mechanicka klavesnica
Re: mechanicka klavesnica
No skor pre uplne iny pocit z pisania ako na "premium" klavesniciach z bezneho obchodu co maju podsvietene umelohmotne tenulinke keycaps.
Kto nezazil, nevie.
Kto nezazil, nevie.
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Blank & Bad Ass
Type faster than you ever thought possible on one of these blank babies. The Das Keyboard 4 Ultimate is a completely blank keyboard for bad ass typists and gaming enthusiasts.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja by som na tom nenapísal proste nič
niečo ako hodinky bez ručičiek
niečo ako hodinky bez ručičiek
Spoiler: ukázať
- ZacI
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13
ja v kúte duše dúfam, že spravia podsvietenú verziu, lebo tie podsvietené čo majú sú oničom, ale táto das ultimate je topka, len by to chcele také pekné decentné biele ledky
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
hej, to som si vsimol ze nema/ju podsvietenie. asi by mi to vadilo, ked uz nema mat popisky
a inak, mate niekto s nou realne skusenosti?
popisky su pri pro verzii http://www.daskeyboard.com/daskeyboard-4-professional/
rozdiel iny neviem aky je v nich
a inak, mate niekto s nou realne skusenosti?
popisky su pri pro verzii http://www.daskeyboard.com/daskeyboard-4-professional/
rozdiel iny neviem aky je v nich
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Vyzera velmi velmi elegantne
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- paranoid.asian
- Používateľ
mne sa celkom pozdava ze je z kovu ci aky je to material, a zo spodu je vyriesene nadvihnutie klavesnice takym "pravitkom, ano je tam vyznacenych niekolko centimetrov" ktory len prilozis ku klavesnici a dzi to tam.
Dex: to sa uz asi pocita s tym, ze nepises 30wpm a nehladas pismenka.
Proste tie svietielka a priesvitne keycaps uplne zprznia klavesnicu tak preto sa vyrabaju aj "badass" bez popisov vid posledny rgb pocin od REALFORCE:
Mozes pozriet este aj Leopold / Varmilo klavesnice.
Proste tie svietielka a priesvitne keycaps uplne zprznia klavesnicu tak preto sa vyrabaju aj "badass" bez popisov vid posledny rgb pocin od REALFORCE:
Mozes pozriet este aj Leopold / Varmilo klavesnice.
.
- paranoid.asian
- Používateľ
a taketo nieco? mate/mal ju niekto?
tato sa mi pozdava.
jednoducha, decent vzhlad i dobra cena.
tato sa mi pozdava.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
quick fire som mal tie prvé modely už vtedy boli minimálne slušné
p.s. hm a ktovie s čím sa počíta pri tých hodinkách bez ručičiek
mno jo to mi je jasné ale pre mňa nieDex: to sa uz asi pocita s tym, ze nepises 30wpm a nehladas pismenka.
p.s. hm a ktovie s čím sa počíta pri tých hodinkách bez ručičiek
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Hej, Shift+Delete cez sto kláves musíš stlačiť...neplnokrvník.paranoid.asian napísal:a taketo nieco? mate/mal ju niekto?
tato sa mi pozdava.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- paranoid.asian
- Používateľ
dnes o polnoci prebehne predaj tejto
https://www.alza.sk/cooler-master-storm ... 14#recenze
idem pozriet nejake revs
aj ked som bol namotany na tu hore, tato vyzera tiez dobre
https://www.alza.sk/cooler-master-storm ... 14#recenze
idem pozriet nejake revs
aj ked som bol namotany na tu hore, tato vyzera tiez dobre
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Pi 27. Jan, 2017, 08:48, upravené celkom 1 krát.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ja mam tu vyssie spominanu CM Quickfire TK, druhy krat by som si ju uz nekupil, nie preto, ze nema tu cast so sipkami a spol, numpad vobec nepouzivam takze to mam stale v rezime sipky a spol.
Kupil som ju ked to bola novinka, pouzival asi tristvrte roka, nasledne na rok a pol som bol odcestovany a teraz po navrate zacala blbnut, tak kedze je uz po zaruke, otvoril som ju a napriek tomu ze ja som fuserak riadny do pajkovania, tak taky grc by som ani ja z ruky nepustil ..
