Balení:

Připomíná mi trochu Black edici

Samotná deska sedí v pěnovém polystyrenu a po vyndání je masivní a těžká

Vnitřek krabice je vskutku napěchovaný...Hned uvidíte čím vším

Jedna z věcí je zajímavá USB flashka, na které jsou drivery a featury pro OC. Skvělá věc. Jinak spousta kabelů, polepek, podtácky, sensory, SLI můstky, prodlužky...Skutečně luxus

Deska je luxusní, i zde mi připomíná Black Edici, kdy R3E byla v černém provedení PCB i pasivů...

Deska zespodu

detail na okolí uchycení CPU, uvnitř je samozřejmě tzv OC socket, který známe už z Asusu z uvedení X99 desek...

Deska umí až 128 GB DDR4, celkem pro to slouží osm paměťových slotů, každý s vlastním kontrolérem

BIOS switch, U2 konektor, spousty USB portů atd

Disková výbava U2 a SATA konektorů (M2 z tohoto pohledu vidět není)

Konce PCIe slotů jsou podsvícené a všechny sloty jsou tzv vyztužené pro větší namáhání na ohyb. Dost jsme zíral na množství PCIe spínačů, tolik jsem jich na žádné desce ještě nikdy neviděl

Taktovací a tweakovací zóna, kde najdete spoustu pomocníků. Ať už vypínání slotů RAM, memOK tlačítko, safeboot a retry tlačítko hodící se hlavně pro benchmarkování a ušetření času, tak také pomalý mód přepínač a vidíme i kousek M2 konektoru por disky.

Napájení je 8+4 pin pro CPU. Pro běžný provoz stačí 8-pin, pro LN2 je lepší zapojit oba dva.

Zvuková část SUpremeFX

Tahle IO část také stojí za to...Krytka je integrovaná, vidíme dostatek USB3.1 obou typů a také hlavně dvě Intel LAN! Integrovaná třísměrová Wifi je samozřejmostí highendu, umožňuje provoz v obou pásmech zároveň 2.4/5 GHz