napr mam plany na monitorovaciu miestnost, ale nemam ju kam dat

To zelene to je Lost River som zistil. Netusim, mozno som siel dnuka inakade, ma to niekolko vchodov. Vlizeol som dnu pri takej velkej kostre s dvoma mimozemskymi "senzormi" ci ako mi ich skener oznacil. A tam som sa bil s tym Warperom.Per napísal: Št 01. Feb, 2018, 12:19 Tak si popritom prešiel potom. Ten jaskynný komplex kde je aj tá kyselina. Treba sa pozerať aj pod seba občas..nájdeš veľkú dieru..tam už sú iné príšerky ale ..Diera je cca v hĺbke 900m. Ja som tam zastal so Seamothom a plával som dole,bez klzakaJe tam teplo,takže som skoro skapal..inak ako bez ponorky sa tam ale nedostaneš...Tipujem že tadiaľto sa dá dostať aj ďalej..ale s ponorkou,iným smerom..Síce si neviem predstaviť,trepať sa tam na Kyklopovi,ale dnes skúsim..
To je ktory? Ostrovy su dva. Jeden z alien delom na severe, druhy s dvoma zakladnami Degasi na vrcholkoch kopcov a jednou pozemnou na juhu.shajek napísal: Št 01. Feb, 2018, 14:43 a na tom ostrove ste boli ?tam kde to chce iontovu kocku po mne, a nasiel som tu fialovu dosticku
to niekde zvonka a potom prenasacom do kyklopa? som zvedavyPer napísal: Št 01. Feb, 2018, 16:27 shiro,skusam prave postavit termalny reaktor pre kyklopa..som zvedavy ako to bude dobijat baterky
inak preco sa neprestahovat komplet do Kyklopa? sak tam je miesta habadej..budes ako kapitan Nemo
tak nic,filter na vodu sa tam neda postavit..okrem neho ale vsetko
co tam mas zasadene? je to to vnutorne policko dnuka v zakladni?Le_Frog napísal: Št 01. Feb, 2018, 18:49 Nevies tam dat jednu zahradku a tam nasadit nieco? Ja mam na zakladni 2 policka a dava mi to aj vodu aj jedlo, kludne jedno policko staci s prehladom.
seamoth (miniponorku) si postav isto. inac sa nedostanes do hlbsich casti, kde nazbieras materialy na pokrocile veci.shajek napísal: Št 01. Feb, 2018, 19:02 dajte nejaky navodmne uz buchol reaktor davno, a nemam stale ani protiradiacny oblek, ani monitorovaciu miestnost ani nic take ....
mam akurat klzak, a nejake blbosti, propulsne delo, plany na ten Seacosi .... ale bol som na tom ostrove, mam tu tabulku, mam nejaky diamant, ale chyba mi olovo, striebro a tak
stlac v hre tusim F1 ci F3 a v menu napravo hore mas camera coordinates ;-)shiro : ja uz neviem kde to jde,ale mam nad tou dierou bojku,tak napisem akym smerom je asi
treba, v popisku je to napisane, ze meni teplo z okolia na prud.termalny generator musis vyskumat ako modul do kyklopa..ale je naprd..asi treba byt v lavovej oblasti