Na druhu stranu je tam seriozny kus plechu na jej spevnenie, no odolnost voci poliatiu by som neriskoval
Kazdopadne setrili na cine co sa prejavilo utrhnutym miniUSB konektorom, ktory som prilepil sekundakom a nanovo precinoval kontakty, aby som ho tam uz nemusel znova riesit - je to mizerne spravene, ved s tou klavesnicou sa skoro vobec nehybalo a navyse som mal kabel v drazke, co vylucuje namahanie konektora
co sa neduhov tyka:
- FN tlacidlo ked svieti je neskutocne otravne - fixol som to pretretim bieliacou fixou, viac vrstiev a docielil som rovnake podsvietenie ako zvysok
- kedze su tam Brown snimace, LED je navrchu a prave ta numericka cast ked je aj vypnuta, tak svietia cisla, nie HOME/END a spol. akurat svietia sipky, ktore zhasnu ked ho prepnem do NUMLK, riadna blbost
- F12 nie je standardne podsvietena, svieti len ak je zamknuty Win button, mohlo to byt opacne
- vzhladom na hlucnost (co asi vsetky klavesnice s tymito snimacmi) som tam rovno napchal asi 130 kruzkov na stlmenie
- nefunguje cez PS2 port, skusal som vsetky mozne redukcie, ani si nepipnem a je jedno ci je v 6 alebo N key rezime
Ak by som kupoval znova, kupim si Stealth verziu asi
PS: loleq neviem preco cez sto klaves, ked je NUMLK vypnuty, tak shift + del mas normalne ako u inych klavesnic .. akurat sa nesmies zabudnut vypnut si NUMLK, co pre ten navrh podsvietenia niekedy sa aj stat moze, to uznavam
Kupil som ju ked to bola novinka, pouzival asi tristvrte roka, nasledne na rok a pol som bol odcestovany a teraz po navrate zacala blbnut, tak kedze je uz po zaruke, otvoril som ju a napriek tomu ze ja som fuserak riadny do pajkovania, tak taky grc by som ani ja z ruky nepustil ..
Na druhu stranu je tam seriozny kus plechu na jej spevnenie, no odolnost voci poliatiu by som neriskoval
Kazdopadne setrili na cine co sa prejavilo utrhnutym miniUSB konektorom, ktory som prilepil sekundakom a nanovo precinoval kontakty, aby som ho tam uz nemusel znova riesit - je to mizerne spravene, ved s tou klavesnicou sa skoro vobec nehybalo a navyse som mal kabel v drazke, co vylucuje namahanie konektora
co sa neduhov tyka:
- FN tlacidlo ked svieti je neskutocne otravne - fixol som to pretretim bieliacou fixou, viac vrstiev a docielil som rovnake podsvietenie ako zvysok
- kedze su tam Brown snimace, LED je navrchu a prave ta numericka cast ked je aj vypnuta, tak svietia cisla, nie HOME/END a spol. akurat svietia sipky, ktore zhasnu ked ho prepnem do NUMLK, riadna blbost
- F12 nie je standardne podsvietena, svieti len ak je zamknuty Win button, mohlo to byt opacne
- vzhladom na hlucnost (co asi vsetky klavesnice s tymito snimacmi) som tam rovno napchal asi 130 kruzkov na stlmenie
- nefunguje cez PS2 port, skusal som vsetky mozne redukcie, ani si nepipnem a je jedno ci je v 6 alebo N key rezime
Ak by som kupoval znova, kupim si Stealth verziu asi
PS: loleq neviem preco cez sto klaves, ked je NUMLK vypnuty, tak shift + del mas normalne ako u inych klavesnic .. akurat sa nesmies zabudnut vypnut si NUMLK, co pre ten navrh podsvietenia niekedy sa aj stat moze, to uznavam
- paranoid.asian
- Používateľ
z tejto tvojej skusenosti to vyzera ze je to nekvalitny produkt ktory sa rozpadava
po nete citam preny opak
po nete citam preny opak