Bezpecnostne dvere - byt
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: Bezpecnostne dvere - byt
Veru veru tam ti najviac hluku ide cez spoločne steny, strop a steny do chodby.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
U mna lacakay bezpecnostne spravili zazrak, co sa hluku tyka. Cize nesuhlasim. Aj smerom dnu aj smerom von.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Tak ono jasné oproti pôvodným bude všetko lepšie. Ale oproti lacným a drahým už ten rozdiel nieje nijako moc badateľný.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Ozivim temu. Zdedili sme od predchadzajuceho majitela bytu nejake lacne cinske "bezpecnostne" dvere Hi-Sec (400E aj s montazou). Hladam nieco rozumne, zatial mi to vychadza na Adlo Lisbeo (3. trieda bezpecnosti, nacenili na 1600 fullka). Rozmyslam este nad Securido, Sherlock ze odisli z trhu, ine ani vlastne nic nepoznam. Nejake odporucania?
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
zistit si kolko ste mali vykradaciek v meste a pripadne to nehrotit podla toho kolko zlatych prutov a platinovych sitiek mas doma.
U nas v Bubline uz ani neviem kedy bola naposledy nejaka realna vykradacka.
U nas v Bubline uz ani neviem kedy bola naposledy nejaka realna vykradacka.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
jop, som podobneho nazoru, uz to hladam. Este zenu presvedcit, ta nevie spat teraz :/. Ale zas uprimne, tie dvere fakt vyzeraju mizerne. No 1.6k mi pride moc, mam aj ine vydavky
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ja mam na byte dvere od slovenskeho vyrobcu Exkluziv. Nemaju sice "milion" kombinacii prevedenia, ale ak by som to porovnal so Securido, ktore ma mama, tak urcite mam pocit vyssej kvality.
https://www.exkluziv.sk/slovenske-bezpecnostne-dvere/
https://www.exkluziv.sk/slovenske-bezpecnostne-dvere/
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Tiež by som to nehrotil ak nie si niečím výnimočne atraktívny pre profi zlodejov. Moc sa do toho nevyznám, ale ani lacné čínske zlodeji nevykopnú či neroztiahnu zárubňu ako to bývalo so starými papierovými dverami, nezaliatymi zárubňami a jediným bodom uzamykania. Pozerám že aj ten základný model od nich čo majú na stránke má viacbodové uzamykanie z 3 strán a schované pánty. Že sú z 1,5mm plechu ťa podľa mňa nemusí trápiť, s karbobrúskou sa asi nebudú zlodeji babrať v bytovke, to by bol iný hluk. Hlavne vymeň vložku, ak sa bojíš tak za niečo poriadne, to je cesta najmenšieho odporu, tichá a bez zanechania stôp.
Čo sa skúseností týka, mám Securido asi 10 rokov, kľučka je vyloganá a bodlo by ju vymeniť ale inak fungujú rovnako ľahko ako za nova (mechanizmus zamykania, otváranie atď.). Len kukátko je mizerné a iné mi tam nepasovali kvôli šírke dverí, ale neviem čo tam montujú teraz.
Čo sa skúseností týka, mám Securido asi 10 rokov, kľučka je vyloganá a bodlo by ju vymeniť ale inak fungujú rovnako ľahko ako za nova (mechanizmus zamykania, otváranie atď.). Len kukátko je mizerné a iné mi tam nepasovali kvôli šírke dverí, ale neviem čo tam montujú teraz.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
tie hi-sec su celkom OK, ziadna purpena pelozena 0,1mm plechom. Ja by som to nemenil
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
vymenit to nemusi byt najhorsia myslienka na svete a hlavne ze zena bude v pohode, chapes... len netreba bezhlavo ze este tento tyzden musim podpisat inak armageddon. V klude popremyslat, popozerat ponuky a tak.
Ja nemam doma veci za 100k, dvercia mame take bezne (ziadne šupy a ziadne hnusoby) a fakt v panelaku si to uz moc chlapci nelajznú dnes. Mam dojem ze tento "business" uz skoncil. Tie jednotky pripadov co sa v realite stanu... ozaj, poistenie domacnosti mas ?
Ja nemam doma veci za 100k, dvercia mame take bezne (ziadne šupy a ziadne hnusoby) a fakt v panelaku si to uz moc chlapci nelajznú dnes. Mam dojem ze tento "business" uz skoncil. Tie jednotky pripadov co sa v realite stanu... ozaj, poistenie domacnosti mas ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
čo viem tak majitel ktory predal značku sherlock si založil novu značku FORNOX, takže "technologia" by mala byt rovnaká. Ja som ich kupoval pred cca 2-3r za nejakych 1080e, zarubne sa zalievali do betonu nie ako tie lacne "bezpečnostne" ktore davaju do peny (zarubne v betone, dvojite tesnenie, 17 bodový mechanizmus, certifikovany zámok.materik napísal: ↑Po 12. Dec, 2022, 14:45 Ozivim temu. Zdedili sme od predchadzajuceho majitela bytu nejake lacne cinske "bezpecnostne" dvere Hi-Sec (400E aj s montazou). Hladam nieco rozumne, zatial mi to vychadza na Adlo Lisbeo (3. trieda bezpecnosti, nacenili na 1600 fullka). Rozmyslam este nad Securido, Sherlock ze odisli z trhu, ine ani vlastne nic nepoznam. Nejake odporucania?
- scream
- Pokročilý používateľ
No tie hi-sec mame na dvoch bytoch a ako som pisal, je to za tu cenu velmi v pohode. Masivne dvere, dobra zvkova izolacia, rozhodne to kopackou neotvoris. Zamky budu urcite slabsi level ako nejake adlo ale nie je to rdoby cinska maketa su to seriozne vrata.
XBOX series X
XBOX series X
U nas tie dvere prave dost mizerne izoluju hluk. Celkovo aj na pocit posobia duto, taky papundekeľ. Nic, vymeneny zamok a idem hladat podla cien a referencii, tie Securido vychadzaju fajn.
Tak ono je celkom problem ist nanapadne cez mesto za volantom s kuklou. Len na nasej ulici je cez 5 kamier... Mozno v noci by to oslo ale roztocit flexku o pol druhej v bytovke by zas nasralo susedov tak do nepricetna ze by dostal preplesk aj ten s kuklou alebo ja
1. Vykradat byt je hlupost. Dom je ovela jednoduchsi, vynosnejsi aj vsetko. Okna nie su velmi pevne. Ak tam nie je zabezpecovacka tak je tak je to cista prace...
2. Ked uz vykradnut byt, tak nikto na to nepojde silou.
https://youtu.be/v2K_WgL71Ro?t=106
Take nieco by zvladol aj relativny amater. Tusim ten balkanec v bratislave takto nedavno vykradal byty.
2. Ked uz vykradnut byt, tak nikto na to nepojde silou.
https://youtu.be/v2K_WgL71Ro?t=106
Take nieco by zvladol aj relativny amater. Tusim ten balkanec v bratislave takto nedavno vykradal byty.