Moto G Oplatí sa ešte ?
Re: Moto G Oplatí sa ešte ?
Samozrejme nrjdr tu o nejaké pretlacanie. Ide o to že chcel radu aký najlepší telefon v tej cene a pri jeho prioritach mi vyšla ta 820tka... Lenže najskôr vraví že chce aj dobrý fotak, v zapeti nápise že kupuje lowend a nemôže chcieť všetko a fotak už tak nechce... Mne to skôr príde že už sa rozhodol pre moto g, tak nech si ju vezme. Určite bude spokojný (myslím to vážne, tiež som podobný, aj keď môžem mať niečo lepšie v tej cene no vnutory pocit rozhodne inak...)
Suma sumarum tak či tak bude spokojný, tak neviem prečo by mal ísť proti sebe a brat 820 keď z nej ma zlý pocit ( neviem prečo, ale mne sa tiež nikdy nepacil vychvalvany S3 ktorý som.mohol mať v dobe kef vyšiel celku lacno no radšej som zobral inú znacku kedze zo samsungu mam zlý pocit)
Suma sumarum tak či tak bude spokojný, tak neviem prečo by mal ísť proti sebe a brat 820 keď z nej ma zlý pocit ( neviem prečo, ale mne sa tiež nikdy nepacil vychvalvany S3 ktorý som.mohol mať v dobe kef vyšiel celku lacno no radšej som zobral inú znacku kedze zo samsungu mam zlý pocit)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
No to máš pravdu. Ja som pre moto G viac menej rozhodnutý. Fotky by som chcel nejaké priemerné nemusí to byť nič umelecké a profesionálne len nech to nie je ako takzvaná "kalkulačka". Ja som chcel len vedieť či môžem dostať niečo lepšie a či už nie je Moto G trochu "zastaralá". Z 820 nemám zlý pocit len som trochu na vážkach. Neviem či mi nebude chýbať tie možnosti upravovania. Moja mini sa dostala pod kudlu do dvoch týždňov. Ešte mám nejaký mesiac možno dva čas. Uvidíme čo ukáže vysvedčenie Budem denne sledovať ponuky na bazoši či sa niečo neukáže. Neviem prečo ale najradšej by som zánovný zobral Nexus 4
Spoiler: ukázať
Tiež som rootoval, unlock BL, CWM, custom tom... Ale nejako ma to preslo..
WP nesadne každému, skus niekde v shope(Orange,tmobile a podobne) odskusat a uvidíš...
WP nesadne každému, skus niekde v shope(Orange,tmobile a podobne) odskusat a uvidíš...
-
- Používateľ
Ja som človek flexibilný a keď som si zvykol na 8,1 na kompe zvyknem si aj na mobil. A lumia 920 je tiež v pohode ? Na bazoši som videl nejaké do 200€
920 je ťažšia ale zasa ma tiež nejaké +...
väčší displej, IPS (oproti amoled lepšia citatelnost na slnku), pevna konstrukcia, lepší fotak, podpora bezdrôtového nabijania, atd.
vládne jedine mínus oproti 820 je jej hmotnosť. Ak si na ňu zvyknes a doplatok nad 820 nieje veľký tak by som šiel skôr do nej ( povedzme že do 50€ nad 820... Viac by som už asi nedal.)
ale radim vyskuaat osobne aby si to videl naživo.
väčší displej, IPS (oproti amoled lepšia citatelnost na slnku), pevna konstrukcia, lepší fotak, podpora bezdrôtového nabijania, atd.
vládne jedine mínus oproti 820 je jej hmotnosť. Ak si na ňu zvyknes a doplatok nad 820 nieje veľký tak by som šiel skôr do nej ( povedzme že do 50€ nad 820... Viac by som už asi nedal.)
ale radim vyskuaat osobne aby si to videl naživo.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
To je jedna z vyhod MotoG. Nemusis.Pein napísal:Tiež som rootoval, unlock BL, CWM, custom tom... Ale nejako ma to preslo..
