Stahovanie Legálne Nelegálne 2016
Re: Stahovanie Legálne Nelegálne 2016
Nejdem sa hádať Viete čo je na CzT najhoršie vedenie.Strašné dačo.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
neviem ci niekedy u nas, cz, eu bol potrestany downloader. Uploaderov uz par chytili, aj u susedov v cesku. Ja neviem, pride mi velmi tazke dokazovat ze to a to som sitahol vtedy a z toho servera. Takisto musi dat podnet na policiu poskodeny, ci PO alebo FO. Ze by len tak ku mne prisiel zaklopat policajt a povedal mi, ze idem na vysluch, lebo vtedy a vtedy som udajne nieco stiahol.
Minule som cital clanok aka je este legslativa u nas dereva ohladne cyber kriminality.
Minule som cital clanok aka je este legslativa u nas dereva ohladne cyber kriminality.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ved aj keby som nieco stiahol ce CzT, ulozil na zakryptovanom disku, uploadoval minimalne alebo nepravidelne, tak co mi mozu?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
je to proste velmi narocne na dokazovanie a preto si dovolim povedat,ze nikdy nebudu nahanat nejaku osamelu rybicku, ktora ma 17rokov a stiahol si serial... aj ked v tom bananistane sa moze stat vsetko.
Otázka ale znie čo ak niekto stiahol čo ja viem 1 terabajt alebo viac
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> tzn ze tym,ze to napr nesledujes v telke /lebo si to stiahol/ tak tym si znizil jeho sledovanost, tj prijem z reklamy a dalsich prijmov...
a tu by museli dokazat ze by si si ten serial pozrel v telke, ci si teda naozaj znizil sledovanost. Nerealne.
>> Ved aj keby som nieco stiahol ce CzT, ulozil na zakryptovanom disku, uploadoval minimalne alebo nepravidelne, tak co mi mozu?
vobec nic - aj ked u teba prebehne domova prehliadka, heslo proste nevyzradis lebo odmietnes vypoved podla paragrafu myslim 130 v plnom rozsahu. Potom je na nich aby rozsifrovali AES kombinovany s twofishom a serpentom a to teda akoze good luck. Takze vobec nic.
Sifrovat, sifrovat, sifrovat. Nesledovat konspiracne teorie ako to vie niekto prekusat za dve sekundy. Hotovo.
a tu by museli dokazat ze by si si ten serial pozrel v telke, ci si teda naozaj znizil sledovanost. Nerealne.
>> Ved aj keby som nieco stiahol ce CzT, ulozil na zakryptovanom disku, uploadoval minimalne alebo nepravidelne, tak co mi mozu?
vobec nic - aj ked u teba prebehne domova prehliadka, heslo proste nevyzradis lebo odmietnes vypoved podla paragrafu myslim 130 v plnom rozsahu. Potom je na nich aby rozsifrovali AES kombinovany s twofishom a serpentom a to teda akoze good luck. Takze vobec nic.
Sifrovat, sifrovat, sifrovat. Nesledovat konspiracne teorie ako to vie niekto prekusat za dve sekundy. Hotovo.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
a ja len dopoviem, vypovedat bez obhajcu - tym myslim,sedet ticho jak pat penazi
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
A teraz praktická otázka: keď si zakryptujem kolekciu pecka tak stále dokážem zo siete pretočiť 3 hodinový film za 40 sekúnd, alebo tam bude nejaký impakt na rýchlosť?mp3turbo napísal:
Spoiler: ukázať
Ty budeš riadny UPLOADERmolnart napísal:A teraz praktická otázka: keď si zakryptujem kolekciu pecka tak stále dokážem zo siete pretočiť 3 hodinový film za 40 sekúnd, alebo tam bude nejaký impakt na rýchlosť?mp3turbo napísal:
imho 1tb downloadu je velke nic
Ježiš 3 Tb mesačne koľko máš ročne ???
no ked vies kolko mesiacov ma rok tak to nieje tazka matika
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Na toto je lahke riesenie seedbox a mas vystarane. Na seedboxe vsetko zararovat z nejakym nazvom "m" a stiahnut domov cez ssl. Nemaju sancu zistit co si stiahol a z domu ti ziadne data neodchadzaju
a dalsia vec je nepouzivat public trackeri ale privatne
a dalsia vec je nepouzivat public trackeri ale privatne
Naposledy upravil/-a warrior606 v Ne 07. Aug, 2016, 16:49, upravené celkom 1 krát.
Jasné že viem ale to si mal každý mesiac +/- stiahnuté 3 Terabajty ????
vatsinou sa vojdem do 1tb...
ale patrim este do skupiny ktora ma momentalne 2 mesacne prazdniny
naco seedbox, ked to mozes cez SSL stahovat rovno domov
ale patrim este do skupiny ktora ma momentalne 2 mesacne prazdniny
naco seedbox, ked to mozes cez SSL stahovat rovno domov