Ake mate skusenosti so service pack 2 vo winXP ?
- PeqpeK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Mar, 2005, 20:00
Ja mam WinXP s integrovanym SP2 a na mojej bezdrate mysi Genius to pri vacsej citlivost tiez uteka do laveho horneho rohu a pri tom ta mys by mala mat 800dpi, stabilita tiez blba, napr ked pustim TV a zacnem nieco kopirovat alebo napalovat, alebo sa mi niekto zo siete hrabe v PC tak skoncim na modro a reset.Robi to stale, neviem ci je to ovladacmi na tu TVkartu alebo co lebo kamarat ma tu istu a robi mu to presne to iste
P5N-E SLI, E6400@3GHz 1,3V, 2x2GB DDR2, GTS250 1GB, BlueStormII 500, case, ventilatory, spina a ine drobnosti
Ano, opravuje ich tak, ze ich prejavuje vo vecsom mnozstve a navyse sa uz vobec nedaju obist. Ja si nikdy SP2 nedam, lebo tolko problemov co som snim zazil... dakujem uz neprosim...KINLEY napísal:POdla mna SP2 by mal mat kazdy PC podla mna nema chyby opravuje vsetky chyby ktore ma Win XP takze z mojho hladiska je GOOD
...klasika SP1 (i ked nevidim rozdiel ci tam je alebo ne) staci, aspon mne :roll:
Spoiler: ukázať
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Presne taketo utrpenie som zazival aj ja, akurat ze mi prvy krat trvalo dva dni, kym som to rozchodil. Odvtedy som preinstalovaval SP2 este dva krat a uz chvalabohu viem ako nato. Aj tak to vsak nepracuje uplne korektne.rOn napísal:moja skusenost: rozbehat bluetooth na SP2 je utrpenie! a trojhodinova kovbojka. A ked uz sa vam zda ze je vsetko vporiadku, zistite ze nie je.. rozbehanie ActiveSync cez bluetooth mi trvalo dalsiu hodinu.
Je tam viacero podobnych problemov, ale uz som si na SP2 zvykol a hadam ma to "pasovanie sa" s nimi aj bavi.