Moto g nemusis rootovat ? Pokiaľ viem tak čistý droid musia rootnut ak chceš mať superuser opravnenia...
Ved to som ani nepovedal... Len som vravel ze mna to omrzelo, a kedze telefon nekupujes na pol roka kedy sa on este staraju, tak skor ci neskor tam tie customky pchat budes musiet...
Ale hej ak chces droid do 200 tak moto G je jasny vitaz... Ak chce droid...
Ale hej ak chces droid do 200 tak moto G je jasny vitaz... Ak chce droid...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja som riešil presne rovnaký problém, ako zakladateľ témy. Pozeral som Lumie, Xiaomi, Moto G. Potom som navýšil rozpočet, takže namiesto Hongmi som pozeral Mi2s, Lumiu 920 a Nexus. Nexus som vylúčil kvôli tuším krehkému spracovaniu zadnej strany, aspoň sa mi zdá ( riešil som to v čase Vianoc), Xiaomi som vylúčil kvôli záruke a servisu, kamarát má Mi2s a neskutočne dlho čakal, pokiaľ vyriešil reklamácie, ale ak to kúpiš na Slovensku nové, tak ti môže byť jedno. Nakoniec som sa nechal ukecať na WP8, teda som vzal Lumiu 920, som veľmi spokojný. Bál som sa hlavne hmotnosti a veľkosti, ale stáva sa mi, že občas zabudnem, že mám ten telefón vo vrecku ( taký HTC Desire sa mi už zdá ako veĺmi malý telefón ). Moje požiadavky boli asi také, aby som mal plnehodnotný telefón, do ktorého nemusím babrať každú chvíľu.
Zhrnutie: ja odporúčam Lumiu, vynikajúce mapy, porovnávali sme to s Sygic a ešte jednou navigáciou, Nokia mapy boli na tom najlepšie. WP8 má síce menej aplikácii ako android, ale doteraz som sa stretol asi len raz, žeby som danú vec nenašiel, na druhú stranu musím poveať, že tie aplikácie fakt fungujú tak, ako majú, nie ako na Androide, kde bola použiteľná 1 z 6...
Zhrnutie: ja odporúčam Lumiu, vynikajúce mapy, porovnávali sme to s Sygic a ešte jednou navigáciou, Nokia mapy boli na tom najlepšie. WP8 má síce menej aplikácii ako android, ale doteraz som sa stretol asi len raz, žeby som danú vec nenašiel, na druhú stranu musím poveať, že tie aplikácie fakt fungujú tak, ako majú, nie ako na Androide, kde bola použiteľná 1 z 6...
-
- Používateľ
Tak dobre budem sa obzerať po 920/Moto G a možno ešte nexus 4. Dúfam že nejakú peknú 920 do 200€ na bazoši nájdem
Pri nexuse 4 pozor - fotak mizerny, zadne sklo praskalo (neviem ako teraz, ale ja ked osm kukal tak s tym mal problemy).
Krutibrko - no neviem 920tka teda na seba vo vacku priam upozornuje Ale hej, ten vahovy rozdiel nieje nejaky neznesitelny, clovek si rychlo zvykne a nevnima a predsa sme chlapy 40g+ je nič Mimo to ked spadne z metrovej vysky na dlazbu........no skor by som sa bal o tu dlažbu
Krutibrko - no neviem 920tka teda na seba vo vacku priam upozornuje Ale hej, ten vahovy rozdiel nieje nejaky neznesitelny, clovek si rychlo zvykne a nevnima a predsa sme chlapy 40g+ je nič Mimo to ked spadne z metrovej vysky na dlazbu........no skor by som sa bal o tu dlažbu
-
- Používateľ
Tak ja chcem nexus 4 hlavne pre to že má vraj lepší foťák ako Moto G . A budem sa musieť ísť pozrieť na tú 920tku lebo predsa teraz mám xperiu mini tak to bude rozdiel
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Nesledoval som tému, možno to už tu padlo. 920tka by mala mať lepší foťák ako n4, ak Ti ide hlavne o to
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto