A ja budem protirečiť, osobne by som radšej vzal kartu od kamaráta ako zháňať od cudzieho. Na tvojom mieste by som sa s ním dohodol, že ju vyskúšaš, uvidíš, či bude spĺnať tvoje požiadavky a rozhodneš sa. Ak mu leží na poličke predpokladám, že s tým problém mať nebude.
Sám vravíš, že si nenáročný hráč + karta je od kamaráta takmer nová.
Áno, možno zoženieš v tej cene niečo kvalitnejšie / výkonnejšie, ale musíš to riešiť, hladať na nete, kontaktovať osoby, môžeš natrafiť na odrbováka atď. ( Nedávno som predával CPU, borec, ktorý to odomňa bral vravel, že predtým ho odrbali takým spôsobom, že mu poslal namiesto MB+CPU disketovú mechaniku )
Toť môj názor, hádam ma nikto neukameňuje.
Upgrade
Re: Upgrade
podla mňa neprotirečíš, a 10euro ma nezabije, ak viem že ta grafika nebola skoro vôbec zaťažená. Otázka je čo urobí pasta a pod po rokoch.
Skúsim sa ho na to spýtať, či by mi ju požičal a ak by šla dobre vyplatil by som mu ju a bude to ideálny scénar. Otázka je, či mi ju bude chcieť predať za tých 60
Skúsim sa ho na to spýtať, či by mi ju požičal a ak by šla dobre vyplatil by som mu ju a bude to ideálny scénar. Otázka je, či mi ju bude chcieť predať za tých 60