no ze nemusis napajat nic ine ked tam nemas hdd, gpu, atd.. (zapnut sa da aj spojenim pinov srobovakom) to ani 5 kablov neni
nie odpojit ram, ale skusit ci je tam spravne hodena a ak je tak vybehni susedom a pozicaj si ci ti aspon nabootuje
tak ja zajtra poobede idem domov mimo KE a tam uz budem mat svoje PC na vyskusanie, ale Dakujem za ochotu len ma to sere kedze to asi budem musiet reklamovat a ze to vlastne nieje PC pre mna ale pre 15 rocneho chlapca ktory sa tesil, ze cez vikend bude uz hrat ... nevie niekto nahodou ako rychlo riesi alza reklamcie?
mozete mi este poradit? z danej objednavky co mam odniest na reklamaciu? vsetko alebo len dosku, procak a ramku??? Graf. katu som skusal v inom PC a ta funguje.
tazko povedat
procak skor nie , doska skor nie a myslim si ze su to ramky ale by bolo dobre sa s niekym proste dohodnut a otestovat ich
takto nevies co to sposobuje
ved prave ze nepoznam nikoho kto by mal 22nm procak ani take ramky ani dosku nieje tu niekto z KE kto by vedel pomoct? pondelok alebo urotok by som zabehol. teraz som mimo KE
uz aj viem kde je chyba.
Pokial mas tam bios 0304, ten nepodporuje Haswell-Refresh.
Nastatie tu mam zapocicany i5-4670K, kt. musi ist na tej doske na zakladnom biose. Cize mohli by sme to skusit flashnut.
min. na 0703, aby fungoval G3240.