co je dnes kvalitna doska ... ano niektore dosky s tym problem nemaju niektore ano.donch napísal:Takže na kvalitnejšej doske by sa to stať nemalo, alebo je to pravidlo?
Upgrade PC, pomoc s chladičom
Re: Upgrade PC, pomoc s chladičom
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Aha, takže možno jedny staršie ddr2 čo som mal neboli na odpis
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Tak sa ten chladič naozaj vpratal do skrinky, zostalo asi 1 cm priestoru. Ale mohli k tomu mugen maxu dať nejakú tyčku s krížovým šrobovákom na konci, lebo inštalácia bola plná nadávania s tým kľúčom. inak v desktope mam 27 stupňov na cpu, to sa mi páči. Čo som pozeral na asus utilitku tak mi to nešlo cez 32-34 ani keď som niečo robil. Pc je úplne tichý, trocha počuť veľký ventilátor na skrinke vzadu, ale iba keď priložím ucho k bedni, ten má však 6 rokov a už asi ložisko nie je v najlepšom stave. Z ventilátorov ide chladný vzduch, môžem to používať ako chladenie miestnosti
Z PC čo som mal predtým (core2duo) išiel teplý vzduch zo zdroja aj zo skrinky aj keď pc bol v desktope bez záťaže.
Z PC čo som mal predtým (core2duo) išiel teplý vzduch zo zdroja aj zo skrinky aj keď pc bol v desktope bez záťaže.
i7-6700K, Scythe Mugen Max, Asus Maximus VIII Ranger, 16GB DDR4 Kingston 2666, MSI Ventus RTX4070ti, KC 3000 m.2 2TB, Samsung 860 Evo 500GB, SuperFlower Leadex 650, Asus XG32AQ