Mys do 50€

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Flanker.
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 26. Jan, 2011, 17:51

Re: Mys do 50€

Príspevok od používateľa Flanker. »

quicky napísal:lepsie napady boli hore, logitech g402/502/ zowie za11/12 ---top senzory, najnizsi input lag na trhu,vyborne spracovanie.. co viac,vybrat podla preferencii...

ja som kupil za13 zowie, predtym som mal asi 10 mysiek (vsetko "progaming" mysky) a musim povedat ,ze tato je luxus, neni sice vysvietena jak z cirkusu,ale ma skvely senzor ,smooth feeling, dobre spracovanie, fakt neviem co by som tej myske vytkol, netreba instalovat ziadne debilne drivery a podobne,co je mega plus.
ani zowie niesu bezchybne maju problemy s koleckom (uz od prvej mysi v predaji) :rolleyes: a na logitech si stazuju ludia na tvar mysky.
Podla mna je vyber mysi 50% dobry senzor a 50% vlastny pocit (treba otestovat).

Hodnotenie:
Logitech > zowie > cm alcor a ss rival :?:
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

kolega mal predtym mysku lopatu mx518, cize g402/502 su len nstupcovia v podstate s rovnakym tvarom.

nehovorim ,ze je niektora myska bez chyby,ale su chyby vaznejsie a menej vazne.

problemy s kolieckom? ake? ja som si ziadny zatial nevsimol... a pochybujem ,ze niekto pri fps hrach scroluje ako vo worde:)
Flanker.
Nový používateľ
Nový používateľ

quicky napísal:kolega mal predtym mysku lopatu mx518, cize g402/502 su len nstupcovia v podstate s rovnakym tvarom.

nehovorim ,ze je niektora myska bez chyby,ale su chyby vaznejsie a menej vazne.

problemy s kolieckom? ake? ja som si ziadny zatial nevsimol... a pochybujem ,ze niekto pri fps hrach scroluje ako vo worde:)
vsak prave, profi typek co pisal recenzie ich upozornil (este ked to bola zacinajuca firma)a odpoved bola ze profesionalny hraci quaku nepouzivaju kolecko na zmenu zbrane :D. Preto nemusi fungovat na 100%. Je to pribeh co sa traduje tak to berte z rezervou ja som pri tom osobne nebol! Ale vysvetluje to tie problemy co ludia niekedy(10-15% menej vazne) s mysmi od zowie maju a to je problem kolieckom zvycajne ale staci vymena kus za kus.
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

ale v com by mal spocivat ten problem ? :) uz som cital o vsetkom moznom ako maju tvrdy shell, a podobne,ale o koliesku ani zmienka :) skorej to bude myth co sa traduje :D ja kolieskom skacem a problem nemam :D
Flanker.
Nový používateľ
Nový používateľ

Ten problem bol pri scrolovani kolieska, sa mu zasekavalo (pri pol otocke sa tazie otacalo a potom islo atd. pocit ako ked mas osmicku na bycikli ako by napisal Sagan ). Teraz byvaju aj problemi pri stlaceni kolieska. Dnes si clovek nepomoze aj ked kupuje kvalitu. Ja to berem tak ze to proste vymenim kus za kus a ide sa dalej ako pri vsetkom ostatnom. :rolleyes:
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

jasne ,nic neni dokonale,je to o tom co clovek pozaduje :D pre mna za mna by tam koliesko ani byt nemuselo :D
Flanker.
Nový používateľ
Nový používateľ

quicky napísal:jasne ,nic neni dokonale,je to o tom co clovek pozaduje :D pre mna za mna by tam koliesko ani byt nemuselo :D
samozrejme hraci hry quake nikdy nevymru :D ja si hranie bez kolieska neviem predstavit.

btw. kde si kupoval tu zowie za13? a preco si nekupil ergonomicky lepsiu ZOWIE GEAR EC1(alebo 2)-A ?
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

lebo mysku drzim fingertip gripom a mam rad lahucke mysky... proste nemam celu pracku na myske :) bral som ju z alzy.
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa mohamed »

quicky napísal:
ja som kupil za13 zowie, predtym som mal asi 10 mysiek (vsetko "progaming" mysky) a musim povedat ,ze tato je luxus, neni sice vysvietena jak z cirkusu,ale ma skvely senzor ,smooth feeling, dobre spracovanie, fakt neviem co by som tej myske vytkol, netreba instalovat ziadne debilne drivery a podobne,co je mega plus.
a preto ju predavas :facepalm:
Spoiler: ukázať

GIGABYTE B660 AORUS MASTER DDR4 | i5 13500 + Noctua NH-D14 w/2xNoctua NF-A12x25 pwm | 32GB DDR4 Kingston Renegade @4000 CL18 | ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB | Samsung 970 EVO 500GB | Samsung 980 PRO 1TB | Samsung 980 1TB | COUGAR GX600 | Fractal Design Define C TG

GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

ty sa radsej venuj svojim cool ponukam v bazari a nie mojmu dovodu predaja :good: dakujem.
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa mohamed »

a ty udavaj ceny ( o ktorych mas predstavu) a nie potom nereagovat na ponuky :-)
Spoiler: ukázať

GIGABYTE B660 AORUS MASTER DDR4 | i5 13500 + Noctua NH-D14 w/2xNoctua NF-A12x25 pwm | 32GB DDR4 Kingston Renegade @4000 CL18 | ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB | Samsung 970 EVO 500GB | Samsung 980 PRO 1TB | Samsung 980 1TB | COUGAR GX600 | Fractal Design Define C TG

GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Uz som na forr dost dlho na to aby ma bavilo odpisovat na debilne ponuky ,napr za novu vec 50perc ceny.konec,ked mas srdcervuce pripomienky mas pm.
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

stiv napísal:Co je na tej HIRO take superultra? Som ju kupil s ocakavanim ze mys bude lietat a oproti plastovej zowie swift nic moc.
teraz ma napadlo, skaty na mysi si menil? vraj plastove podlozky ich nicia hodne rychlo

paradna recka
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Mal som plastaky a je pravda,ze to rychlo zodere:)

Návrat na "Nákupná poradňa"