vyber auta - final round
Re: vyber auta - final round
audinky a4 mam pozrete vsetky doradu do posledneho kusu, vsetky su prekotene jak oci, topka je jedna s BN spztkami -
takze ak niekto bude hladat A4 na Ab.eu, kaslite na to, nebrat ani jednu, vydojene burane hnoje. Poslednu A4 sme brali v nedelu pre jednu babenu, fakt kurvakritickachybakrasy bola ze lavy ostrekovac svetla nesiel, fuch...esteze tak...
ps felipe: strasne sa rehocem ked teraz vypisujes to co som hovoril ked si kupoval auto a vsetko toto si popieral par rokov dozadu...
takze ak niekto bude hladat A4 na Ab.eu, kaslite na to, nebrat ani jednu, vydojene burane hnoje. Poslednu A4 sme brali v nedelu pre jednu babenu, fakt kurvakritickachybakrasy bola ze lavy ostrekovac svetla nesiel, fuch...esteze tak...
ps felipe: strasne sa rehocem ked teraz vypisujes to co som hovoril ked si kupoval auto a vsetko toto si popieral par rokov dozadu...
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
doprdele makovej takze este furt plati co som povedal ze normalne auto v inzeratoch netreba hladat ?
Kurnik a to hovoris A4ky rocnik 2010 a vyssie ? Predsa nemozu byt VSETKY uderene... ci ? Zeby som bol predsa udereny ja a inzeraty su vsetko podvodnici, autickari, polohajzli, polococoti a takato trieda ?
Kolko si ich pozeral ? Circa... dve, tri, sedem, tridsat... ?
Kurnik a to hovoris A4ky rocnik 2010 a vyssie ? Predsa nemozu byt VSETKY uderene... ci ? Zeby som bol predsa udereny ja a inzeraty su vsetko podvodnici, autickari, polohajzli, polococoti a takato trieda ?
Kolko si ich pozeral ? Circa... dve, tri, sedem, tridsat... ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
snake, suvislost je trosku inu,,, na to som prichadzal uz v case ked som to pisal, kedze auto mam od roku 2008...
jednu vyhodu to ale ma, auto nieje burane a uvedenie alebo oprava do pojazdneho stavu nebude stat par tisic eur, ako sa to pri jazdenkach z bazaru moze stat.
a jedno viem, ze som mal smolu na kus...
jednu vyhodu to ale ma, auto nieje burane a uvedenie alebo oprava do pojazdneho stavu nebude stat par tisic eur, ako sa to pri jazdenkach z bazaru moze stat.
a jedno viem, ze som mal smolu na kus...
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zasa nejaku vymenu naraznika a prestriekanie kapoty by som velmi neriesil, to ze do auta nacuvali pri parkovani (prip. opacne) vela znamenat nemusi, to je dnes na kazdom aute ktore jazdilo v bratislave. nehovorim samozrejme o near-totalkach
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
akoze ano, suhlas, ale na tom screenshote hore vidim predne zadne narazniky, veko motoroveho prostoru (po slovensky zrejme kapota), blatnik predni, teleso dveri, viko zadni teda zrejme zadne dvere... kedze teleso dveri je tam styrikrat, asi nestriekali jedny a tie iste dvere styrikrat, to by som bol ako zakaznik hodne nasraty keby som jedny dvere musel styrikrat zaplatit a navyse v hentakej lacnej znacke.
... to uz nevyzera na poskrabany predny naraznicek, ze ?
... to uz nevyzera na poskrabany predny naraznicek, ze ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vsak ten ano, ale aj Snejk pise ze je "topka", ja hovorim o tych "vsetkych"
Lenže málokedy je tam iba naraznik a podobne, je tam aj jedna u ktorej som videl "nosník strechy - rovnat" a to už je dosť hazard...
.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
NWM, ja som tie audinky spomínal preto, lebo brácho kúpil S4 najnovší facelift, čosi pod 200k a akurát musel spojku meniť asi po 5 mesiacoch. A točená ani búraná nebola. Ktovie kedy sa bude meniť filter keďže je to diesel.
Za plnú výbavu je taká A4, ak nemá Snakom spomínané vady, celkom fajná. Má ju už rok a zatiaľ nič iné neriešil. Ročník je 2010 alebo 11 už nwm. A tiež to bolo z autobazár.eu.
Za plnú výbavu je taká A4, ak nemá Snakom spomínané vady, celkom fajná. Má ju už rok a zatiaľ nič iné neriešil. Ročník je 2010 alebo 11 už nwm. A tiež to bolo z autobazár.eu.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Čo je na tom divné?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
S4 diesel
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
A4 prerobené na S4...stále čudné?
A4 sa nedá prerobiť na S4. Je to normálna A4ka s pumpovým tuningom a sline nalepkami. S4 ma uplne iny motor, dif, tlmice a podobne...
Takze bracho ma A4ku zhovadenu a hrajucu sa na S4...
//edit: a to tipujem ze ma nejake 2.0 TDI so 6° manualom bez quattra...
Takze bracho ma A4ku zhovadenu a hrajucu sa na S4...
//edit: a to tipujem ze ma nejake 2.0 TDI so 6° manualom bez quattra...
.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Ja sa nejak nevyznám, ale má znížený podvozok a zrejme bola menená aj spojka.
K tomu editu - správne si tipol.
K tomu editu - správne si tipol.