To co si objednal killswitch je podla jeho vyjadrenia F series.
Ja osobne som to s mojou stolickou z hladiska ceny vychytal - nakupoval som 13. decembra, v jednom z 2 dni ked mali akciu 40 euro kupon za kazdych zaplatenych 200 euro . Kedze som kupoval aj iny nabytok, tak som zaplatil 60 euro za stolicku ako zalohu a dostal za vsetky zaplatene veci 80 euro kupon. Stolicka mala vtedy v akcii cenu 199 euro , a kedze bola na objednavku (dnes som ju prebral), tak som mohol dnes aplikovat aj ten 80 eurovy kupon = cena za stolicku bola 119 euro .
Tak v stredu doobeda som objednal zo svarecky-obchod.cz , vo stvrtok mi poslali fakturu z udajmi na prevod , ale az potom co som ich na to upozornil mailom . V piatok rano im peniaze prisli na ucet , je pondelok a este sa mi nikto neozval kedy mi dorucia kreslo .
EDIT : Tak mi dnes prisla a ked som zbadal tieto vyrezi v kozenke ostal som dost sokovany .
Naposledy upravil/-a martin0134 v Št 22. Jan, 2015, 12:42, upravené celkom 1 krát.
Potrebujem tu pridat dalsiu prilohu pise mi toto aj ked je obrazok zmenseny na 640x480 pixelov , ako to vyriesim ? : Bola prekročená maximálna veľkosť adresára s prílohami.
Fotky ktore mam v prilohach maju momentalne 160 kb a nechce mi vlozit ani 40 kb fotku dalsiu .