Xiaomi Redmi Note 4
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Xiaomi Redmi Note 4
druhy telefon a dalsia vada na displeji
tentokrat som nasiel pod sklickom displeja zrnko prachu..ja v lavom hornom rohu,presne na mieste,kde zacinaju pixely..
po tme to nevidiet,ale na svelte mam na displeji akoby peramentne sadnute jedno zrnko prachu
rozmyslam,ze aj tento vratim..
vy by ste to vratili,ci na to kaslali ?
tentokrat som nasiel pod sklickom displeja zrnko prachu..ja v lavom hornom rohu,presne na mieste,kde zacinaju pixely..
po tme to nevidiet,ale na svelte mam na displeji akoby peramentne sadnute jedno zrnko prachu
rozmyslam,ze aj tento vratim..
vy by ste to vratili,ci na to kaslali ?
Tiež by letel naspäť...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
reklamacia nie,ved do 14 dni mozem vratit bez dovodu
len ma to nebavi zas vsetko nastavovat.. a ktovie co bude s tym dalsim:(
len ma to nebavi zas vsetko nastavovat.. a ktovie co bude s tym dalsim:(
Mne inak hrká niečo (optika ?), keď poklepem prstom pri foťáku. Karta/simkarta to neni, ale keby to hrkalo keď klepem na prednú obrazovku, tak letí naspäť tiež. Ale na displeji nepozorujem žiadne vady.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
toto nie je vada displeja..len zrnko prachu pod sklom tesne na hranicou aktivneho displeja..cize to nie je nad pixelmi
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mam treti telefon a pre zmenu tento praska v ruke..tie umele casti hore dole..
Asi by som sa vykaslal na tieto cinske nepodarky a kupil nieco co ma aj vystupnu kontrolu.
V obchode budu tiez radi, ze im vracias treti kus.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Vrzgaju aj ine znacky, hrkaju im tlacitka, vrzgaju. Zase neocakavaj u tej cenovky konstrukcne Top telefon. Pritlac 300e a dostanes zas nieco ine
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
uz na to kaslem,necham si ho..aj tak uz nie je pomaly obchod v BB,kde by ho mali
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
iank to je uplne zalubeniahodny fon..som z neho velmi nadseny..ta 625ka s 4100mh baterkou robia divy..krasne odladene MIUI a o updaty starajuce sa Xiaomi
Máš na tom tvrdené sklo ? Kupoval som full-cover z ebayu,pasuje ale v strede mám olejovú škrvnu. Problém bude imho v tém, že sa to lepilo iba po obvode. Či robí to aj obyčajné sklo ? dúfam že nie.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
sklo neplanujem,na ziadnom telephone som ho este nemal,je to podla mna zbytocnost,ked uz ti raz padne,tak ze sa rozebe displej,tak tomu sklo nezabrani + komplet cely displej stoji 12€ na ali
co som cital na xiaomi fore,tak na nas telefon ziadne sklo dokonale ani neprilepis,kedze to ma 2,5D sklo
co som cital na xiaomi fore,tak na nas telefon ziadne sklo dokonale ani neprilepis,kedze to ma 2,5D sklo
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na 2.5D klasicke sklo sice nalepi, ale po obvode nebude nalepene a casom sa to zacne odliepat. Potom su 3D tvrdene skla, tie su po obvode farebne rovnake ako telefon, takze nie je vidiet ten nedolepenec.
Per: praveze pri pade ti tvrdene sklo velmi pomoze, uz neraz mi to zachranilo vymenu dipleju
Per: praveze pri pade ti tvrdene sklo velmi pomoze, uz neraz mi to zachranilo vymenu dipleju
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)