mam takisto tento problem a uz ho riesim treti den.. problem nastava pri hrani hier a takisto aj pri prehliadani webu, alebo len ked os bezi skoro idle.
windows mi na liste v "bubline" vypisuje stale toto:
Display driver stopped responding and has recovered
Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version XXX stopped responding and has successfully recovered.
XXX nahradime verziou ovladacov.. btw skusal som od verzie 320.08 az po najnovsiu betu. vzdy sa to spravalo tak isto. ovladace som vzdy odinstaloval pomocou ddu.
niekedy sa ovladac iba restartoval a system bezal dalej, hoci sa ovladac stale restartovaval, ale system bezal.. a niekedy sa obraz celkom prerusil, a na displeji len ukazalo "no signal". nasledne ked som restartoval system tak windows nabehol ako keby iba v 16-bitovej grafike.
ked som behol do device manageru tak na gpu ovladaci ukazovalo:
windows has stopped this device because it has reported problems. code 43
no a potom este dalsia hlaska z windows eventu:
Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered.
Event ID 4101
vsetky tieto veci ktore su v quote spaja jedna vec - nemaju riesenie. je toho plny internet, vacsinou len anglicke fora, ale moc rieseni som nenasiel..
grafiku som vytiahol spustil som pc na integrovanej grafike, skusal som to hodinu. -fungovalo to.
takisto som vyskusal nahodit aj moju staru grafiku Nvidia 9800GT 512MB, takisto som to s nou skusal hodinu. na tuto grafiku som nainstaloval ovladace 337.88, ktore mi s gtx770 nesli. -tato varianta taktiez bezala.
skusal som hry (GTA IV, COD5), FHD video s vysokym bitrate-om a aj 4k video.
mimochodom ak sa vam zda ze hodina na test stability je malo, tak s gtx770 mi chybu niekedy vyhodi skor, ako windows stihne prehrat zvucku, ze sa zapal..
moj zaver: nie je slaby zdroj??
ak by bol slaby zdroj, tak mi napadlo, ze by som mohol ten pc zapojit na dva zdroje (ten novy a ten ktory som pouzival doteraz, pretoze silnejsi uz nemam). len neviem ci je to bezpecne...
a neviem ci to moze mat nejaky suvis s tymto, ale ked zapinam pc, presnejsie hned ako stlacim power button tak sa najprv ventilatory roztocia, potom stichnu a asi tak za sekundu, dve sa znova roztocia a uz to ide normalne potom..
prikladam screen z win event-u //inak vsimnite si aj to "id 41", to podporuje moju spekulaciu ze je to v zdroji...
event121.png
4101.png
41.png
uz ma naozaj nic nenapada co by som mohol skusit.. dufam ze viac hlav viac rozumu, a ze to to podari dat dokopy.
vopred dakujem za kazdu pomoc
moja zostava: (v piatok kupena, hned ako naskladnili i5-ku)
i5-4690K /ziadne taktovanie; turbo som pre istotu vypol; zatial len box chladic
Asus GTX770 OC 2GB
Maximus VII Ranger
8GB RAM Kingston 1600MHz
Seasonic M12II 520
// tak v zdroji to asi nebude, napojil som zostavu na dva zdroje a stale sa to spravalo tak isto... myslite si, ze by som mal reklamovat tu grafiku??
inak ma to asi nieco docinenia s TDR - Timeout Detection and Recovery. viac tu:
https://forums.geforce.com/default/topi ... -stopped-/
a podla toho clanku problem moze byt kdekolvek..
skusal som kartu aj v inom slote (PCIe x8), ale vysledok ziadny