dobra zvukovka k cloud2...mb:asrock z87 extr.3

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
satanicek666
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47

Re: dobra zvukovka k cloud2...mb:asrock z87 extr.3

Príspevok od používateľa satanicek666 »

satanicek666 napísal:to ako ze tie cloud 2 maju len jeden kabel ako vystup???ze mikrofon musim dokupit iny ked chcem mat ich napojene na inu zvukovku a nee na tu ich 7.1??? aby i mikrofon fungoval aj sluchadla...
uz som nato asi prisiel :D moze to byt toto aby to fungovalo paradne napr s creative sb Z ? https://www.alza.sk/audio-4-polovy-3-5m ... 77#recenze
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
Používateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa dargy »

Uprimne, ak ti pc skrinka podporuje front panel, nevidim v tom problem. Ja mam takto sice napojeny iba mic, kvoli optike, lebo vzadu je optika zdielana s mic vstupom. Ale nevidim problem zapojit na frontpanel sluchadla a vzadu napojis repro klasicky. Bavime sa o xonare dx.
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

Front panel? Myslis ten mizerny, zle izolovany drotik ktory je zaruseny jak svina? To mu je ta zvukovka v takom pripade uplne zbytocna.
Používateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa dargy »

To je tiez pravda, ale mic mi na tom funguje ok bez rusenia. klop klop. Potom jedine rozdvojku a davat pozor aby neboli zapojene obe naraz. Alebo jeden predlzovak na jack a dat na stol a ked pojde pocuvaj repro tak to prepojit. Ak ma peniaze na na soundblaster Z, nech ju zobere ale vidno ze viac ako 30-40€ sa mu nechce vyhadzovat. A rusenie sa da chytit aj cez usb. U bratranca co ma napojenu nejaku verziu ifi dacu, a ked ma napajanie cez usb, je to zarusene rovnako ako interna. Ano riziko mensie ale je tam. Ja osobne ak by som bol skopokojny s tym co ponuka integrac neriesil by som ine. Vsak to chlapec aj spominal ze bol spokojny. Ono s tym rusenim je to casto loteria. niekedy aj drahe riesenia nepomozu a niekedy ani sunt nechyta rusenie.
Dunar
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Príspevok od používateľa Dunar »

Zarusene ako interna to byt uz z principu veci a fyziky nemoze. Moze tam byt rusenie ineho druhu (zemna slucka...), to je ale uplne iny problem a v 99% pripadov riesitelny.

Návrat na "Nákupná poradňa"