Sak si pozri nejaké testy a hned bude jasne, čo stači a čo nie. Tunak napríklad testovali random v online meste a nie v int. benchmarku + na konci riešia aj memory usage. Inak tie ceny v alze su strašne ...som zvedavý kde až skončia,
Osobne to teraz testujem na GTX570 a 1.25GB pamäťou a 40-50 fps nemá problém na vysokých nastaveniach, very high textúrami, aj keď pri niektorých náročnejších situáciách to poklesne na 30 fps, s normal shadows a normal reflections. Na 5 rokov starú kartu to vôbec nie je zlé. Ak máte aj GTX450, 550 alebo slabšie karty s 1GB pamäťou budú bez problémov budete fungovať (1GB je minimum aké v nastaveniach hry spravíte). Na hranie na najvyšších detailoch je ideálna aspoň 3GB karta, ale ani s 2GB pamäťou o veľa neprídete.
su to prasata, ze 40€ nechavaju doplatit za 4GB verziu, lenze ak chces GPU na 3 roky, urcite nebrat 2GB... 280X by som uz asi tiez nebral..
960GTX pretocis a mas vykon inde
ale skoda tej ceny..
Monster1 napísal:960 za 270E to uz je jak prvoaprilovy zart
128bitova karta za take peniaze, to je uz naozaj asi zart...
ked tak rozmyslam neviem ci by sa mi neoplatilo predat tu moju 670tku teraz
inak k topicu, na karte s vykonom takej 670tky sa da bez problemov 1080p high/very high 60fps GTA V zahrat... ale osobne by som dnes uz 2GB kartu nekupoval... ale zas rozpocet nie je vysoky, takze vela vymyslat sa neda
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
niekto pise nebrat, niekto zae pretocim a ziskam potrebny vykon.
Tak do coho ist? za cca 250€? Alebo mam pockat mesiac dva? Zatial to budem hrat na 460tke. Neviem sice aku grafiku od GTA V ocakavat na full kym to neuvidim na vlastne oci.
no tu 960GTX zabija ta uzka zbernica... lenze zatial sa to prejavilo iba v par hrach a GTA V to prave nie je..
takze nemas na vyber, ak chces novu tak vezmi 960GTX 4GB
ake radeony myslis? a ich cena tiez nebude lakava asi?
zatial som rozhodnuty pre msi gtx960 2gb gaming za nejakych 215e so zlavou a hrou zadarmo.. tak ma to vyjde na 195e ak ju strelim
o novych radeonoch je malo info a o cenach je ziadne info cize opat stare zlate pravidlo cakat sa da do nekonecna :p nvidia teraz dava tusim zaklinaca 3jku co je dost dobry deal imo ale ved to je na tebe ci ta taka hra potesi alebo nevyuzijes
Radeony budu pravdepodobne predstavene na Computexe, co je na zaciatku juna. Ceny ako takej by som sa nebal, skor sa da cakat vydanie Ti grafik a pokles cien slabsich modelov. 960Ti za 270-300 uz znie zaujimavejsie. Len kto vie, co do vtedy bude s kurzom.
Na druhej strane, 960 je pravdepodopne najlepsia nova karta v tejto cene na trhu. A GTA na nej pri fullHD bezi cize mas asi vybrane