Steam digitalna distribucia hier
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Steam Digital Distribution
Definuj inde, ak sa bavíme o obchodoch typu G2A, tak o tom sa baviť nebudeme. Ak takto je niečo v akcii, dajme tomu za 18€, pričom to viem z G2A mať za 15€, tak oveľa radšej dám 18€ za kúpu zo Steamu.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Trebarz instant gaming. Nevidim dovod to preplacat na steame. Nie aby som potreboval setrit, ale steam politika ma poslednu dobu nebavi tak im nebudem robit charitu este viac. A naviac prihlasit sa do paypalu musim tu i tam.
.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Sú aj iné shopy, stačí pozrieť isthereanydeals.
Ináč na nakupujem 99% na cdkeys.com tam som už nechal aj stovku eur a ani raz problém. Hlavne keď majú nejaké akcie (denne majú akciu na nejakú hru a občas hromadné)
G2A sa vyhýbam pre tie ich poplatky za platbu a pod.
Ináč na nakupujem 99% na cdkeys.com tam som už nechal aj stovku eur a ani raz problém. Hlavne keď majú nejaké akcie (denne majú akciu na nejakú hru a občas hromadné)
G2A sa vyhýbam pre tie ich poplatky za platbu a pod.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Instant gaming je je tiež "3rd party reseller" ako G2A ale tam nemáš možnosť vybrať, od koho to chceš.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Gaben bol kedysi boh, no politika ho dostala... aj tak ten bastard znovu tento rok vytrieska najvacsi prizepool v historii nechapem ze mu to ludia este zeru... narazam na battle pass
Spoiler: ukázať
Hej STEAM sales uz nie su co byvali, tiez som toto leto nic nekupil. Kupil som tesne predtym v inej akcii priamo od distributora (Paradox) za v podstate rovnake ceny. Takmer vsetky sales su uz v podstate rovnocenne, ak neratame vynimocne situacie pre konkretne hry (napr. hra celkovo zlacnila lebo je uz von dlhsiu dobu takze aj vypredaj je za nizsiu cenu, v dalsej akcii bude tiez za taku nizku).
Jop a je mi to celkom jedno od koho su tie keye kym mi nezmiznu z uctu. Co sa este nestalo s keyom/giftom co som kupil. Akurat raz co mi znamy dal key kupeny z kradnutych kariet tak o pol roka zmizol. S tym som pocital. Len ze tam niesu ziadne shieldy, poplatky a podobne ako na G2A.loleqboleq napísal: ↑Št 05. Júl, 2018, 14:38 Instant gaming je je tiež "3rd party reseller" ako G2A ale tam nemáš možnosť vybrať, od koho to chceš.
Ja som tiez nic nekupil aj ked som si hovoril posledne dni ze by som nieco mal. Nic ma extra nezaujalo co chcem/nemam a ani nebolo v nejakej extra zlave. Tak jedine co som minul pocas summer sale bolo ze som poslal 5,- na wallet (uz som nemal nic a kluce sa mi predavat nechcelo) a spravil odznaky za euro a vystrielal mimozemstanov do levelu 25 v minihre.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja som kupil spintires mudrenner. Fajna cena, nakolko som mal povodny spintires
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Začal som akosi zisťovať že mnohé hry má hádžu do ruskxh komunít a pod. Proste RU + PL + CZ + Ukrajina. Čo ma hnevá ešte viac, cenu máme ako US (spomínané Rusko a Ukrajina podstatne nižšie).
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ceny máme ako v DE, ktoré sú vyššie ako v US. V podstate jedny z najvyšších na svete, spolu s Austráliou, za čo môžme ďakovať zrušeniu EU2 regiónu ktorý síce nebol využívaný vždy, ale občas to pomohlo. Jediné pozitívum bolo že sa zároveň zrušil nelogický region lock (napr. Rage nebol v STEAM v EU2 vôbec dostupný, dal sa iba aktivovať retail kód).
Naposledy upravil/-a wingo v Ne 29. Júl, 2018, 15:50, upravené celkom 1 krát.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
Špiny špinavé. A otvorím komunitu a tam sama azbuka. Potom prečo stránky s kľúčmi tak kvitnú.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
EU2 sa zrusilo kvoli jednotnemu hospodarskemu trhu. Inak pisete tak 3-4 roky neskoro Nekupujte kluce, to je grey market. Kupujte od GMG (uz su konecne out z grey marketu), Fanatic, Voidu, etc. Moznosti je vela.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Steam digitalna distribucia hier
Neviete kde v steame zistim,kedy mala hra posledny update?
klik na hru > vpravo pod "Odkazy" ("Links") vyberies "Zpravy" ("News") > a znova vpravo pod "Kanaly" ("Channels") vyberies "product updates"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pozrel som si tak par hier a ani jedna tam nema nic
jedine CS
zrejme to tam nema kazda hra
jedine CS
zrejme to tam nema kazda hra