Možno ma ešte niečo napadne neskôr....
Ľutujem kúpu? Vôbec! Mám ovládač pre PC, pre ETS2 (aj keď som mal volant, ETS2 nemám záujem hrať na volante) a už len to mi stojí za to. A ktovie, kedykoľvek môže prísť nejaká hra, kde mi bude vyhovovať práve ten formát SCčka.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Tak ja som vzal WD2 Deluxe a nejake DLC do AC:O. Ked to dohram tak dalsia vec bude kompletka ROTR a Far Cry 5 zrejme. Ine hry co by som chcel a bavili by ma myslim niesu (alebo ich nemam). Tomba som presiel do 3/4 tak ma to nejak nelaka teraz kupovat, ale chcel by som to dohrat.
.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
stale ale nezabudajte, ze hrate hru v early acces. ja som to tie kupil, nachlacholili ma, sameho ma to az tak nebavi ale podla mna vo dvojici sa hodne bavim. sranda moze byt v squade. tam je potom ovela viac moznosti taktiky.
Dnes mi prisiel steamlink, neviem co je na tom tazke dat - exit big picture a mam plnohodnotny desktop v obyvacke. Este ze som ho kupil, po objednani som aj trosku lutoval ale ze desktop funugje tak je to parada. Akurat problem mam s wireles mys ak lavesnicou, zatial som to nerozchodil a hry z windows store laguju :/
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
Ja zase uvazujem ako dotiahnut ethernetovy kabel k telke. 90% vzdialenosti viem dostat popod listy co mam pri parketach... a posledny skok ku telke musim nejako poriesit kedze ju mam zavesenu na stene
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
nefunguje mi ziadny navod na spojazdnenie wireless klavesnice a mysi. Dalej som si vsimol ze dohrani hry, stream dropne na 27-30fps a uz nieje plynuli, musim restartovat zariadenie.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
Ja som praveze viac krat spustal GTA V a bez problemov. Ine hry som neskusal. Klavesnicu zatial tiez nie, iba xbox ovladac s cinskym receiverom a funguje jednoduchsie ako pod Windows 10
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ako sa volal ten programik na karticky? viac krat ste ho tu spominali
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ty kokos to je moc zlozite na mna to ide cez ten github program?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
stiahnes program, spravis config cez tento link https://justarchi.github.io/ArchiSteamFarm/#/asf dohras ho do foldra kde si rozbalil balik z github a pustis.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Slušné ETS 2 zľavy na väčšinu DLC, okrem dvoch najnovších - Talianska a Special Transport.
Najzaujímavejšie asi asi Škandinávia za 4,50 €, Francúzsko za 9 €
http://store.steampowered.com/app/30421 ... andinavia/
http://store.steampowered.com/app/53113 ... la_France/
Najzaujímavejšie asi asi Škandinávia za 4,50 €, Francúzsko za 9 €
http://store.steampowered.com/app/30421 ... andinavia/
http://store.steampowered.com/app/53113 ... la_France/