Názory na BMW X3?

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Názory na BMW X3?

Príspevok od používateľa Snake »

molnart napísal:ok, aby som dal na spravnu mieru preco som vobec zacal o danom aute uvazovat: SUV, alebo ak chcete "SUV" nikdy nebolo mojou salkou kavy (aj ked som neskusal), v aute rad sedim v najnizsej moznej polohe a nemam rad ked sa auto v zakrutach naklana. napadlo mi ale, ze to auto moze byt kvalitnejsie (hlavne z pohladu motora) ako nejaka Octavia TSI alebo TDI, trvacnejsie, a kedze ide o "premiovu" znacku tak aj lepsie drzat hodnotu ako nejake auto ktoreho je plny trh. samozrejme obavy o prevadzkove naklady som mal, preto som si zalozil tuto temu aby som si vypocul aj nazor inych. kedze ma nebavi na autach bastrngovat a vylepsovat, vymienat suciastky, dohadovat sa so servisakmi tak chcem auto ktore je z pohladu vybavy fungl, to znamena nic tam nemusim dorabat, akurat raz za cas doviest do servisu ze hen tu mate, a potom pripadne servisakovi odsuhlasit telefonicky ak musi vymenit nieco navyse. (moja motivacia kupit si nove auto sa vyrazne navysila ked sa mi pokazilo radio, a doma pri kazdej vybytej ziarovke zacinam sa pozerat po novych bytoch :D ).
no, u BMW je to uz tiez jedno, pozri si slavne N47 motory :), nove Fka tiez sracky na entu, kurvia tie auta uz no :)

.
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Re: Názory na BMW X3?

Príspevok od používateľa mp3turbo »

uz je to vsetko moc komplikovane a natlakovane :( nielen dieslove vstrekovace a turba, ale doradu.

Aby mi obycajne Mondejo riadiacou jednotkou dirigovalo zaluzie na chladici ked mu je zima, moj ty duchod uz vidim jak sa to zasekne a doondi samozrejme v tej najvacsej zime respektive v tom najvacsom teple. Auta uz nie su co byvali - predovsetkym preto lebo su 10x komplikovanejsie ako pred 10timi rokmi, maju devatnast zbernic bez ktorych nevedia zit a tridsatsedem riadiacich jednotiek s milionmi riadkov kodu.

Zasada : nikdy nekupovat auto, akykolvek model, z prvych rokov vyroby. Pockajte aspon do faceliftu.
Problem : ja viem, ludia potrebuju mat vzdycky to najnovsie, najmenej vychytane, najmenej vyskusane, lebo je najkrajsie a najmodernejsie.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"