no nie, je tam headamp len pre predný panel, ktorý je aj tak naprd na všetkých skrinkách
a ak hovoríš o možnosti to nastaviť, tak áno, to nemá nič spoločné s tým, ktorý port použiješ
V recenzi to rád vyzkouším, jen mi prosím hoď nějaký dokaz na stažení tišší skladby. Příští týden začínám se samotným testováním (CPU, GPU testy, SATA a pak zajímavé funkce včetně zvuku)smoke2 napísal:Ja nekupujem dosku kvoli tomu, ale vyberam proste novu dosku a na zvukovku sa teda zameriavam.
Tiez nechcem mat externu zvukovku moc.
Preto sa flankera na to pytam, to je cele.
OK, skus "ohmatat". Samozrejme, ak by kvalita zvuku pocutelne klesla pri vyssej hlasitosti, nema zmysel nastavovat vyssiu impedanciu...flanker napísal:ted se o to pokouším, respektivě čekají mě praktické testy-vychytávky. Zatím na co jsem včera v rychlosti přišel, zasuneš sluchátka, jež musí být v předním panelu a automaticky to rozpozná impedanci sluchátek (zkusím všechny tři co mám, od pecek až po HyperX sluchátka) a dle toho nastaví "hlasitost" určenou pro daná sluchátka. Manuálně však šlo vybrat i vyšší profil, ale zvuk se mi v tom krátkém tetsu nezdál pak tak čistý. Dnes ještě detailněji ohmatám...
To, ze sa to nastavit da, este neznamena, ze to bude dobre fungovat, vid. vyssie.loleqboleq napísal:preboha smoke...tam som ti linkoval video.......
takže ak máš problém so zrakom
NASTEVENIE HEDAMPU SA MENÍ AKO AUTOMATICKY, TAK AJ MANUÁLNE JE MOŽNÉ MENIŤ NASTAVENIE A PLATÍ TO, ČI PRI NAPOJENÍ DO ZVUKOVKY ZO ZADU ALEBO PRI NAPOJENÍ DO PREDNÉHO PANELU
ospravedlňujem sa za ten caps ale smoke žije v tej mizérii, že jeho 32 ohmové slúchadlá nenakrmí Z77 Extreme4 a je mu problém dáť zas*atých 20€ na taký xonar DG, on chce rovno 150-170€ dosku kvôli o trošku lepšej INTEGROVANEJ zvukovke kupovať
loleqboleq napísal:zmena impedancie NESMIE zmeniť kvalitu výstupu, no bežne, ak z ničoho nič zvýšiš hlasitosť, tak sa zvýrazni nielen žiadaný zvuk, no aj možný šum v pozadí
a keďže teraz máš 1155 socket, tak prejdeš na haswell len kvôli tomuto ???![]()
![]()
znovu zopakujem, že už keď, tak kúp xonar dg alebo taký soundblaster Z za 50€ a nemusíš sa už absolútne obávať o zvukovku na doske...alebo zainvestuj na poriadnú externú a môžeš ju pichnúť kedykoľvek kdekoľvek...