A ako pise "loleqboleq", tak sa to bude uberat presne ako si urcia vyrobcovia... na uzivateleloch, uz davno nezalezi. (a nie len v tejto oblasti
Kupa novej TV - plazma, alebo 4k LCD
- F242
- Používateľ

- Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Re: Kupa novej TV - plazma, alebo 4k LCD
Na Slovensku som uz nasiel iba jednu firmu, ktora mala na sklade ZTcko, inak uz nic. Ako som pisal, ja som kupil z Ciech.
A ako pise "loleqboleq", tak sa to bude uberat presne ako si urcia vyrobcovia... na uzivateleloch, uz davno nezalezi. (a nie len v tejto oblasti
)
-
quicky
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Kupa novej TV - plazma, alebo 4k LCD
ja som kupil pred par mesiacmi 65 palc ST60E a som MEGA spokojny:) akurat mi je uz mala
pozeram zo 4m.
rozhodoval som sa medzi 70palc Sharpom LCD,ale bola to macka vo vreci,ziadne recenzie dokopy multimedia dost biedne(co som myslel,ze nebudem pouzivat ale 90perc na tom ficim), uz najblizsie pojdem do nejakej 80palc,len to plazma asi nebude:( tuto si necham az kym nepojde do kytek
rozhodoval som sa medzi 70palc Sharpom LCD,ale bola to macka vo vreci,ziadne recenzie dokopy multimedia dost biedne(co som myslel,ze nebudem pouzivat ale 90perc na tom ficim), uz najblizsie pojdem do nejakej 80palc,len to plazma asi nebude:( tuto si necham az kym nepojde do kytek