ani ryzen ani 7700k
ani 120 na 60 neni dobré , to už je lepšie mať furt 60 bez dropu, alebo teda už plynulých 120

Tak zober I5-7600K ako ja, nataktoval som ho na 4,7GHz a nič nerišim. OC spravis podla youtube za 5 minut a ušetríš. Ja som tiež zástanca Intel + GTX.Enzo87 napísal:wingo som vdacny ze si mi pomohol s komponentami, PC s i7 7700K ( zial iba s GTX 1060 ) by ma vyslo na 1218 Euro s komponentami co som si zlozil, a to uz mam doma SSD a HDD a monitor a periferie...to je dost vela, peniaze mam ale ide o to ze mi je luto dat len za procesor 372 euro ked o par mesiacov tu mame Z370..tie ceny intelu ma hnevaju..v inej teme ma odhovarali od toho chladica co pises, ze vraj je nepostacujuci k tej i7 ...tak este porozmyslam, priapdne pockam a neskor obnovim toto vlakno .
Marek ak dobre viem nestraca sa nedostatok vykonu vacsim rozlisenim, tam uz ide o GPU bottleneck
celkom zaujimave video : https://www.youtube.com/watch?v=L1xBEfDHbl0
len tie prepady FPS obcas su nic moc .
Tam kde využije hra viac ako 4 jadra bude lepšie AMD, problem je že zatial takych hier stale moc nieje preto sa stale dookola omiela že 7700K je rychlejšia, ano je lebo ma vyššie IPC vyššie takty takže logicky v nejakej zaprdenej single player hre bude vždy vykonnejši, no pokial vie niečo využiť viac jadier vždy bude lepšia volba Ryzen, a o cene 240 vs 370E sa čudujem že vobec rozmyšlaš nad i7Enzo87 napísal:@ Wingo mali by nove Intely pasovat do dosiek Z270 ale nie je to potvrdene este. je to rovnake ako idu Kaby Lake-y do Z170 po update ... samozrejme u Intelu clovek nikdy nevie ale to by bolo najlepsie, dufam coskoro pridu nove informacie, je iste ze do AM4 budu pasovat aj nove procesory od AMD co vyjdu povedzme buduci rok ? Mna by velmi zaujimal benchmark R5 1600X Stock vs. i7 7700K s gtx 1070 povedzme ale nikde take neviem najst...
i5 je total out, nechcem cisto 4 jadra, minimum je 4 jadra a 8 threadov.
a je rozdiel ak padnu FPS na 30 alebo na 60ked teraz AMD neda tolko fps ako intel tak o akom future-proofu tu hovorime ?