viete ako funguje ten trait co tam je? ked dam headshot,tak znizim dobu chladenia zbrane ci ako ?
Walker AssaultDalším módem je Drop Zone - rychlý pěchotní boj osmi hráčů proti osmi. Základem je obsazování drop podů, které padají na mapu v různých lokacích. Protože nevíte, kam daný modul spadne, musíte neustále improvizovat, jelikož obsazení jednoho jen otevře cestu k sestupu dalšímu.
V tomto módu nejsou k dispozici třeba hrdinové či vozidla, ale popravdě řečeno to Drop Zone spíše svědčí. Ačkoliv jsou střety na vulkanické planetě Sullust hektické a pro smrt (většinou) neběžíte daleko, nechybí zde dostatečná dávka taktiky. Stačí vědět, že pod tímto převisem vás nepřítel hůře uvidí, že touto cestou asi přiběhne větší část protivníkových sil a rázem do hry vstupuje ten kouzelný moment, kdy víte, že se orientujete lépe, než ti druzí.
Drop Zone také konečně pořádně představuje systém parťáků. Protože Battlefront nemá squady, supluje možnost spawnovat se na člena squadu tím, že vám přidělí parťáka. Ten vám poskytuje mobilní spawnovací bod, což je občas třeba v Drop Zone i ve Walker Assault. Pokud se s nikým nespárujete sami, hra vám parťáka sama přidělí, což je chytré a elegantní.
nejaky nahodny gameplay
Walker Assault je v rámci bety královský mód, kterému nic nechybí - hrdinové, všechny sbíratelné power upy, které vám dají třeba speciální zbraň, možnost pilotovat stíhačku, AT-ST či vstup do věže AT-AT, odkud můžete chvíli drtit rebelskou sběř. Dokonce i hrdinové jsou typem vzácného power upu, který se mi ale nepodařilo nalézt. Přesto jsem si hrdiny královsky užil.
Kupříkladu jsem za imperiálního vojáka běžel na zteč mezi zákopy, už to vypadalo, že vytlačíme Rebely až k jejich základně, ale najednou jsem zahlédl, jak stormtroopeří odletují jako hračky a z dalšího zákopu skočil asi dvacet metrů daleko Luke Skywalker. Než jsem se nadál, rozsekal trojici kolegů a mě zabil s pomocí Síly. Pohled na rozdrcený útok tímto stylem sálal filmovou epikou.
Milé je, že když hrdinu konečně udoláte, tak vyčerpaně poklekne a za chvíli zmizí, takže žádné ležící mrtvoly Vaderů. Dokonce jsem se naučil obstojně pilotovat stíhačku, což je nutné pro obě strany. Rebelové totiž využívají stíhačky k zpomalení postupu AT-AT, zatímco Impérium své kolosy samozřejmě brání. Navíc můžete dělat přelety nad bojištěm, kdy kropíte pěšáky - stíhačka se prostě neztratí. Navíc, dobrý pilot dokáže v X-Wingu zničit i AT-ST. S jedním takovým jsem v mechanické „slepici“ absolvoval několik soubojů, kdy z toho nakonec byla plichta, protože mě, se skoro zničeným strojem, taranoval.
Luke, the force is in you." Well the AT-AT seemed to have a lot more force