priklepove kladivo, lacne a efektivne. Nakolko je to panel, tak dokayes sposobit veeeelmi vela hluku, ale nie len to. Aj vibracie, budu im taniere skakat z kredenca. Idealne, keby si vedel kde maju kredenc alebo ulozene pohare, aby si bol co najefektivnejsi. Ono par dni to vydrzis, ale dlhodobo nie. Priklepove kladivo nemusis kupovat. Mozes si ho ist aj pozivat. A nevravim o priklepovej vrtacke, ale o niecom takomto:
https://www.madmat.sk/metabo-mhe-96-sek ... 96000-p507
Mikrofon na nahravanie basov
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Mikrofon na nahravanie basov
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a ako vedlajsi efekt si zbura vlastny byt alebo co?
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
panel zdrzi vela, ani nepraskne. Urcite to ma vedlajsie ucinky, ale efektivitu zarucujem
ono ja moc nie som za podobne riesenia, lebo nakoniec sa to skonci kto z koho. Riesil by som to volanim policajtov, aj spolu zo susedmi a potom sup podat zalobu. k tomu treba podlozit od doktora papier, ze tato situacia vyustila do zhorseneho zdravia a bude to mat inu vahu. Ale chce to sikvneho pravnika a nie ist do toho ako jedinec. Idealne par susedov.
ono ja moc nie som za podobne riesenia, lebo nakoniec sa to skonci kto z koho. Riesil by som to volanim policajtov, aj spolu zo susedmi a potom sup podat zalobu. k tomu treba podlozit od doktora papier, ze tato situacia vyustila do zhorseneho zdravia a bude to mat inu vahu. Ale chce to sikvneho pravnika a nie ist do toho ako jedinec. Idealne par susedov.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Nasi susedia su stari, a preto hluchi, slepi a asi aj blbi. Ani len na schodze nechodia.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
https://www.techhouse.sk/produkt/skytec ... ofer-500w/
Aj takáto lacná sračka ti postačí k tomu, aby si spravil susedom hotové peklo (ale aj všetkým na tvojej stúpačke, to treba brať do úvahy).
18" membrána je už skrátka dostatočná
Aj takáto lacná sračka ti postačí k tomu, aby si spravil susedom hotové peklo (ale aj všetkým na tvojej stúpačke, to treba brať do úvahy).
18" membrána je už skrátka dostatočná
Mam 63kg 160cm dlhy boxovaci mech. Staci aj ten. Ked kopnem, hned si nohu vytknem . Ale inak dost rany. Dalsi krok bude klepkaci nastroj na automatiku. Len mat tak cas. Ale kopanie do toho mechu ich pekne se*ie. Takze mam na nich paku.